Sercan şaka maka geçen gün gördüm söylediğin karakteri :roll:SpyderFreak yazdı:Dalga geçme oğlum, gitti gül gibi karakter adım.xLuCaGox yazdı:Bugün 20:30 sularında Spyderfreak isimli karakter tarafımca serbest bırakılmıştır.
Tüm kamuoyunun bilgisi ve dikkatine.![]()
SpyderFreak hk.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: SpyderFreak hk.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Spyderfreak'ı mı? Nerede gördün la?xLuCaGox yazdı:Sercan şaka maka geçen gün gördüm söylediğin karakteri :roll:SpyderFreak yazdı:Dalga geçme oğlum, gitti gül gibi karakter adım.xLuCaGox yazdı:Bugün 20:30 sularında Spyderfreak isimli karakter tarafımca serbest bırakılmıştır.
Tüm kamuoyunun bilgisi ve dikkatine.![]()
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
-
- Sahaf Yardımcısı
Spyderfreak isimli 1.seviye karakter açsaydın bu sayede kimse alamazdı.
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Unutmuşum.XxXChelseaFanXxX yazdı:Spyderfreak isimli 1.seviye karakter açsaydın bu sayede kimse alamazdı.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
-
- Sahaf Yardımcısı
Sürekli f/ Spyderfreak yap rastgelirse çocuğu ikna etmeye çalış