Çilek ve Majeste ye Duyuru

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Çilek ve Majeste ye Duyuru

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Deniz ve Hüseyin 3 ay kadar oldu oyuna döndüm ilk işim sizi aramaktı ama bulamadım :( tanımadığım isimler arasında konuşma tarzlarına göre acaba bu deniz mi? bu hüseyin mi? diye bakıyordum. bir yandan da içimde bir ses oyunda olsalar mutlaka konuşurlar benimle diyordum.Artık dayanamadım ve en son buraya konu açma gereği duydum.Her neredeyseniz mutlaka bu mesajı okursunuz ve okuduğunuzda mutlaka tılsıma uğrarsınız.Ben LodosXAtalante yada şu yıllardır kasamadığım ezik şifam Aristiyada olurum :( bana mutlaka ulaşın sizi çok özledim siz siz bu sunucu çok sıkıcı :(
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Çilek ve Majeste ye Duyuru

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

:) umarım bulursun.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Allah kolaylık versin... :D
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

LEPRECHAUN yazdı::) umarım bulursun.
Umarım cnm.sizin dostluğunuz hoş sohbetlerinizde olmasa hiç çekilmez bu oyun.Ama forumdan okuduğum kadarıyla sende bırakıyormuşsun :( çok üzüldüm
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

dafnehazal35 yazdı:
Umarım cnm.sizin dostluğunuz hoş sohbetlerinizde olmasa hiç çekilmez bu oyun.Ama forumdan okuduğum kadarıyla sende bırakıyormuşsun :( çok üzüldüm
Zaten bırakmıstım ara ara giriyordum bu oyuna karsı inancım kalmadı çalışmayan geliştirme ekibi bi dert item sevdasıyla tutusan forumcularımız bi dert.
İnsalar çok değişti bunun nedeni oyunun genel sisteminin insanlar üzerindeki genel piskolojik saldırıdan kaynaklanıyor para için yapılmayan kalmadı.Sistem özelliklerini bile hiç bir şekilde geliştirmeden önümüze serdiler.6 aydan fazla oluyor plus paket dahi almıyorum.

Burda yapılan sosyal mühendislik artık insanları az düşünen ve kalavyeye sürekli basan yaratıklar yaptı.Bunun vebali çok ağır bakalım nerde ödeyecekler.
Resim

LEPRECHAUN
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

LEPRECHAUN yazdı:
dafnehazal35 yazdı:
Zaten bırakmıstım ara ara giriyordum bu oyuna karsı inancım kalmadı çalışmayan geliştirme ekibi bi dert item sevdasıyla tutusan forumcularımız bi dert.
İnsalar çok değişti bunun nedeni oyunun genel sisteminin insanlar üzerindeki genel piskolojik saldırıdan kaynaklanıyor para için yapılmayan kalmadı.Sistem özelliklerini bile hiç bir şekilde geliştirmeden önümüze serdiler.6 aydan fazla oluyor plus paket dahi almıyorum.

Burda yapılan sosyal mühendislik artık insanları az düşünen ve kalavyeye sürekli basan yaratıklar yaptı.Bunun vebali çok ağır bakalım nerde ödeyecekler.
çok haklısın bazen öfkemden ardımda bıraktığım yıkıntıya baktığımda basit bir oyun için bu kadar zalim olmam değermiydi diye düşünüyorum gerçek hayattada yapılan haksızlıkları kolayca sineye çeken biri olmadığım için bu sanalda yaptıklarımın sonucunda bu insanlara az bile diyorum o gece yaşadığın sorunun aynısını ben çok önceden yaşadım bu günkü tablo o olayların eseri zaten,yine yaşıyorum damarıma bastıklarının farkında değiller yine bir yıkım daha gerçekleşecek ama bu defa giden kücük kırıntılar olacak. benim sana tavsiyem gitme gitsende gittiğini belli etme her an enselerinde olduğunu hissettir bırak varlığının adı bile onlarda korku yaratsın.o zaman daha iyi anlayacaksın çünkü gerçek oyun daha yeni başlıyor :D
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Hani Nuri bilge ceylan'ın bir filminde diyorya sen kendi ölümünü çok erken ilan ettin.
:) aynen öyle ıkv ye sevgim sonsuz ama ölümünü çok erken ilan ettiler gözlerim önünde eriyor gidiyor.Birde kendini coban sananlar var ben onların her zaman karşısında oldum 9 köyden kovuldum koysuz kaldım ama olsun yıkmak yok haksızlık karşısında susmadım susmayacagım.

O ahkam kesenleri süslü sözler yazanları ben çok gördüm.

Hepsinin sonu şu bir satırlık cümle oldu.
"Katkılarınız için teşekkür ederiz " :)
Resim

LEPRECHAUN
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

LEPRECHAUN yazdı:Hani Nuri bilge ceylan'ın bir filminde diyorya sen kendi ölümünü çok erken ilan ettin.
:) aynen öyle ıkv ye sevgim sonsuz ama ölümünü çok erken ilan ettiler gözlerim önünde eriyor gidiyor.Birde kendini coban sananlar var ben onların her zaman karşısında oldum 9 köyden kovuldum koysuz kaldım ama olsun yıkmak yok haksızlık karşısında susmadım susmayacagım.

O ahkam kesenleri süslü sözler yazanları ben çok gördüm.

Hepsinin sonu şu bir satırlık cümle oldu.
"Katkılarınız için teşekkür ederiz " :)
cnm bak bugün savaş başladı bence sende gel bu eğlenceye katıl.senin bilgilerine ihtiyacım var face adresini özel mesajla yazabilirsin mutlaka görüşmemiz gerek.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Ben şu an zaten yapacagimi yapıyorum yeni bir oyundayim.Rus yapımı içim sızlıyor ama en azından insanların milli hislerini kullanmıyorlar.33 lvl oldum bu seviyede kalsam yine yeterli doydum resmen çok oyun oynadım ama bu kez sağlam oyun buldum.Ikv den bir haftada onlarca kişiyi o oyuna götürdüm bir sürü eski ıkv gmleri orda ben onları götürdüm onlar da arkadaşlarını getirecek ve onlar da diğerlerini.
Benim bu tepkim çalışmayan ne götürürsek kardır diyen geliştirme ekibine karşı.
Destek ekibinden arge ve sivri zekalı bir kaç forumcu ile isim var diğerlerini severim ama bazı şeylere hala gözlerini yummaları beni çok üzüyor.Orda durdukça sanki bir şey olacak üç maymunu çok güzel oynuyorlar.

Çok şeyler var söylenecek ama neyse.
Bana özelden mailini at ekleyim.
Face olursa iyi olur ayrıça nadir kullanıyorum msn
Resim

LEPRECHAUN
kurtxmacakizi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: kurt

Mesaj gönderen kurtxmacakizi »

merhaba figencim ben deniz:) seni gordugume cok sevindim.geceleri bazen ugruyorum tılsıma.kurtlarxmacakızı carımın adı.murattan telını de aldım zaten.haberlesiriz artık..

“Genel Sohbet” sayfasına dön