Ofansif savaşçılara oyunda hiç önem verilmiyor.Şalter ve Zahir görevim duruyor sığınaklara ofansif savaşçı sokmuyorlar.4 ejderli 2 de şifa belki de 1 tank 4 ejder 1 şifa.Ama Ofansif savaşçı yok.Ben mecburmuyum 15m para biriktirip farabi set almaya?Oyunu bırakıcam yemin ediyorum yha.Acil bir çözüm bulunmalı bur duruma insanların ofansiflere de ihtiyacı olmalı ve onlarda görev yapabilmeli haksız mıyım?
Acil Çare Bulunması Lazım!
- Baskentli0606
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Acil Çare Bulunması Lazım!
49 level Savaşçıyım.Teşkilatta oynuyorum.7 leveldir Solucana adam arıyorum bir Allah'ın kulu gelmez mi yha 
Ofansif savaşçılara oyunda hiç önem verilmiyor.Şalter ve Zahir görevim duruyor sığınaklara ofansif savaşçı sokmuyorlar.4 ejderli 2 de şifa belki de 1 tank 4 ejder 1 şifa.Ama Ofansif savaşçı yok.Ben mecburmuyum 15m para biriktirip farabi set almaya?Oyunu bırakıcam yemin ediyorum yha.Acil bir çözüm bulunmalı bur duruma insanların ofansiflere de ihtiyacı olmalı ve onlarda görev yapabilmeli haksız mıyım?
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Re: Acil Çare Bulunması Lazım!
Bak kardes sana katiliyorum savascilara gb de ihtiyac duyulmuyor ozelliklede siginakta.5 ejder 1 sifa ile 38 dk 4 ejder 1 sifa 1 tank ile 56 dk 4 ejder 1 sifa 1 ofans ilede 45 kusur dk suruyor siginak tabi gruba bagli.Savascilarin tercih edilmemelerinin sebebi bu zaman kaybi.Item dusurmek bizimde hakkimiz ancak yapabilecek birsey yok.Ofans almazlar cevren yoksa cok zor girersin siginaklara.Tank olucaksin mecburen.2 aydir siginaga giremiyorum anca girdim dizdim migrata hazirlaniyorum.Sinif dengesizligi var.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Bu arada solucan vb. gorevleri 1 ejder 1 sifa 1 ofans ile rahat kesersin.2965 max lı savascimda 1 ejder 1 sifa ile rahat kestim.ejder surekli tesla kuracak solucanin fiziginde bb aticak sana sifa ck aticak sana kendine ejderlere ayni sey disi orumcek icinde gecerli 1 sifa 1 ofans kestim sıkıntısı olmaz o gorevlerin grup aramaya veya kurmaya bak kolay gelsin:)
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
Ofans savaşçı alınmamasından şikayetçisin ama şu yönden düşündün mü hiç acaba?
Sığnaklara ruh kalkanlı hasar şifa alıyorlar mı? veyahut asit zehir şifa alıyorlar mı?
Çemberci büyü alıyorlar mı?
Bunları almadıkları gibi ofans savaşçıda tercih edilmiyor. Sığnak girmek için çok fazla eşyaya da gerek yok. Bir kaç parça farabi hepsi bu. Üşenme tank ol.
Benim de tank eşyam yoktu pek ama bu şekilde tank ışık setimi dizdim sığnak migrat zamanında.
Çemberli taşa başlarda ofans giriyordum tank eşyam olmadığı için. ve hala mor yücelen halit pantolonum yoktu.
Sırf bu mor yücelen pantolonu düşürmek için migrat girdim ışık zırhla
. 7 8 denemeden sonra hala elimde mor yücelen pantolon yoktu ancak mor farabi solucan pantolon evocatinin koruması yüzük ve kenanın gücü yüzüğüm oldu.
Sonrasında çemberlitaşa tank girmek için Taş Kanat Zırhımı ürettim. Şimdi tüm Bıçak Sırtı Taş Kanat ve Hidra Nefesi setlerim tam. (Hala mor yücelen pantolonum yok)
Savaşçı dizmek istiyorsan tank olmayı öğreneceksin bu kadar basit.
Sığnaklara ruh kalkanlı hasar şifa alıyorlar mı? veyahut asit zehir şifa alıyorlar mı?
Çemberci büyü alıyorlar mı?
Bunları almadıkları gibi ofans savaşçıda tercih edilmiyor. Sığnak girmek için çok fazla eşyaya da gerek yok. Bir kaç parça farabi hepsi bu. Üşenme tank ol.
Benim de tank eşyam yoktu pek ama bu şekilde tank ışık setimi dizdim sığnak migrat zamanında.
Çemberli taşa başlarda ofans giriyordum tank eşyam olmadığı için. ve hala mor yücelen halit pantolonum yoktu.
Sırf bu mor yücelen pantolonu düşürmek için migrat girdim ışık zırhla
Sonrasında çemberlitaşa tank girmek için Taş Kanat Zırhımı ürettim. Şimdi tüm Bıçak Sırtı Taş Kanat ve Hidra Nefesi setlerim tam. (Hala mor yücelen pantolonum yok)
Savaşçı dizmek istiyorsan tank olmayı öğreneceksin bu kadar basit.
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
katılıyorum.
m2.5 mor asit bile çektim bölgelere hasar şifa girebilmek için ama nafile.
bölgeye girerken gir makineye iyileştirmeci ol
bölgeden çık gir makineye hasarvı ol gez
m2.5 mor asit bile çektim bölgelere hasar şifa girebilmek için ama nafile.
bölgeye girerken gir makineye iyileştirmeci ol
bölgeden çık gir makineye hasarvı ol gez
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)