YöNeTiMi HeP YaNLıŞ AnLaMıŞıM TeŞeKKüRLeR YöNeTiM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
CcCinfinteCcC
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

YöNeTiMi HeP YaNLıŞ AnLaMıŞıM TeŞeKKüRLeR YöNeTiM

Mesaj gönderen CcCinfinteCcC »

11.08.2012 Tarihinde Çalınan Karakterim Bana Tekrar İade Ettiler Burdan Yönetime Çok Teşekkür Ediyorum .

BURDANDA İKV HALKINA SESLEİYORUM KİMSE KAFASIA GÖRE İŞ YAPAMAZ
YANİ YÖNETİMDE İSTER SORUNSUZ OYU OLSUN AMA BU SORUNLARDA OYUNUN EĞLENCESİ OLUR SORUNSUZ
OYUN YOKMU YAİ BİLİP BİLMEDEN KOUŞMUCAKSI ORTALIĞI VELVELEYİ VERMİYECEKSİ BEN BURDA BUNU ANLADIM
HERŞEY ZAMANLA VE SABIRLA SE HİÇBİRŞEYİ ACELE ETMİYECEKSİNKİ HERŞEY ZAMALA OLSUN TAMAM OYUNDA DAHA GEÇEN SENE LAG BAŞLADI EMİİM BUNU DÜZELTMEK İÇİN ELLERİNDEN GELEİ YAPIYORLAR ÇÜKÜ BU OYU OLARI EMEĞİ BU OYUN SAYESİNDE PARA KAZANIYTORLAR BİZİ GÜZEL ŞEKİLDE OYNATTIRMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLARDIR.

TEŞEKKÜRLER YÖNETİM TEŞEKKÜRLER
NoobHide
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: YöNeTiMi HeP YaNLıŞ AnLaMıŞıM TeŞeKKüRLeR YöNeTiM

Mesaj gönderen NoobHide »

ÖnEmLi DeĞiL RiCa EdErİz
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nebula »

CcCinfinteCcC yazdı:11.08.2012 Tarihinde Çalınan Karakterim Bana Tekrar İade Ettiler Burdan Yönetime Çok Teşekkür Ediyorum .

YANİ YÖNETİMDE İSTER SORUNSUZ OYU OLSUN AMA BU SORUNLARDA OYUNUN EĞLENCESİ OLUR SORUNSUZ
OYUN YOKMU YAİ BİLİP BİLMEDEN KOUŞMUCAKSI ORTALIĞI VELVELEYİ VERMİYECEKSİ BEN BURDA BUNU ANLADIM
HERŞEY ZAMANLA VE SABIRLA SE HİÇBİRŞEYİ ACELE ETMİYECEKSİNKİ HERŞEY ZAMALA OLSUN TAMAM OYUNDA DAHA GEÇEN SENE LAG BAŞLADI EMİİM BUNU DÜZELTMEK İÇİN ELLERİNDEN GELEİ YAPIYORLAR ÇÜKÜ BU OYU OLARI EMEĞİ BU OYUN SAYESİNDE PARA KAZANIYTORLAR BİZİ GÜZEL ŞEKİLDE OYNATTIRMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLARDIR.

Evet herşeyi çok güzel yaptıkları için oyuncu sayısı 500.000 den 5,000 e düştü o kadar güzel yapıyorlar ki herşeyi gerçekten inanılmaz ötesi hepsi:) Boş lafları bence bırakalım binlerce oyuncuyu oyundan soğutan övdüğün yönetimdir keza hala onlarca eksiği olmasına rağmen gereken özeni göstermeyen ve geliştirmek anlamında en ufak katkı sağlamayan,bir çok kişinin gereksiz ve haksız yere canını yakan yine bu yönetimdir..Bilerek yada bilmeyerek hiç birinin kötü olduğunu düşünmüyorum lakin bu oyunda ters giden birşeylerin olduğu aşikar hiç kimse çıkıpda masal anlatmasın ;)
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

CcCinfinteCcC yazdı:11.08.2012 Tarihinde Çalınan Karakterim Bana Tekrar İade Ettiler Burdan Yönetime Çok Teşekkür Ediyorum .

Geçmiş olsun kardeş.Bu yaşadığın kötü olayın yönetim tarafından düzeltilmesi ve sana yardımcı olunması güzel bişey.Bu yönetimin zaten asli görevi.Oyuncularına yardım edip onların sorunlarına yardımcı olmak yönetimin yapmakla yükümlü olduğu bir durum.Bu subjectiv olarak yazdığın yazını dahada uzatıp minnetini uzun uzun anlatıp yönetimi övsen bile hoşgörüyle karşılanması gereken bir durum.Ama bunu yaparken yönetimi eleştirenleri kötülemeni ben bir yerde sevincini coşmaya taşımış olmana bağlıyorum.Senin çalınan hesaplarını geri iade etmeleri bizim eleştirdiğimiz noktaları ortadan kaldırmıyor.Onlar hala yerinde duruyor.İstersen şöyle yapalım.Senin hesabının iade edilmesini çılgınca kutlayalım ama sadece bunu yapalım tutup genel af ilan etmiyelim.Yönetim yanlışta yapacak iyi şeylerde yapacak.Bizler iyi şeylerde alkışlaycağız,hatalardada eleştireceğiz.Tekrar geçmiş olsun.
esekherif
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

İşleri bu yapıcaklar tabi herkez kazandığı ekmeğin karşılığını verecek.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen merandanx »

senin gibi malar yüznden yapılan tepkiler tepkisiz kalıyor 3 4 gerizekalı böyle ayda yılda bir boş zamanında bi görevi oldunu hatırlıyp görevini yapan yönetimi bu kadar olan üstü birşey yapmış gibi övmeniz yüznden bu oyun bu halde işine gelmiyen oynamaz diyen zekadan payını almamış kişilerde cıkacktır işine gelmiyen oynamıyor o yüzden bi kaç kişiyle oyun oynuyoruz heryer bomboş
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
GizliKahraman
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen GizliKahraman »

VBMaSTeR yazdı:İşleri bu yapıcaklar tabi herkez kazandığı ekmeğin karşılığını verecek.
Gm'ler yaptığı işten para kazanmıyor 8-)
cCc BaYKuŞ KraL FoRuM LoncaSı cCc
He ayrıca ForumunNeymarı :)
ByCruical ;)
Kullanıcı avatarı
ejderxkabusu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ejderxkabusu »

VBMaSTeR yazdı:İşleri bu yapıcaklar tabi herkez kazandığı ekmeğin karşılığını verecek.

Aynen kATILIYORUM BU OYUN ONLARIN EMEĞİ TABİKİDE İŞLERİNİ YAPACAKLAR AMA KARDEŞİMS ANADA GEÇMİŞ OLSUN SEİ AIDA SEVİNDİM AMA SADECE ŞURDA SORU VAR SADECE 18 YAŞLARI ALIYORLAR 25 GİBİ TECRÜBELİ İNSALAR ALSALAR GAM YEMİCEM 18 YAŞIDKAİ ÇOCUKLARIN ELLEİR AYAKLARI TAKILIYOR HATA YAPIYORLAR O HATAYIDA DÜZELTMEK İÇİN BAYA Bİ UĞRAŞ VAR 25 ÜTÜ TECRÜBELİ KİŞİELR ALSALAR OYUNDA GÜZEL OLUR HERŞEYDE İYİ OLUR..
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

GizliKahraman yazdı:
Gm'ler yaptığı işten para kazanmıyor 8-)
İyi ozaman mantıken işlerini daha iyi yapmaları gerekir niye mi ? Zorlama yok gönüllü yapıyorsa bu işi severek yapıyordur demektir ve her iki şekildede mecburlar. Para alan parasını hakedecek, gönüllü olan gönüllü olduğu işi yapıcak yapmıyorsa yapıcaklara yol açıcak. 8-)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mrdz »

ejderxkabusu yazdı:

Aynen kATILIYORUM BU OYUN ONLARIN EMEĞİ TABİKİDE İŞLERİNİ YAPACAKLAR AMA KARDEŞİMS ANADA GEÇMİŞ OLSUN SEİ AIDA SEVİNDİM AMA SADECE ŞURDA SORU VAR SADECE 18 YAŞLARI ALIYORLAR 25 GİBİ TECRÜBELİ İNSALAR ALSALAR GAM YEMİCEM 18 YAŞIDKAİ ÇOCUKLARIN ELLEİR AYAKLARI TAKILIYOR HATA YAPIYORLAR O HATAYIDA DÜZELTMEK İÇİN BAYA Bİ UĞRAŞ VAR 25 ÜTÜ TECRÜBELİ KİŞİELR ALSALAR OYUNDA GÜZEL OLUR HERŞEYDE İYİ OLUR..
Bu arada GM'lerin bir çoğu yazın için teşekkür edecektir yaşlarını bu kadar küçülttüğün için. Çünkü birçok GM söylediğin yaştan daha büyük :) Tecrübe konusunda ise bunu görmeni istemedikleri için bilemiyorsun. Ancak geceler boyunca uyumadan kafalarını kaldırmadan, reel işlerini erteleyerek yada aksatarak oyun için harcanan emeklerden habersizsin. Bir çocuk doğdu ve büyüyor, elbet sorunlar olacak ve üstesinden gelinecektir. Beta sürümünden bu zamana ne kadar çok eksik parça tamamlandığını görebiliyoruz... Eminim bittiği zaman gündemde olan her eksik tamamlanmış ve çok daha mükemmel bir oyun olacaktır.

Ama oyun için bir boyacı küpün varsa, İKV oyununa gönül vermiş bir oyuncu olarak doğrudan DEV olmanı öneririm.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön