*ACİL YARDIM*
-
YLDRMTOPU
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
*ACİL YARDIM*
Arkadaşlar üye adımı ve şifremi ayzıyorum GİRİŞ yap diyorum oyun ekranı kaplayınca karakter seçemeden KRTİK HATA! veriyor ne yapabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum... 
Burhan SİPER
[{REHBER}IIxBURHANxII]
Tılsım
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgleft]
[{REHBER}IIxBURHANxII]
Tılsım
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgleft]
Re: *ACİL YARDIM*
Merhaba,
Oyun dosyalarından biri veya birkaçı hasar görmüş olabilir. Oyunu sisteminizden tamamen kaldırarak tekrar kurmanızı tavsiye ederim.
İyi forumlar.
Oyun dosyalarından biri veya birkaçı hasar görmüş olabilir. Oyunu sisteminizden tamamen kaldırarak tekrar kurmanızı tavsiye ederim.
İyi forumlar.
En son MiurA tarafından 13 Ağu 2012 19:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yazım hatası
Sebep: Yazım hatası
-
goodinkwul
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
Yanlış, oyundan anlamıyosunuz madem nasıl yönetici olduğunuz belli al işte en büyük örnek, neyseMiurA yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
Dostum şimdi ben bu konuyu çok yaşadım bilgisayarını kasan bi çalışan program olabilir örnek veriyorum bilgisayarın çok yeni değilde kaspersky çalışıyosa arkada ikv ye girmez, örnekti bu başka programlarda olabilir onlara bi bak ram i kullanan işlemciyi kullanan bi program olabilir özet olarak..
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Hocam ekran küçültmeye felan çalıştıysan ilerdiğin yolu tekrar göz geçirerek yap.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Merhaba ,
Masaüstü çözünürlük ayarlarınız ile oyun ayarlarınız eşit olmadığı için bu hatayı alıyor olabilirsiniz öncelike masaüstü çözünürlük ayarlarınızı kontrol edip oyunun ayarlarından masaüstü ayarları ile aynı olanı seçin eğer kendi istediğiniz bir çözünürlükde oynamak istiyorsanız oyunun kurulu olduğu klasörden istediğiniz ayarları girin .
Buyrun bu konu yardımcı olacaktır
viewtopic.php?f=46&t=50839&hilit=K%C3%B ... %BCk+ekran
Masaüstü çözünürlük ayarlarınız ile oyun ayarlarınız eşit olmadığı için bu hatayı alıyor olabilirsiniz öncelike masaüstü çözünürlük ayarlarınızı kontrol edip oyunun ayarlarından masaüstü ayarları ile aynı olanı seçin eğer kendi istediğiniz bir çözünürlükde oynamak istiyorsanız oyunun kurulu olduğu klasörden istediğiniz ayarları girin .
Buyrun bu konu yardımcı olacaktır
viewtopic.php?f=46&t=50839&hilit=K%C3%B ... %BCk+ekran
- llJusTHEwaRll
- İskele Babası

Merhaba,
Öncelikle; Bilgisayar Sınayıcı ile bilgisayarınız oyunu çalıştırabilecek mi kontrol ediniz. Bilgisayarınız İstanbul Kıyamet Vakti için uygun görünmüyorsa, aşağıdaki Sürücüler ve DirectX programlarının güncel sürümlerini indirin ve kurun. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar giriş yapmayı deneyin.
Bilgisayarınızda Acrobat Reader kurulu değilse buradan indirebilirsiniz.
ATI marka işlemcili ekran kartlarının en güncel sürücülerini buradan indirebilirsiniz.
Nvidia marka işlemcili ekran kartlarının en güncel sürücülerini buradan indirebilirsiniz.
DirectX 9'un en yeni sürümünü buradan indirebilirsiniz.
Öncelikle; Bilgisayar Sınayıcı ile bilgisayarınız oyunu çalıştırabilecek mi kontrol ediniz. Bilgisayarınız İstanbul Kıyamet Vakti için uygun görünmüyorsa, aşağıdaki Sürücüler ve DirectX programlarının güncel sürümlerini indirin ve kurun. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar giriş yapmayı deneyin.
Bilgisayarınızda Acrobat Reader kurulu değilse buradan indirebilirsiniz.
ATI marka işlemcili ekran kartlarının en güncel sürücülerini buradan indirebilirsiniz.
Nvidia marka işlemcili ekran kartlarının en güncel sürücülerini buradan indirebilirsiniz.
DirectX 9'un en yeni sürümünü buradan indirebilirsiniz.
- alihan03
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şafağın Karanlığı
Merhaba. Bu hata bendede oluyordu. Tek sebebi çözünürlük. Ben ekran 1366*768 bu oyunuda da aynısı yapınca hata vermedi. Birde bunu dene .
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
:idea:alihan03 yazdı:Merhaba. Bu hata bendede oluyordu. Tek sebebi çözünürlük. Ben ekran 1366*768 bu oyunuda da aynısı yapınca hata vermedi. Birde bunu dene .

LEPRECHAUN