NothingxSeries yazdı:*** Oyun içindeki itemler aynı 39 lvl devrindeki gibi çeşitlendirilmeli hatta daha da artırılmalı. Oyun öyle bir haldeki başka biryerde bir arkadaş konu açmıştı aynen onun dediği gibi MAX ın varsa kralsın yoksa ezil ezilebildiğin kadar çünkü ful zehirde olsan başka elementte olsan çöpsün ... Bu konuya geniş çaplı el atılmalı... Öyle birşeyler yapılmalı ki bazı oyuncuları diğerlerinden mutlak üstün kılan ( güçlü olan kazanır ... oyun içi maddi , manevi ( arkadaş çevresi ) felsefesi yerleştirilmeli )... Yine oyuncuların görüşleri alınabilir. Ful maxlı arkadaşlardan bazılarının emeklerini düşünerek bencillik yapacakları kesin gibi ...
DEV İkv öneri ve Hata Listesi -Güncel Haliyle...
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
byHMF Cevabı
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
Re: DEV İkv öneri ve Hata Listesi -Güncel Haliyle...
Bazıla konularda 100 de 1000 haklısın bazılarında haklılık payı bile vermiyorum şöyle ki
Bazı dediklerini yapsalar 2 gün sonra diğer oyunlardan çalıntı diye ötersin
1, eşyayı koyarsın satılırsa para gelir metin2 den özenti olur
2, pelerin felan diğer oyunlardan cok saçma bir grafiğe sahip bir eşya bence. pelerin ne ya gerçeklikle alakası yok ve bence büyük saçmalık olur zaten zırh var pelerini nerene ....
Bazı dediklerini yapsalar 2 gün sonra diğer oyunlardan çalıntı diye ötersin
1, eşyayı koyarsın satılırsa para gelir metin2 den özenti olur
2, pelerin felan diğer oyunlardan cok saçma bir grafiğe sahip bir eşya bence. pelerin ne ya gerçeklikle alakası yok ve bence büyük saçmalık olur zaten zırh var pelerini nerene ....
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı sebebiyle hesabınız 14 gün uzaklaştırılmıştır.
En son MiurA tarafından 13 Ağu 2012 20:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı
Sebep: İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
tam destek verecek 100 karakter getirrim ben 
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <The Avengers>
69 Maddelik İkv nin İlk Dev öneri listesine eklenmiştir.. 70 oldu
Eklenen Madde :arrow:
Teşekkürler..
Eklenen Madde :arrow:
Oyunda yönetici,DEV [Developer] mevkisinde olan bir kişi başka bir oyun ile ilgilenmesin.I Can Football ve İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri birbiri ile ayrı olmalı.Tamam, aynı şirketin oyunu olabilirler fakat bunların ayrı iki oyun, ayrı iki platform olduğu unutulmamalı.Bu hem kişiler açısından hem de oyun açısından sıkıntı çıkarıyor.Kişi açısından açıklayacak olursak örneğin bir yönetici iki oyun ile ilgilenirken yetişememe konusunda sıkıntı yaşayabilir.
Oyun yönünden ise şu şekilde açıklayayım: -Bazı zamanlar da diğer oyun üzerinde çok duruluyor bu nedenle İstanbul Kıyamet Vakti'ne vakit ayrılamıyor bu da oyunun geriden gelmesine neden oluyor.
Teşekkürler..
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca Efaneler
Önerileriniz çok hoşuma gitti yönetimin ilgisini çekerse bazılarının kabul edilecegini düşünüyorum... Ayrıca torpil olayına gelince ülkemizde topilsiz insan yok torpil ile basarı oranı %110 muş matematik yalan söylemez hani
))
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana
Hz.Mevlana
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
@abramm Rehber olmana rağmen saçma saçma Ctrl+c/Ctrl+v kombinasyonunu uygulamadığın için sağol. Şayet bu fuarda Nihat ÖZPAY abimize (Kendisine buradan saygılar, Hello Turkiye! :lol: ) Yazılı olarak bu listeyi vereceğim. Hatta zamanı olursa baş başa bile konuşabiliriz.
Olumlu/Olumsuz yorumlar için teşekkürler.
Edit: Eklemek istediğiniz , LİSTEDE OLMAYAN! Önerileriniz var ise bu konu altından veya, Forum üzerinden Özel mesaj gönderebilirsiniz. Her 5 ekleme de "İletiyi Rapor Et" > Bildirim Tipi "Diğer" seçilerek liste güncellenecek, altına son güncelleme tarihi yazılacaktır.
Olumlu/Olumsuz yorumlar için teşekkürler.
Edit: Eklemek istediğiniz , LİSTEDE OLMAYAN! Önerileriniz var ise bu konu altından veya, Forum üzerinden Özel mesaj gönderebilirsiniz. Her 5 ekleme de "İletiyi Rapor Et" > Bildirim Tipi "Diğer" seçilerek liste güncellenecek, altına son güncelleme tarihi yazılacaktır.

-Yusuf.[/i]
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca Efaneler
Re: DEV İkv öneri ve Hata Listesi -Güncel Haliyle...s
Kaba ve küstah yorumlarını kendine sakla burada her forum kullanıcısı gibi yorum yazdım ctrl v kullanmıyorum ama şunu görüyorum ki yoruma pek açık değilsin. Şuan sana bakış açım bile değişti inşallah fuarda pankart açtığın zaman fuar görevlileri seni dışarı atar bende orada olucam ve senin yaptıgın saçma sapan hareketlerini izlicem...
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana
Hz.Mevlana
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda tüfek olduğunu biliyoruz.Bu tüfek bence artık oyuna eklenmeli.Kesik çifteden bıktık artık.Ya da arbalet gibi oyuncağa benzemeyen bi crossbow getirilebilir.okları felan satılır ya da ok reçeteleri olur.2xakçaağaç odunu 1xametist isteyen ametist başlı tahta ok olabilir.
Ya da büyücülere yakından iyi vuruş sağlayan bir silah getirilebilir.bu silahta büyü hasarı olmazken max hasar veya savaşçılara karşı etkili efsunu olabilir.
crossbow olmasa da savaşçılara da uzaktan sağlam vuruş yapabilme imkanı sağlayan bir silah büyücülere de yakından sağlam vuruş yapabilen silah getirilirse oyuna renk gelir.mesela bi savaşçı büyücünün dibine gelip dalarken büyücü de ölüm vuruşu yapabilir.yada bir savaşçı büyücü dalarken ona saldırabilir.
Ya da büyücülere yakından iyi vuruş sağlayan bir silah getirilebilir.bu silahta büyü hasarı olmazken max hasar veya savaşçılara karşı etkili efsunu olabilir.
crossbow olmasa da savaşçılara da uzaktan sağlam vuruş yapabilme imkanı sağlayan bir silah büyücülere de yakından sağlam vuruş yapabilen silah getirilirse oyuna renk gelir.mesela bi savaşçı büyücünün dibine gelip dalarken büyücü de ölüm vuruşu yapabilir.yada bir savaşçı büyücü dalarken ona saldırabilir.
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
Bir yazı hazırlarken fark ettim...
Bu liste Facebook'ta 3 tane sayfada paylaşılmış
Bu liste Facebook'ta 3 tane sayfada paylaşılmış

-Yusuf.[/i]