Sobee Gamecard
Sobee Gamecard
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında oturuyorum. En yakın sobee card alabileceğim yer neresi ? kredi kartım yok sadece elden alabileceğim adresler varsa verebilirmisinz ? Kartal, Ümraniye, Dudullu, Çekmeköy ve çevresi olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Sobee Gamecard
üyelikal kullan kardeş en kolayı
Üyelilal.com en kolay ve hızlı yolu %10 bedavası da cabası. Lakin tüm oyuncular 18 yaş üstü değil. Onlar kredi kartları olmadığı için burdan yararlanamayabiliyorlar. Havaleden falan da zaten anlamıyorlar anlasalar da bankadan havale yapamıyorlar yaştan dolayı. Bu nedenle üyelikal ın avantajları onlar için hayalden öteye gidemiyor.
banka havalesinde yaş sınır yok.Cloutier yazdı:Üyelilal.com en kolay ve hızlı yolu %10 bedavası da cabası. Lakin tüm oyuncular 18 yaş üstü değil. Onlar kredi kartları olmadığı için burdan yararlanamayabiliyorlar. Havaleden falan da zaten anlamıyorlar anlasalar da bankadan havale yapamıyorlar yaştan dolayı. Bu nedenle üyelikal ın avantajları onlar için hayalden öteye gidemiyor.
banka havalesinde yaş sınır yok.Cloutier yazdı:Üyelilal.com en kolay ve hızlı yolu %10 bedavası da cabası. Lakin tüm oyuncular 18 yaş üstü değil. Onlar kredi kartları olmadığı için burdan yararlanamayabiliyorlar. Havaleden falan da zaten anlamıyorlar anlasalar da bankadan havale yapamıyorlar yaştan dolayı. Bu nedenle üyelikal ın avantajları onlar için hayalden öteye gidemiyor.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Eğer havale ile alacaksanız bu konu size yardımcı olabilir.fatihfb88 yazdı:peki teşekkür ediyorum uyelikal.com dan alıcam
CHIVALROUS
teşekkürlerxFahrenheitx yazdı:Eğer havale ile alacaksanız bu konu size yardımcı olabilir.fatihfb88 yazdı:peki teşekkür ediyorum uyelikal.com dan alıcam
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel