İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI

Mesaj gönderen DisiSilahsor »

* Eskideki anılar, sözlere yansıtılamayacak kadar özeldi benim için. Şimdi pek fazla ilgilenmiyorum eskilerden eser yok, bazen Balıkçı'nin orda oturup müzikleri dinlerdim artık müzikler bile düzgün bir şekilde gelmiyor :-]
2006 B E T A EN ESKİLERDEN . . .

DişiSilahşör - GizliGörev -

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Bunları orjinal ağızlardan dinlemek çok zevkli oluyor baya bi güldüm :D
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
LoNeLyWoLf
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Return Of The Kings

Mesaj gönderen LoNeLyWoLf »

Dangerousss yazdı: :ugeek: Eminönü'nü terk etmiş bir oyuncu olarak unutamayacağım isimler. , Serserin ,Iceberg , altınkalp , ALIA , XXEFSANEXX , XxXxXUrTrXxXxX , GOLGEII(Kavga etmiş ve anlaşamamış olsak da büyüğüm.),GANDALF, öldürür, Aygncnlxbüyü (Zibidi) :lol: ,(Ceylan ablamı nasıl unutabilirim ki ) Yavruceylanım , Çokxünlüxbirisi(JİGY) , Kızılyangın , Gerilla , konfüçyüs , Afrodizyak (Sinan kardeşim) , s"TOP"kınq :D , YaKuZA-ZüNTiKaM (Ömer abi) ve son olarak kendimin Eminönunden geldiğini asla ve asla unutmayacağım [DANGEROUS] :ugeek:

:ugeek: İsmini saymadığım üzerimde hakkı geçen her kım var ise kusurumuza bakmasn insan hafızası her şeyi hatırlayamıyor.Kavga edip kalp kırdığım bir çok arkadaş mevcuttur muhakkak lakin hata tek taraflı değildir hatamız varsa affola benden yana herşey helal olsun İyisi ile kötüsü ile Eminönü bir tane değerini bilin lütfen ;)
Saf mısı nafrodizyak yokken biz vardık 39 da Kralsinan diye bir çocuktu o ÇOCUK ona buna yağ çekme çocuk
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

konfucyusss yazdı:
konuyu okurken bir an beta dönemini hatırladım orada oynayanları ve aklımda kalanları...
kim unuturki ankalı sapıkları ve onlara inat kurulan anti ankalı sapıkları ilk duyduğumda vay özentiler demiştim... amma sonra arz lodos arasında inanılmaz derecede güzel bir çekişmenin yaşandığını zevkle izledim... inatçı zehirler yine 29 zamanında hatırladıklarımdan ve unutmayacaklarımdandır... bölgeden fkaplanın her gün tartışacak birini bulması, divine'nin gelip ortalığı karıştırmasını, FreDDy (oynun ilk oyuncusu) ve OoOIyuSHOoO un krip madenine çadır kurması, Redschull'un özel sohbetleri CoDeTürK'ün kesecek büyücü aramaları quik'in aha bunu düşürdüm deyip milletin sinirini bozmasını, Serapg'nin ticaret tutkusunu, neslos'un sadece bir yerde yaratık kesmesini, ORDU'nun oyuna girdiği zaman "güzel istanbulun güzel insanları" demesini, byAnT'ın bankacıdan çok para sahibi olmasını :), GnCHaCKeR'in şifre kırma denemelerini, savaşçıların kendi aralarında depar yarışlarını şifacıların kendi aralarında zehir hasarı yarışlarını, büyücülerin meteroit yarışlarını... ticaretin apa ve krip üzerinden döndüğü zamanlar... hepsi akılda kalan ve bir okadar zevkli muhabbetlerin doğurduğu arkadaşlıklar dostluklardan günümüze kalanlar...

unutamadığım bir kaç olay ise;

kuklacının seçilmişi görevini yapmak için zor bela gittiğim yerde malumunuz krip madeninin olduğu yer ve lag'dan düştüm... haliyle orada bulunan 15 kişi gelen yaratıkları temizledi... oyna tekrar girdiğimde bana sitemde bulundular bende görevi yapmaya geldim kesip gidicem dedim kes bakalım dediler kuklacıyı çektim elinin tersiylen bana bi yapıştırdı hemen menzil dışına çıktım yardım edin yoksa yaratıkları çekerim dedim... görevi saolsunlar o şekilde yapmıştım...

Pilitotoş görevi herkesin korkulu rüyası... yapan sevinçten 10 takla atar... o zamanın şartlarına göre gaffar semiha yol savaşçısı X birleşip voltranı oluştursalar genede pilitotoşun kalkanı etmez... 6 grubu yatırdığı çetin savaşlarına çok kez şahit oldum... yorulmak bilmeyen yılmaz salon bekçisinin... o zamanların gerek kişiliği ve gerek oyun karakteri olarak en iyilerinden biri diyeceğim yavuz abinin ENSARBEY-YAVUZBEY, YAVUZBEY karakteri ile 2 kişi pilitotoşu kestiğimiz günler... ve hala her fuarda yavuz abi ile yan yana geldiğimizde o günü yad ederiz o bana sen olmasan kesemezdim der ben ona vuran sensin kolunu kaldıran ben esas işi sen yaptın derim...

9 seviyede saolsun IYUSH'un beni kandırması... komutanın orda fareadam görevini yapıcam sordum fareadamlar nerde komutandan yukarı çık fareadamlar orda dedi... bende yol boyu çıktım sis perdesi var bir ara tırstım... gittim hayvani birşey isminede bakmıyorum tabi vvvvvvvvvvaaaaauuuvvvv ne süper dedim ve zehirledim... har har har diye üzerime geldi bana hasret giderir gibi bir sarıldı ben pert :) tabi cumhurun kulak çınlamasını söylemeyeceğim...

savaşçılardan aklımda kalanlar... izmirlihasan stopnon kingdoom ogezen radQn oldwolf yavuzbey ensarbey TURKO ALIA freddy KOKOKOKOKO(by isme hep gülmüşümdür) gnchacker fenomen
şifacılardan alican oğuz byfani karakuless amedhan sercan tupac
büyücülerden kızılyangın redschull codetürk lazmania soulreaper

şimdilik aklıma gelenler bunlar... :)

yazılan yorumları okuyuncada affınıza sığınaraktan gülmekten kendimi alamadım... alican'ın şifacılığına diyecek lafımın olmadığını eskiler daha iyi bilir ve herzaman söylediğim şeyi tekrar yinelemek istiyorum kişilerle kıyaslanmak hoşuma gitmez lakin biraz gerçekçi bakarak o zamanlarda oynayan biri olarak söylemek isterim 6 savaşçının arasına dalıpta istediğini kesip çıkan vardı ama diğer 5 savaşçı otururken bu mümkündü :)

Forumkral yazdı:
Eski sunucumda hatırladığım kadarıyla konfüçyüsü ws de yenen yoktu 39 zamanın eşrefpaşahospital i övmüş yukardaki arkadaş eşrefpaşa konfüçyüs ü hiç yenemedi
Kızılyangın en son meranda görmüştüm şimdi oynuyormu bilmiyorum

Alican ile 1 kere OkO yapma şansım olmuştu... şartlarımız eşit değildi malum zamanında herkes her istediği şeyi düşüremiyordu ve her istediği eşyaya sahip olamıyordu... eşyalar sadece reçetelere dayanıyordu... alican ile benim karakterimi ayıran fark epesi ve hedef gözlüğü idi... o şekilde yapmış olduğumuz vs de 6 kudret fark ile beni yenmişti... ilk ve tek OkO idi aramızdaki sonradan oyuna girmez oldu...

KRaLeX yazdı:

konfücyüs yani Alper Abi en güçlü şifacıdır diyorum.Gerek kişiliği gerek playerliğiyle kalite adam :D

paşam muhabbetimiz sağlam olsun... karakterimiz sağlam olsun oyun içersinde çöp adamla bile dolaşmaktan gocunmayız :)

kusura bakmayın biraz uzun bir yazı oldu şimdiden özür dilerim...

bir gün tekrar oyunda görüşmek ümidi ile saygılar sevgiler...

iyi oyunlar

konfüçyüs
[/b]

Alper abi döktürmüşsün yine :D Gerçekten bu ikv yi çocukken oynamış olsamda gerçi halada pek büyümüş sayılmam ya neyse :) hala o zamanı 25 leveli nedense çok net bi şekilde hatırlıyorum buda İKV nin etkisi sanırım.Üstünden o kadar yılda geçse şu an ne kadar oyunun zevki tadı kaçmış olsada,oyuna girmiyoken de bu foruma girme gereği duyuyorsam ve en kısa zamanda ikv ye tekrar girip birileriyle konuşma ihtiyacı duyuyorsam bu oyun sadece bi oyun demek değil İKV anlatılmaz yaşanır dedikleri şey olsa gerek. Oyunu ilk mynette gördüğümde küçücük bi reklam penceresinde taşkanat ve bi kaç resmin bulunduğu bi reklam vardı.Çok ilgi çekicek bişide deildi ama işte mynetin giriş sayfası olması bu kadar yıl boyunca İKV denen şeyi hayatıma sokmuş oldu.Hadi indirelim falan tabi bilgisayarlada yeni tanışıyoruz ya ilk yada 2. online oyunum hatta ilk indirdiğimde bu oyunu Önlük giyiyordum bildiğiniz mavi yakalı cinsten :D 5. sınıfta tanıştığım bu oyunla hala Lise 3 e geçmiş bi birey olarak :P uzaktan girmiyo vaziyette de olsam içli dışlıyım nedense,kopamıyorsun bu illetten hayatına girdimi :) Her neyse o zamanlar çocukluğun verdiği etkiyle en ufak iteme bile o an günümü mutlu olmaya yetiyordu.Bankada yapılan eylemler özellikle aklımda kalan bir tane varki oda soyunarak bir şeyi protesto etmiştik ama neyi onuda pek hatırlamıyorum affola ama don atlet bankanın önünü bi hayli meşgul etmiştik :mrgreen: Kurt adamları o zaman tekme tokat kesen meşhur Freddy gerçekten ibret alınacak bir şahsiyetti.Kimse normal o yaratıkları kesemezken o adamın level statülerini mükemmel dağıtması ve gerçekten anormal bi şekilde oyun bilgisi midir artık bilinmez ama kurt adamlara kafa atan adam olarak o zamanlardan hafızalarıma kazındı . Gnchacker veya benim aklımda kaldığı kadarıyla gnctrkcll olarak hatırlıyorum bu şahsı-muhteremi sürekli bölgeyi meşgul edip tek başına kuklacının seçilmişini denemeleri ve sürekli bir şeylerin peşinde olması gündemin konusu oluyordu.Fakat SAYGINBEY ve Savaşustası (kendisi uzaktan izleyip idol aldığım bi kişiydi ve sanırım eskisi kadar oynamıyor) Kuklacının seçilmişini tek kesmeleri bizzat gözümün önünde aklımda kalmalarına yetmişti.Sonra Menfisto ve Redschull akımı başlamıştı ama bu 29 leveldeydi hiç buraya girmim şimdilik denizden geldim yanıyor omuzlarım konuyuda uzatmak istemiyorum en azından şimdilik :D

Her neyse ben bütün yazıları zevkle ve o günleri hatırlayarak okudum ve hakikatten çok güldüm :lol: Ve okuduğum kadarıyla görmediğim bi konuyu anlatmak istiyorum büyük ihtimalle tokatlanan arkadaşlar hatırlar :P Gnchacker sanırım oydu çünkü BİLETÇİ adında bi karakter açılmıştı ve hatırladığım kadarıyla bu kişiydi kendisi.Yeni harita labirent muhabbetleri geçtiğinde milleti şu an yaseminin olduğu iskelede bir güzel dolandırıp herkesten 10 bin para alıp karşılığında yeni bölgeye gitmek için gereken bileti satıp o iskeleden gemiyle karşıya gidilceğine inandırmıştı.Bende çocukluğun verdiği etkiyle atladım tabiki ama daha ben oraya girmeye fırsat bulamadan iskele ana baba gününe dönmüştü.Tek keriz ben deilmişim demekki 1 level BİLETÇİ adında bi karaktere para verip dolandırmak en azından o zaman için kolay bi durumdu oyunda Zembekoğlunu bile normal bi oyuncu olarak görürken (yani adında GM yazmıyordu) Benim hatırladığım en komik olaylardan biride buydu.Neyseki o karakter 10 15 dakika içerisinde ban yemişti ve gnchackerda sanırım oydu :) bunu kendisinin yaptığını gülerek gayet rahat bi şekilde söylemişti.Ve o günlerden hatırladığım ogezen FENOMEN ikilisiyle birlikte mısıra çarşısında küfür edip duran birine baya bi sövmüştük bu kavga eski İsmet bey'in önüne kadar uzamıştı ve Zembekoğlundan bizzat el yordamıyla susturma yemiştim.O zamanlar sistem öyle işlemiyor tabi 1 hafta yediğim susturmayı açtırmak için 10. gün olmasına rağmen Zembekoğlunu her yerde aradım neyse ki sadece Eminönü sunucu vardıda pek zor olmadı.Her neyse yan karakterden durumu anlatmıştım orjinal karaktere geçmemi söyledi ve yanına gidip susturma cezamı kaldırmıştı.Sanırım ben bu cezanın ilk kurbanlarındandım :)

Bu oyunda cidden tabi çocukluktan da kaynaklanan sebeplerden dolayı çok dolandırıldık,çok kandırıldık,çok hataya mahruz kaldık ama bu oyun tamamen harika bir şey.Sadece bir oyun değil ne kadar kendini bozup kimliğini kaybetmiş gibi gözüksede.Hala her zamanki İKV sevgisi yaşıyor insanın içinde.Önlük giydiğim dönemden bu döneme kadar hiç değişmedi bu sevgi :D

Dolandırılmanın yanında belki çocukları yaşında olmama rağmen gayet insanca bir baba şefkatiyle yaklaşan her zaman kişi veya item yada her hangi bişeye aldırmadan cana yakın abilerimden birisin Alper abi.Cego abiler,Can abi,Samet abi,Burak abi , Uğurhan ve Bora abim cidden oyunu oyun yapan kişiler ve çok iyi insanlarsınız.Sadece oyun içinde deil dışındada unutulmayacak insanlarsınız.Umarım bir gün yüz yüze görüşmek nasip olur.

Beni yakından tanıyanlar için KEL :) , 25 levelden Legolas ,Daha sonrasında 29'dan beri KiNgHaKkI,XxXMaGeHaKkıXxX,ŞiFaCıHaKkI

Daha fırsat buldukça buraya gelip sizlerle sohbet etmek dileğiyle anılarım aklıma geldikçe yazmak isterim her zaman Saygılar hayırlı geceler..
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

LoNeLyWoLf yazdı:
Dangerousss yazdı: :ugeek: Eminönü'nü terk etmiş bir oyuncu olarak unutamayacağım isimler. , Serserin ,Iceberg , altınkalp , ALIA , XXEFSANEXX , XxXxXUrTrXxXxX , GOLGEII(Kavga etmiş ve anlaşamamış olsak da büyüğüm.),GANDALF, öldürür, Aygncnlxbüyü (Zibidi) :lol: ,(Ceylan ablamı nasıl unutabilirim ki ) Yavruceylanım , Çokxünlüxbirisi(JİGY) , Kızılyangın , Gerilla , konfüçyüs , Afrodizyak (Sinan kardeşim) , s"TOP"kınq :D , YaKuZA-ZüNTiKaM (Ömer abi) ve son olarak kendimin Eminönunden geldiğini asla ve asla unutmayacağım [DANGEROUS] :ugeek:

:ugeek: İsmini saymadığım üzerimde hakkı geçen her kım var ise kusurumuza bakmasn insan hafızası her şeyi hatırlayamıyor.Kavga edip kalp kırdığım bir çok arkadaş mevcuttur muhakkak lakin hata tek taraflı değildir hatamız varsa affola benden yana herşey helal olsun İyisi ile kötüsü ile Eminönü bir tane değerini bilin lütfen ;)
Saf mısı nafrodizyak yokken biz vardık 39 da Kralsinan diye bir çocuktu o ÇOCUK ona buna yağ çekme çocuk
:arrow: Anlayışı kıt atarlı kardeşim Konu başlığı nı oku yazdığımı oku ben Beta dönemi kişilerini yazmadım Eminönunde oynayan benım için değeri olan kişileri yazdım.Asıl çocuk kim belli ettin sağolasın.Atarlı Ergen :lol:
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
OtomatikPortakal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen OtomatikPortakal »

Eski günleri görünce bir yazayım dedim ,

Eski demek 1 kribin 2 apaya değişildiği günler demek
Eski demek işçilik parası 1 krip demek
Eski demek saf krom işe çarşı üretmek demek
Eski demek Arz olup İsmetle ,Lodos olup Handan la foto çekilmek demek.
Eski demek oyunda yönetici görmek demek.
Eski demek büyük harfle yazana sus vermek demek.
Eski demek örslerin bedava , yetenek puanları için ise karakteri silip kasmak demek.

Eski savaşçılarda 29 seviyede Rothkildam ve Saygınbey meşhur idi.Bunların yanına Demonlord ,Redscull, Atlas ,
Fredyy , İzmirli hasan ve bir kaç kişi daha sayılabilir.
Şifacıda denildiği gibi 29 da tek adını duyuran şifacı Eşrefpaşa idi. Ondan sonrada Sünnetçi ve MEYRA vardı adı aklımıda kalan.
Büyücüde Cruel ve Lazmania ( Rule) Codeturk , Holigan , Gnc sayabiliriz.
ISırırırırıırrım
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Anlamadığım şey şudur ki bu konu eski oyuncuları belirtmek için mi açıldı iz bıracak işler yapmışları mı ? Kimseyi eleştirdiğim için değil.29 dönemindede iz bırakmış oyuncu olabilir 49 döneminde 3 ay oyun oynayan adam da iz bırakabilir.Zaten eski oyuncuları anmak için açılmış konuların sayısı bir hayli fazla =)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Rhapuah
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rhapuah »

Resim

Kameraya el sallayın :)
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Çok hoş çok güzel bir fotoğraf , böyle eski oyun görüntüleri elinde olanlar paylaşırsa o güzel günleri hatırlarız .Belkide oyunu
bırakan ve unutan bazı dostlar da mesajlarımızı görürler. Eminönü sunucusu o dönemlerde herkesin birbini tanıdığı bir kasaba gibiydi. O zamanlarda eşya düşürme sistemi biraz daha farklı idi. Arz ve lodos aynı grupta bile olabiliyordu.
Oyunun daha pişmemiş zamanları idi. Ama bir maden için sabahlara kadar beklemenin tadı bir başkaydı o zamanlar.
O zamana ait hatırladığım isimleri tek tek yazmaya kalksam uzun bir liste olur sanırım. Azulu kesmek bile o zamanlar gruplar gerektiren bir görevdi o zamanlar. Konuyu açan ve konuya yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler . Konuyu bende sık sık takip edeceğim umarım eskiden oynamış bir çok arkadaşa ulaşabiliriz. Sunuculara girdiğimde isim değiştirme sonrası eski dostları bulmak kolay olmuyor...

İyi Oyunlar...
CaptainATX
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XxXChelseaFanXxX »

Yeni caminin bahçesinde handanla ismet karşı karşıyaydı savaşma özellikleri yoktu.Zaten olsa ha bire kesişirlerdi :D Şu anki arz sancağında kurtlar vardı millet bayılıyodu onlaır kesmeye.Philotosa gruplar yapılıyodu.Şimdiki mevlana inat kıran şimdiki sıfır kelvin o zamanki anka şimdiki ecel o zamanki ıslık.Islık Anka İnat bunlar dehşetti o zamanlar.Philotosu şimdi 1 kişi kesiyor :P

Eminönü, Antrepo ve Labirentten başka bölgemiz yoktu ama şu ankinden daha çok eğleniyorduk eminim buna şu anda eylenmiyoruz demiyorum ama BETA'nın havası suyu başka :) Memlekette gibisiniz orada :D
GM Alımları için anasayfayı yazı yazılmıştı kaçırmıştım :D

daha o zmaan anasayfa istanbuloyun.mynet.com idi :)
50 Lvl GMler Çıkıyordu yaratık basıyloardı :D
Classes dosyalarıyla oynanıyordu :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön