~ Osmanlı Loncası ~

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VMurad
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Re: ~ Osmanlı Loncası ~

Mesaj gönderen VMurad »

hahahaha :D
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Erken veya geç :)
Allah'ın rahmeti üzerinize, kalpleriniz ise huzurla dolsun, dualarınız kabul, Kadir geceniz mübarek olsun. :)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XxXChelseaFanXxX »

Merhaba loncanıza üye olmak istiyorum fakat; bazı şartlar yazıcam bu şartlarda üye kabul ediyormusunuz öğrenmek istiyorum.

*Tılsımda karakterim yok yeni olarak bir büyücu bir tanede maden çekmek için savaşçı karakter açmayı düşünüyorum.
*Gayriresmi üye kabul ediyor musunuz?Pasaportum olmadığı için sadece Topkapı Sarayı'na gireme LP ksamam o kadar.Bir de karakterimin altında Osmanlı yazmaz ama; zaten karakter ismimin başında Osmanlıx yazacağından sorun olacağını düşünmüyorum.
*Sadece yazları oyuna girebilirim.Yani bir bakima yarı zamanlı sayılabilirim.Böyle bir durum problem yaratır mı?
*Oyunlarda genelde asıl isim vermem.İsim vermek zorunlu mudur,
?Öyleyse göbek adım olan ve benim asıl ismimden daha çok sevdiğim 'Hüseyin' adıyla hitap edebilirsiniz.

2 karakter açmak istiyorum.Eğer yan karakterleri loncaya sokmak zorunlu değilse maden toplamak için açtığım karaterimi sokmam.Padişahlardan Orhan Gazi ve Genç Osman ismlerini tercih ederim.Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpyderFreak »

XxXChelseaFanXxX yazdı:Merhaba loncanıza üye olmak istiyorum fakat; bazı şartlar yazıcam bu şartlarda üye kabul ediyormusunuz öğrenmek istiyorum.

*Tılsımda karakterim yok yeni olarak bir büyücu bir tanede maden çekmek için savaşçı karakter açmayı düşünüyorum.
*Gayriresmi üye kabul ediyor musunuz?Pasaportum olmadığı için sadece Topkapı Sarayı'na gireme LP ksamam o kadar.Bir de karakterimin altında Osmanlı yazmaz ama; zaten karakter ismimin başında Osmanlıx yazacağından sorun olacağını düşünmüyorum.
*Sadece yazları oyuna girebilirim.Yani bir bakima yarı zamanlı sayılabilirim.Böyle bir durum problem yaratır mı?
*Oyunlarda genelde asıl isim vermem.İsim vermek zorunlu mudur,
?Öyleyse göbek adım olan ve benim asıl ismimden daha çok sevdiğim 'Hüseyin' adıyla hitap edebilirsiniz.

2 karakter açmak istiyorum.Eğer yan karakterleri loncaya sokmak zorunlu değilse maden toplamak için açtığım karaterimi sokmam.Padişahlardan Orhan Gazi ve Genç Osman ismlerini tercih ederim.Saygılarımla.
Merhaba kardeşim,
Öncelikle istediğin sayıda karakterin olabilir, lakin lonca pasaportu olmadan üye alımı yapmamız mümkün değil. Resmi lonca listesine girmediğin sürece loncada sayılmazsın. Yazları oyuna girmen sorun yaratmaz, lakin ismini cismini bilmek bizim için önemlidir. Ayrıca, padişah ismi ile açmak, Osmanlıx ön adı ile de karakter açma zorunluluğumuz yoktur.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Osnanlıx diye başlığı kendi isteğimle koyarım problem değil.Loncaya üye olduğum anlaşılsın diye.Zaten tam üye olmayı beklemiyordum.Belki dediğim saçmadır ama yarı üye gibi birşey olma amacındayım.Bildiğiniz üzere oyuna para yatırmayan ya da yatırmayan arkadaşlarımız var anlayışla karşılayacağınizi umarım.Ben sadece lonca üyelernden yardım görmek onlara yardım etmek sürekli iletişimde kalmak muhabbet etmek gibi şeyler istiyorum.Yani çevrem olsun.Kısacası en azından Fahri Üye olmak istiyorum.Ama; almazsanız anlarım.Bu arada beni tanımak isterseniz kendimi sadece loncaya tanıtabilirim ama lonca üyeleri hariç başka kimselere isim msn vs vermeyi bazı durumlar hariç tercih etmem ama; loca ile paylaşırım problem değil saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Lonca üyemiz olmadan da bizlerle kaynaşabilir, tanışabilirsin. :) Ben genellikle Sercantuncel isimli karakterdeyim, yardım gerektiren her türlü durumda pm atabilirsin.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Teşekkürler.Bende büyücümün ismini Osmanlıxchelsea savaşçımın isminide Chelseateam koymayı düşünüyorum buradan yazarım.Şimdiden tanıştığımıza sevindim.Bu arada ismimi söylememek için gösterdiğim ısrarın saçma ve mantıksz olduğunu anladim.Bende Meriç tanıştığımıza memnun oldum.Erkeğim ve Edirneliyim.Şu anda üniversite yerleştirme sonucunu bekliyorum.Herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Karakter ismini Osmanlıxchelsea yapmamanda fayda var, loncada sanılabilirsin. :) Ben de tanıştığıma memnun oldum, karakter ismimden anlaşıldığı üzere adım Sercan soyadım Tuncel. Ben de senin gibi üniversite yerleştirme sonuçlarını beklemekteyim. :)
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hayırlısı olsun kardeşim.O zaman Chelseafan koyarım.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Kandiliniz Mübarek Olsun. ;)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*

“Lonca İletişim” sayfasına dön