SÜTE SU KARIŞTIRAN SÜTÇÜ!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: SÜTE SU KARIŞTIRAN SÜTÇÜ!

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

esekherif yazdı:
esekherif yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Arkadaşlar iyi geceler.

Şans oranında değişme oldu akçe alalım diye yazmıssınız.Bilmiyorum o amaç edilerekmi yapıldı ama madende şans oranında değişiklik yapıldı.
Eskiden şans maden kaynağı baz alınarak hesaplanıyordu şimdi ise karakter baz alınarak.Sadece zekiler kazansın diyerek nokta.

Yazın da anlatmak istediğini anlamadım çok özür.Biraz açarmısın.Bu haliyle bana peşpeşe çok alakasız cümleler gibi geldi.250/4 yaklaşık 62 civarı benim için bingo.Yazını böyle bırakırsan, bir hesapta tek char bırakıp onunla maden kovalayacam çünki :) .
Soruma cevap alamadım meşkulsün sanırım.Soruma cevap alacağımda aktaracağım bir anektodu yazayım belkide hepsine birden cevap yazarsın.

Yaklaşık bir sene evvel bir arkadaşım 999 gün ban aldı.Bu forum sayfasında banın kaldırılması ile ilgili mücadelesinde sizinde dahil olduğunuz bir olay o zaman bizi şoka sokmuştu.Aslında üstteki yorumunuzuda bayağa açıklayan bir durum bu.Arkadaş banlanan hesabını devamlı yokluyor açıldımı diye.Yine yoklayıp açılmadığını görüp foruma giriyor.Forumda siz konusuna şöyle yazıyorsunuz sanırım banı açıldı öyle duydum.Dönüyor hesabına bakıyor gerçekten açılmış.Banının açıldığını sizden duyuyor sevgili LEPRECHAUN.

Gelelim yukardaki yorumunuza.Yukarıda bir ayar olduğunu ve bunu zeki insanların bulup faydalanabileceğini yazmışınız.İkv de zeki insanlar dürüst insanlar hiçbir zaman herşeyi önceden bilme şansına sahip değildir.Yönetici arkadaşlarımızın arkadaşları,tanıdıkları her zaman bu dengeyi lehine çevirmişlerdir.''Eskiden şans maden kaynağı baz alınarak hesaplanıyordu şimdi ise karakter baz alınarak.Sadece zekiler kazansın diyerek nokta'' tıpkı bu kendinden emin ifadeyi kullanmanız gibi.
İyi geceler genç arkadaşım.

Çalıştığım için foruma girme imkânım olmadı. İstediğin cevaplara ve attığın küçük taşlara cevap yazayım.

Ben İstanbul Kıyamet Vaktini yaklaşık beş bucuk senedir oynayan biriyim bazen ara verdim bazen yönetime kızdım bıraktım ama hep bu oyunu çeşitli şekillerde destekledim bazense birinci elden destekledim. Birinci el destek ekibidir bu ekipte bulunduğum zaman içersinde her zaman oyunculardan yana oldum ki ekipten kovulma sebebim sizin tarafınızda olmamdan dolayıdır. Kimi zaman yapılan zafiyetlere karşı hayat felsefem olan haksızlık karşısında asla susma ilkesinden dolayı susmadım kendimi feda ettim ama kurunun içinde yanan yaş misali kendimde yandım olsun dedim bu oyuna olan sevgim asla beni yıldırmadı. Desteğimi esirgemedim. Bu oyunda olan grafik ve yazılımla ilgili birçok önerim hayata geçti bazılarına kızdınız ama oyunu önemli ölçüde geliştirdi. Gerçekleşen son önerimi söyleyeyim karakter aktarımlarında güvenlik zafiyeti vardı viewtopic.php?f=19&t=91407 linkteki güncelleme benim önerimdi sobee biraz daha düşünmüş ve bir kaç şey daha eklemiş iyi de olmuş.ilk kez böyle bir şeyi yazıyorum.Ve asla bundan bir fayda sağlamadım ve bir kazancımda olmadı olmasını da istemedim amacım Türk yapımı olan bir oyunun gelişimine katkı sağlamaktı.

İKV dışında bir kaç oyunda da yöneticilik yapmış biri olan ben çevrimiçi oyun konusunda oldukça birikimli biriyim en az 10 tane çevrimiçi oyunu az çok oynadım. Hepsinden biraz biraz bir şeyler kaptığımı sayarsan az çok bir bilgi birikimi var.
Aynı zamanda grafik tasarım okudum.

Neyse bunları neden yazıyorum yukarda yazdığım bilgiyi hiç bir kimseden öğrenmediğimi kanıtlamak için. Diğer sorduğun soruya gelince arkadaşın banlanmış ociples mi neydi sanırım hatırlıyorum hayal meyal. Eğer beni tanımış olsaydın gerçekten beni gm arkadaşlarım var diye bir şeyleri ima ettiğin için üzülürdün.
Bakın arkadaşlar siz ceza aldığınızda gelip foruma konular açıyorsunuz, lakin şunu bilmelisiniz ki bu oyunun destek alabileceğiniz kanalı burası değil destek iletişim formudur.
Bu arkadaşımızın forumdaki yazılarını okuyunca yanlış moderasyona uğradığını kanaat getirdim ve başka bir üyelikle gerekli formu doldurmak üzere durumu anlattım konunun linkini verdim ve ilgilenmesini istedim gelen cevapta yanlış moderasyon uygulandığını yazıyordu. Ve sonra açıldı.

Benim hiç bir yetkim yok ekipte değilim sobeeyle hiç bir bağım yok samimi bir gm ya da teknik ekipten bir tanıdığım yok ama benim bilgi birikimim ne olduğu ne olacağı ne olması gerektiği konusunda fikir sahibi olmamı sağlıyor.
Ve ben asla ve asla bu bildiklerimi lehime çevirmedim maden dahi çekmiyorum birisi ezik dedi zoruma gitti gittim bir gecede şaheser ürettim ürettiğimde latifti pvp de çok iyi bir silah değil.

Benim bildiğim bazı şeyleri adminler dahi bilmez ve ben İKV’yi sevdiğim için söylemem kimseye. Bu oyunda benim gibi onlarca kişi vardır. Bakın reklam yapıyor gibi oldum ama amacım bu değil bu oyunda iki kelimeyi yan yana getiremeyenlere inat ben her zaman destek oldum olacağım ve hep oyuncuların tarafındayım aslında haklının yanındayım.

Neyse su maden konusu... Bakın arkadaşlar fazla açıklama yapmak istemiyorum ama size balık tutmasını öğretebilirim. Eğer iyi bir madenci olmak isterseniz savaşçı veya şifacı karakterle maden arayın. Neden büyücünün kolay ölmesi ve yavaş hareket etmesinden dolayı.

Savaşçıya deparı 15 puan verin ve mesela 30 30 30 puan verin toplama puanlarına meteorda önünüze çıkan her öbekden maden toplayın ne çıkarsa karsınıza toplayın çöp möp demeyin ve hiç bir madende beklemeyin durmadan çekin eğer dediğim şekilde çekerseniz 2 saatte en az 3 altını çiziyorum en az 3 değerli maden toplarsınız. Ayrıca diğer haritalara da geçin arada oradada toplayın.

Neyse herkese iyi forumlar
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen esekherif »

Sayın LEBRECHAUN,yazınız uzun bu nedenle alıntıyla yazmıyorum.Yorumum size ağır gelebilir ama takdir edersinizki forumda ne yazarsak okuyan insanlar bizi ancak okadar anlayabilir.Ve kimsenin aklınada yazmadıklarımızın gelmesi mümkün değildir.Bir evvelki yazımdada ben bu şekil bir yorumla çıktım karşınıza.Şuan yazdıklarınızdan yola çıkarak arkadaşım ve ikv için çabanızdan dolayı teşekkür ederim.Şunada kalben inanmanızı isterim kişisel menfaat gözetmeksizin sırf ikv ye adalet gelsin eşitliği bozan ne varsa yıkılsın diye bu ve daha evvelki forum hesaplarımdan inanılmaz hakaretlere maruz kaldım.Yılmadım.Yılmam mümkünde değil.Doğruluğun dibine kadar savunulduğunda nasıl içsel bir güç oluşturduğunu, tespitinizde yanıldığınız yorgun bedenimlede devamlı hissetmişimdir.Umarım bu yöndende benim ikvseverlere bir katkım olmuştur.Çabanız için tekrar teşekkür eder, saygılar sunarım.
esekherif
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ben teşekkür ederim.Güzel daha güzel bir oyun için elele.
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön