Kaptırmıs xD KP ile Alır Tekrar xDHERACLEON yazdı:Çaldırmıştır :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Kayzer yazdı:HERACLEON yazdı:PaSaxLoNeY yazdı:BUNLARDA BİZDEN TEŞKİLAT SUNUCU PAŞAXAİLESİNDEN Paşaxkadir Latif, GB Legganda Ejder Asa Ve Paşaxloney Epe
Leggenda'nın Muhafızları![]()
Leggenda'nın neden zırhı yok
[Gm] resimleri
Re: [Gm] resimleri
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
HERACLEON yazdı:XD hocam nerden buluyon bu espirileriKayzer yazdı:HERACLEON yazdı:PaSaxLoNeY yazdı:BUNLARDA BİZDEN TEŞKİLAT SUNUCU PAŞAXAİLESİNDEN Paşaxkadir Latif, GB Legganda Ejder Asa Ve Paşaxloney Epe
Leggenda'nın Muhafızları![]()
Leggenda'nın neden zırhı yok
Çaldırmıştır :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
sizler için burdayız nasıl olmuş...!!!!
PaşaxLoney -PaşaxAndrei-PaşaxErdem.. Saygılarım..!!!!
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Olması gereken de budureLeSsaR yazdı:[GM]Nocomment'in Canını 99'dan Aşağı İndiremedik Buda Normal Bişey )
PaSaxLoNeY yazdı:BUNLARDA BİZDEN TEŞKİLAT SUNUCU PAŞAXAİLESİNDEN Paşaxkadir Latif, GB Legganda Ejder Asa Ve Paşaxloney Epe
güzel ..
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
PaSaxLoNeY yazdı:BUNLARDA BİZDEN TEŞKİLAT SUNUCU PAŞAXAİLESİNDEN Paşaxkadir Latif, GB Legganda Ejder Asa Ve Paşaxloney Epe
güzel ..
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
hani Gm yonetici momt vs konular açmak yasaktı ve hemen silinıyodu neden bu konu 1 hafta silinmedi:) yonetim işine gelenleri silmes tabi işine gelmyen olursada hemen forum kuralları yazarak siler konuyu:)ha bu konu güzel değilmi yok çok güzel ama ben sadece yonetimin sadece işine geleni yaptını farkında vardım, oyuncu kendi derdini anlatmak için gm adına konu açsa onu insan yerine koymazlar ve hemen silerler yazıkk :?
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Merhaba,
Nerull

Alıntıdır...
İyi Forumlar...
Nerull

Alıntıdır...
İyi Forumlar...
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
hocam saçmala gmlere bi şey söylemek için açılmış bi konu değil gmlerin resimlerimi paylaşmamız için açılmış bi konu buxxxikvxxx yazdı:hani Gm yonetici momt vs konular açmak yasaktı ve hemen silinıyodu neden bu konu 1 hafta silinmedi:) yonetim işine gelenleri silmes tabi işine gelmyen olursada hemen forum kuralları yazarak siler konuyu:)ha bu konu güzel değilmi yok çok güzel ama ben sadece yonetimin sadece işine geleni yaptını farkında vardım, oyuncu kendi derdini anlatmak için gm adına konu açsa onu insan yerine koymazlar ve hemen silerler yazıkk :?