Tarih aklımda değil
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Tarih aklımda değil
Kenan görevinden verilen eldiveni kaza ile atmıştım şimdi eldiveni geri almak istiyorum ama eldiveninin elime geçtiği tarihi istiyorlar ama tarih aklımda değil büyük ihtimal temmuz ayı içinde yaptım görevi ama günü tam olarak aklımda değil günü sallasam olur mu ? :?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Re: Tarih aklımda değil
Merhaba,
Bahsettiğiniz konuyla ilgili yardım alabileceğiniz tek yer İletişim/Destek platformudur.Bildirim Tipi : Oyun Hatası başlığından konuyu ayrıntılı bir şekilde anlatarak,başvurunuzu yapınız.
İyi forumlar.
Bahsettiğiniz konuyla ilgili yardım alabileceğiniz tek yer İletişim/Destek platformudur.Bildirim Tipi : Oyun Hatası başlığından konuyu ayrıntılı bir şekilde anlatarak,başvurunuzu yapınız.
İyi forumlar.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Tarih aklımda değil
Bildiğim kadarıyla yaklasık bir tarih vermen yeterlidir.Destek iletişim formunda oyun hatası seçeneğini seçerek.MAOTUN yazdı:Kenan görevinden verilen eldiveni kaza ile atmıştım şimdi eldiveni geri almak istiyorum ama eldiveninin elime geçtiği tarihi istiyorlar ama tarih aklımda değil büyük ihtimal temmuz ayı içinde yaptım görevi ama günü tam olarak aklımda değil günü sallasam olur mu ? :?
Olay tarihi:
Silinen efsunun tam ismi:
Sunucu:
KArakter ismi:
Kaynak üyelik:
Vb bilgileri yazarak göndermen yeterli.
İyi forumlar.

LEPRECHAUN