5 büyü 1 tank GAFFAR kesim VİDEO ALINTI(KUKLACI)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: 5 büyü 1 tank GAFFAR kesim VİDEO ALINTI(KUKLACI)

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

HiqHRoaD yazdı:Biz normal gidemedik adamlar 5 büyü 1 tank gitmiş helal ne diyeyim ayrıca lotuslar istesede yapamaz halt etmişler onlar gitsin kp kassın hacı eğer yaparız diyolarsa çekin video atın kenk
Millete laf sokma yerine at gözlüklerini çıkarıp Forumda biraz araştırma yapsaydın 5 büyü 1 Tank Gaffar Lotus Ailesi Tarafından Kesildiğini Görürdün.

viewtopic.php?f=46&t=98266
Resim
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

O değilde müzik harbiden yıkılıyor. Bi Tofaş apaçilerinde bi de burda dinliyom şimdi işte.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
gemliklix
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: LoTuS Loncası

Mesaj gönderen gemliklix »

Gerekeni
COMMANDER yazdı:
Nitoet4545 yazdı:
diyarxbaran yazdı:bizde yapacak kımse yok arkdas yapsa yapsa kendılerıyle kibirlenmiş lotuslar yapar
Kibir ? Bu zamana kadar yapmış olduğumuz herşeyi sunucumuz için yaptık biz. ama bunu anlayacak kafa olsa insanlarda bize kin gütmek yerine bizimle gurur duyarlardı.Kıskançlık dedikleri bu olsa gerek :!:
kibir için yapmasanız taktik veirdiniz
Eger kibir ve hava atma gibi bi derdimiz olsaydı emin ol en kralını yapardık ama bunun sadece oyun ve eglence oldugunu bildigimiz icin bunların gelip gecici oldugunu bildigim icin ve kişiligimize ters geldigi icin kibirlenme gibi bişey soz konusu degil... ayrıca arkadasın biri demiş taktik verirdiniz diye. mirkan kardeşim geregini acıklamıs ama yinede soylemeden gecemicem eger bu kesim icin ayrıca ozel bi taktik oldugunu düşünen arkadaslar ya hic gaffar kesmedi yada bunun taktikle degilde bi ekip olarak hatasız oynayarak yapıldıgını anlayacak yaşa (akıl yaşına) erişemedi...
xyozgatx66 yazdı:
HiqHRoaD yazdı:Biz normal gidemedik adamlar 5 büyü 1 tank gitmiş helal ne diyeyim ayrıca lotuslar istesede yapamaz halt etmişler onlar gitsin kp kassın hacı eğer yaparız diyolarsa çekin video atın kenk
Millete laf sokma yerine at gözlüklerini çıkarıp Forumda biraz araştırma yapsaydın 5 büyü 1 Tank Gaffar Lotus Ailesi Tarafından Kesildiğini Görürdün.

viewtopic.php?f=46&t=98266

Tek diyecegim kelime arkadasa iyi KAPAK olmus kesinlikle bol gelmez...
Resim

BoNZaİ

HanımEjderiGetir

HanımKılıcıGetir
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

mirkan1453 yazdı:İkili tartışmaya yada tartışmaya gerek yok ortada taktikte yok bu oyunu kopyala yapıştır zihniyetiyle oynamayan herkes Çemberlitaş ı bu şekilde bitirebilir. Taktik istemişsiniz ortada bir taktik yok olmasına da gerek yok hata yapmayın yeter hata yapmamanın da ne demek olduğunu size açmak gerek neticede kopyala yapıştır zihniyetiyle iş yapılan sunucumuzda bunu da açmak şart örneğin semihayı kaçırırken bozma kaçmayacak, birisi fazladan vurmayacak gereksiz direnç kırılmayacak saptırmadan önce saptıracağın kişiden başkasına fiziksel (Meteorit) kritik vurduracaksın ki saptırma attıgında konsa kalkan kişi diğerlerinden birazcık daha fazla hiddetle başlasın 85 cana geldiğinde 84 yapmadan önce gereksiz abanmayacaksın saçma sapan noktalarda vuruş yapmayacaksın ki hata yapmayasın, yani başka bir deyişle birilerinden taktik bekleyeceğine düşüneceksin üreteceksin tecrübe edineceksin ve sonucu kendin göreceksin, forumda orada burada başkalarının yaptığı işlerle takılıp kalmayacaksın Bunları normal bir şekilde yaptıktan sonra 5 büyücü 1 tank çok rahat bölgeyi bitirebilirsiniz, biz ilk kestik ve taktik paylaşmadık diye bir şey yok ortada bir taktik olsa paylaşırdık daha önce birden çok kez gaffar kesmiş ve kopyala yapıştır sistemiyle hareket etmeyip bağzı şeyleri tecrübe etmiş herkes yaptığımızı yapabilir. Bu işin ilk veya son olmakla ilgisi yok ve biz oturup herkese bunu açıklayıp anlatacak sabra sahip değiliz artık!!!
Sunucumuza son feryadım bu dizeler olsun belki bir şeyler anlarsınız.
...
beni seviyorsanız eğer ve anlıyorsanız;
laboratuvarlarda sabahlayın, kahvelerde değil.
bilim ağartsın saçlarınızı... kitaplar...
ancak, böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar...

mustafa kemal'i anlamak ağlamak değil,
mustafa kemal ülküsü, sadece söz değil.

demokrasiyi getirmiştim size, özgürlüğü...
görüyorum ki, halâ aynı yerdesiniz, hiç ilerlememiş,
birbirinize düşmüşsünüz,
halka eğilmek dururken.
hani köylerde ışık, hani bolluk, hani kaygısız gülen?
mustafa kemal'i anlamak itişmek değil,

arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla.
bilime, sanata varılmaz rezil dalkavuklarla.
bu vatan, bu canım vatan, sizden çalışmak ister,
paydos övünmeye, paydos avunmaya, yeter, yeter!

mustafa kemal'i anlamak aldatmak değil,
mustafa kemal ülküsü, sadece söz değil...

yeter artık yeter
Ulu Önderimizin sözlerini naylonlara saatlerini vermiş oyunun kölesi olmuş biri mi söylüyor ne kadar ironik :roll: :!:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Canceazi yazdı:
mirkan1453 yazdı:İkili tartışmaya yada tartışmaya gerek yok ortada taktikte yok bu oyunu kopyala yapıştır zihniyetiyle oynamayan herkes Çemberlitaş ı bu şekilde bitirebilir. Taktik istemişsiniz ortada bir taktik yok olmasına da gerek yok hata yapmayın yeter hata yapmamanın da ne demek olduğunu size açmak gerek neticede kopyala yapıştır zihniyetiyle iş yapılan sunucumuzda bunu da açmak şart örneğin semihayı kaçırırken bozma kaçmayacak, birisi fazladan vurmayacak gereksiz direnç kırılmayacak saptırmadan önce saptıracağın kişiden başkasına fiziksel (Meteorit) kritik vurduracaksın ki saptırma attıgında konsa kalkan kişi diğerlerinden birazcık daha fazla hiddetle başlasın 85 cana geldiğinde 84 yapmadan önce gereksiz abanmayacaksın saçma sapan noktalarda vuruş yapmayacaksın ki hata yapmayasın, yani başka bir deyişle birilerinden taktik bekleyeceğine düşüneceksin üreteceksin tecrübe edineceksin ve sonucu kendin göreceksin, forumda orada burada başkalarının yaptığı işlerle takılıp kalmayacaksın Bunları normal bir şekilde yaptıktan sonra 5 büyücü 1 tank çok rahat bölgeyi bitirebilirsiniz, biz ilk kestik ve taktik paylaşmadık diye bir şey yok ortada bir taktik olsa paylaşırdık daha önce birden çok kez gaffar kesmiş ve kopyala yapıştır sistemiyle hareket etmeyip bağzı şeyleri tecrübe etmiş herkes yaptığımızı yapabilir. Bu işin ilk veya son olmakla ilgisi yok ve biz oturup herkese bunu açıklayıp anlatacak sabra sahip değiliz artık!!!
Sunucumuza son feryadım bu dizeler olsun belki bir şeyler anlarsınız.
...
beni seviyorsanız eğer ve anlıyorsanız;
laboratuvarlarda sabahlayın, kahvelerde değil.
bilim ağartsın saçlarınızı... kitaplar...
ancak, böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar...

mustafa kemal'i anlamak ağlamak değil,

demokrasiyi getirmiştim size, özgürlüğü...
görüyorum ki, halâ aynı yerdesiniz, hiç ilerlememiş,
birbirinize düşmüşsünüz,
halka eğilmek dururken.
hani köylerde ışık, hani bolluk, hani kaygısız gülen?
mustafa kemal'i anlamak itişmek değil,

arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla.
bilime, sanata varılmaz rezil dalkavuklarla.
bu vatan, bu canım vatan, sizden çalışmak ister,
paydos övünmeye, paydos avunmaya, yeter, yeter!

mustafa kemal'i anlamak aldatmak değil,
mustafa kemal ülküsü, sadece söz değil...

yeter artık yeter
Ulu Önderimizin sözlerini naylonlara saatlerini vermiş oyunun kölesi olmuş biri mi söylüyor ne kadar ironik :roll: :!:
İroniden bahsetmişiz, birazda başka şeylerden bahsedelim ilk olarak bu sözler M.Kemal ATATÜRK e ait değildir vefatından çok sonra ülkenin bulunduğu durum karşısında Halim Yağcıoğlu tarafından kaleme alınmıştır.
Naylona bahsetmişsin, bu oyunda naylon benim bildiğim kadarıyla haksız kazançtır. Mesela karşı Klandan birisine vurursun karizması gitmez ve vuran tarafa Klan parası ile Şan gelir buna naylon denir.
Bizim yükselttiğimiz Klan Parası ve Şan bu şekilde değildir, bununla birlikte oyunun herhangi bir açığından yararlanmıyoruz bilhassa kastığımız kp sırasında farkettiğimiz oyun açığı bulduğumuzda teşekkür bile alıyoruz.
bknz:"İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür eder, loncanızla nice başarılara imza atmanızı dileriz."
Kölelikten bahsetmişsin, tam olarak nasıl bir kölelik anlamadım bildiğim kadarıyla kölelik mal karşılığı alınıp satılan, fikrinin ve rey'inin önem arzetmediği insan tanımı belkide ben yanılıyorum oyun köleliği tam olarak ne hala anlamadım, olabilir, birde "naylona"(Sözde) saatlerimizi verdiğimizi söylemişsin görmek isteyen herkesi oyun içinde Klan Paramızı ve Şanımızı emek harcayarak artırdığımız yere davet ederim inanıyorum ki buraya yazı yazanların üstün bir matematik pratiği olmasa da en azından parmak hesabı yapacak kadar matematiği vardır, ortalama 1 saatte kaç Klan parası ve Şan artırdığımızı görecek ve ne kadar zaman ayırdığımızı anlayacaksınız. Bu olayın sadece emek, sabır ve akıl işi olduğunu göreceğinize inanıyorum. 3 kişinin sadece oyun içine bir şey yapmadan bir yerden başka yere gidip geçirdiği sürede bir Klan Parası ve Şan artırmak için gereken her şeyi hazır edip bir karaktere Mareşal Şanına Ve Klan Parasına yükseltilebilecek süreyle eşdeğer olduğuna inanıyorum, inançlarımın karşılığını oyun içindeki parkmak hesabıyla şanımızı hesaplayarak görebilirsiniz.
İroniniz sizin tarafınızdan bakılınca ironi, yazdıklarımla sizin tarafınız diye kasıt ettiğim yerde nelerinizin olup nelerinizin olmadığını fark etmenizi umuyorum!
Kötü forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Gfbramazan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Never Walk Alone

Mesaj gönderen Gfbramazan »

[İçerik silinmiştir]

İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılması.Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.

CHARDONNAY
En son Lahkesis tarafından 14 Ağu 2012 01:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli ileti.

______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Canceazi yazdı:Ulu Önderimizin sözlerini naylonlara saatlerini vermiş oyunun kölesi olmuş biri mi söylüyor ne kadar ironik :roll: :!:
mirkan1453 yazdı: İroniden bahsetmişiz, birazda başka şeylerden bahsedelim ilk olarak bu sözler M.Kemal ATATÜRK e ait değildir vefatından çok sonra ülkenin bulunduğu durum karşısında Halim Yağcıoğlu tarafından kaleme alınmıştır.
Naylona bahsetmişsin, bu oyunda naylon benim bildiğim kadarıyla haksız kazançtır. Mesela karşı Klandan birisine vurursun karizması gitmez ve vuran tarafa Klan parası ile Şan gelir buna naylon denir.
Bizim yükselttiğimiz Klan Parası ve Şan bu şekilde değildir, bununla birlikte oyunun herhangi bir açığından yararlanmıyoruz bilhassa kastığımız kp sırasında farkettiğimiz oyun açığı bulduğumuzda teşekkür bile alıyoruz.
bknz:"İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür eder, loncanızla nice başarılara imza atmanızı dileriz."
Kölelikten bahsetmişsin, tam olarak nasıl bir kölelik anlamadım bildiğim kadarıyla kölelik mal karşılığı alınıp satılan, fikrinin ve rey'inin önem arzetmediği insan tanımı belkide ben yanılıyorum oyun köleliği tam olarak ne hala anlamadım, olabilir, birde "naylona"(Sözde) saatlerimizi verdiğimizi söylemişsin görmek isteyen herkesi oyun içinde Klan Paramızı ve Şanımızı emek harcayarak artırdığımız yere davet ederim inanıyorum ki buraya yazı yazanların üstün bir matematik pratiği olmasa da en azından parmak hesabı yapacak kadar matematiği vardır, ortalama 1 saatte kaç Klan parası ve Şan artırdığımızı görecek ve ne kadar zaman ayırdığımızı anlayacaksınız. Bu olayın sadece emek, sabır ve akıl işi olduğunu göreceğinize inanıyorum. 3 kişinin sadece oyun içine bir şey yapmadan bir yerden başka yere gidip geçirdiği sürede bir Klan Parası ve Şan artırmak için gereken her şeyi hazır edip bir karaktere Mareşal Şanına Ve Klan Parasına yükseltilebilecek süreyle eşdeğer olduğuna inanıyorum, inançlarımın karşılığını oyun içindeki parkmak hesabıyla şanımızı hesaplayarak görebilirsiniz.
İroniniz sizin tarafınızdan bakılınca ironi, yazdıklarımla sizin tarafınız diye kasıt ettiğim yerde nelerinizin olup nelerinizin olmadığını fark etmenizi umuyorum!
Kötü forumlar.
haklısın Atatürk'ün kendi yazdığı şeyler olması çok anlamsız bu tamamen benim aptallığımdı. demek istediğimi tam olarak anlatamamışım sanırım. söylediğim şeyin ana fikri farklıydı. Oyun açığından yararlanmamak ve emek vermekten bahsetmişssin ben yaptığınız işi küçümsemedim veya önemsiz olduğunu söylemedim. Sen gerçekten vicdanen bu kadar kısa sürede normal oyundaki gibi zaman harcayarak yaptım diyorsan tamam özür dilerim. Ama dikkat edersen vicdanın rahat bir şekilde söyleyebiliyorsan. Ayrıca bana kalırsa bu oyunu oynayan herkesin yaptığı köleliktir. Bunu uzunca bir zamandan sonra anladım. Ayrıca kelime anlamına fazla takılma köleliğin vb anlamını açıklaman senin bilgili olduğunu göstermez sonuçta ne demek istediğimi anlamıştın. Son olarak 1 saatte veya tek seferde kaç kp kastığınız beni ilgilendirmiyor. Sadece konunun başından beri 3-5 kişi olarak herkese karşı aldığınız siper ve kendinizi üstün görmeniz zoruma gitti zira oyundaki başarı oyundadır yani. Vesselam...
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön