Kıymaya su katan kasap

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Kıymaya su katan kasap

Mesaj gönderen batuhannnn »

Merhaba 2007 den beri bu oyunu oynuyorum. Bir yıldır stuart kesiyorum her gün yaklaşık 400-500 kez stuart kestim son 1 aydır çemberltaş yağma arttırıcım var. Lakin 3 gün art arda 7 kez taş eldiven verdi başkada birşey vermedi. 1 yıldır uğraşıyorum bir türlü bıçak sırtı eldiven düşüremedim. Plussuz ,arttırıcısız arkadaşım ilk girişte 2 eldiven düşürdü. Başka biri 5. girişte kılıç düşürdü. Şans arttırıcıların denemelerine baktığımızda oranlarından fazla kesmeme rağmen halen birşey yok.

Ben burda 1 yıldır çemberlitaş atıyorum ve benimle giren adamlar 5. çarını dizdiler. Yağma arttırıcı olmayan çarıma ilk girişte siyanür asa düştü. Bu nasıl ürün? Benim ürünümmü bozuk yoksa hepmi böyle?
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

Re: Kıymaya su katan kasap

Mesaj gönderen COMMANDER »

inanmayın arkadaşlar kıymaya su katılmaz.
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

batuhannnn yazdı:Merhaba 2007 den beri bu oyunu oynuyorum. Bir yıldır stuart kesiyorum her gün yaklaşık 400-500 kez stuart kestim son 1 aydır çemberltaş yağma arttırıcım var. Lakin 3 gün art arda 7 kez taş eldiven verdi başkada birşey vermedi. 1 yıldır uğraşıyorum bir türlü bıçak sırtı eldiven düşüremedim. Plussuz ,arttırıcısız arkadaşım ilk girişte 2 eldiven düşürdü. Başka biri 5. girişte kılıç düşürdü. Şans arttırıcıların denemelerine baktığımızda oranlarından fazla kesmeme rağmen halen birşey yok.

Ben burda 1 yıldır çemberlitaş atıyorum ve benimle giren adamlar 5. çarını dizdiler. Yağma arttırıcı olmayan çarıma ilk girişte siyanür asa düştü. Bu nasıl ürün? Benim ürünümmü bozuk yoksa hepmi böyle?
inanmayın arkadaşlar kıymaya su katılmaz
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

yağma arttırıcılar sadece şans arttırıyor düşme ihtimalini kesinleştirmiyor almasan da olur
...
abramm
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lonca Efaneler

Mesaj gönderen abramm »

Merhaba
Bende çemberlitaş geldiginden beri giriyorum her şeyim tam tek bıçak sırtı kılıcım eksik ve tüm setimi plussuz ve arttrıcısız düşürdüm şans arttırıcı sadece karakterlerin biraz daha şansını arttırıyor kesin düşecek diye bi ihtimal vermiyor. Umudunu yitirme ben hala ugraşıyorum ama düşmüyor ama umudumu yitirmeden devam ediyorum elbet bir gün düşecek...

İyi Forumlar...
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana

“Genel Etkileşim” sayfasına dön