BÜYÜCÜLERE YENİ SKİLL ŞART

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

BÜYÜCÜLERE YENİ SKİLL ŞART

Mesaj gönderen Laz61 »

Bildiğiniz üzere a dostlar büyücünün savaşçıya karşı fazla bi şansı yok ballıysan eğer büyü bozmayı 15 yapar Zihin tutulmasını bozar ve kutup açarsın falan filan neyse asıl konuya gelmek istiyorum

Diğer onlıne oyunlara bakıcak olursak üstü full bir büyücü neredeyse bir savaşçının zırhının yarısı kadar savunmaya sahip sonuçta büyülerin tek atıcak hali yok ve büyülere verilen skiller savaşçı karşısında yetersiz kalıyor.

Şöle komedi bi durum var ki büyücüler sadece sanki grup bölgeleri için dizayn edilmiş bir class
49 lwl üstü full yücelen bir savaşçı size durdurma atıyo ve zihin tutuyo bbniz 15 değilse veya olsada farketmez bozamıosanız yeri öpüosunuz ee hani nerde benim büyücümün itemlerinin gücü ee nerde şaheser itemlerin amacı
bence acilen bu komik duruma yönetimin el atması gerekiyor şimdi buraya gelipde ben savaşçıyı rahat kesiyorum diye yorumda atmayın benim amacım nasıl olurda üstü full yücelen 45 lwl bir savaşçı full bir büyücüyü kesebilir
eğer skillerle oyun oynancaksa skill çıkarın bu şekilde gerçekden büyücü oynamanın bi mantığı yok
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Re: BÜYÜCÜLERE YENİ SKİLL ŞART

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba,

Konunuz Karakter Okulları ‹ Büyücü bölümüne taşınmıştır.

İyi forumlar
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Laz61 yazdı:Bildiğiniz üzere a dostlar büyücünün savaşçıya karşı fazla bi şansı yok ballıysan eğer büyü bozmayı 15 yapar Zihin tutulmasını bozar ve kutup açarsın falan filan neyse asıl konuya gelmek istiyorum

Diğer onlıne oyunlara bakıcak olursak üstü full bir büyücü neredeyse bir savaşçının zırhının yarısı kadar savunmaya sahip sonuçta büyülerin tek atıcak hali yok ve büyülere verilen skiller savaşçı karşısında yetersiz kalıyor.

Şöle komedi bi durum var ki büyücüler sadece sanki grup bölgeleri için dizayn edilmiş bir class
49 lwl üstü full yücelen bir savaşçı size durdurma atıyo ve zihin tutuyo bbniz 15 değilse veya olsada farketmez bozamıosanız yeri öpüosunuz ee hani nerde benim büyücümün itemlerinin gücü ee nerde şaheser itemlerin amacı
bence acilen bu komik duruma yönetimin el atması gerekiyor şimdi buraya gelipde ben savaşçıyı rahat kesiyorum diye yorumda atmayın benim amacım nasıl olurda üstü full yücelen 45 lwl bir savaşçı full bir büyücüyü kesebilir
eğer skillerle oyun oynancaksa skill çıkarın bu şekilde gerçekden büyücü oynamanın bi mantığı yok
Menziline sokmadığın sürece savaşçı sana hiçbirşey yapamaz. Bana sorarsan savaşçı büyücü karşısında yetersiz. Eğer sen menzilini ayarlarsan savaşçı sana durdurma attığında sana yetişemeden süresi geçiyor yada ilk darbeyi alıp kutupu açarsın. Bunun için teslanın açık olması lazım. Savaşçı kesmek bir büyücü için en kolay iş ama kullanmasını bilene. Zihin kullanmadan bile kesebilirsin tabi 2 maraton itemin varsa. Büyücüyü çok farklı yeteneklerle kullanıp çok farklı şekilde kendini geliştirmek senin elinde. Mesela hiç 15 tesla denedin mi ? Birgün dene belki hoşuna gider kendini teslayla savaşçıya karşı koruyabilirsin. Menzilini ayarlamandada faydası olur. Bir ipucu daha vericek olursam, fizik buz bile olsan direnç kırma kullanabilirsin. Krtik ihtimalini artırır ve buzda kritik vurduğunda savaşçıyı durdurur. Böylece 1 adım daha önde olur sana yaklaşmasını engellersin.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

en baba savaşçıyı bile kesebilmekteyim bunda bi sıkıntım yok yalnız meteor savaşlarında 45 lwl stü yücelen tek item birinin sana durdurma atıp kesebilmesi kadar kötü bişi yok en azından korunabileceğimiz zırhımızın olduğu zaman az da olsa daha iyi bi sınıf hale gelebiliceğini düşünmekteyim
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Laz61 yazdı:en baba savaşçıyı bile kesebilmekteyim bunda bi sıkıntım yok yalnız meteor savaşlarında 45 lwl stü yücelen tek item birinin sana durdurma atıp kesebilmesi kadar kötü bişi yok en azından korunabileceğimiz zırhımızın olduğu zaman az da olsa daha iyi bi sınıf hale gelebiliceğini düşünmekteyim
Büyücünün zırhı zekası ve becerisidir. Aynı şekilde savaşçı 45 lvl dizili büyücü karşısında çaresiz kalıyor sen resmen yenilmez bir sınıf arıyorsun.
VBMaSTeR - BuRRaQ

Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

olabildiğince uzak durursan zihin tutulması yesen bile bir şey olmaz düşman gelene kadar tutulma süresi biter bitmese bile ölmeden kutup veya zihinle kaçarsın
...
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

55ivedik55 yazdı:olabildiğince uzak durursan zihin tutulması yesen bile bir şey olmaz düşman gelene kadar tutulma süresi biter bitmese bile ölmeden kutup veya zihinle kaçarsın
Zihin tutulunca kutup veya zihin atılmıyor.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Zaten öyle birşey dememiş ki :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

adam başka bir şey diyor yorumlar başka. 49 lvl full bir şifacıyı 45 lvl kimse kesemez. 49 lvl full bir savaşçıyı 45 lvl kimse kesemez. ama 49 lvl full+full (oda ne demekse) bir büyücüyü 45 lvl bir savaşçı keser. keser derken vs den bahsetmiyoruz. yolda yürüyosun adamı kaale almıyosun yanından geçerken bir durdurma atıyor ayningen pertingen. arkadaşın sıkıntısı bu ve bence haklı (-ki benim büyücüm bile yok).
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Wotkasarap yazdı:
55ivedik55 yazdı:olabildiğince uzak durursan zihin tutulması yesen bile bir şey olmaz düşman gelene kadar tutulma süresi biter bitmese bile ölmeden kutup veya zihinle kaçarsın
Zihin tutulunca kutup veya zihin atılmıyor.
eğer yeterince uzaktaysan adam gelene kadar tutulma süresi geçerse ucu ucuna atarsın bolca yaptım biliyorum
...

“Büyücü” sayfasına dön