Bu aralar forumda şifacı bölümünde en çok sorulan sorulardan biri Çemberlitaş için İbni cevriye asa,ashab-ı kehf ve mevlana asanın hangisini üretelim diye soruluyor.Ben kendi fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim gerisi size kalmış bir durum.Kendinize göre çıkarımlarda bulanabilirsiniz
>>>Eğer yeterli param veya maden çekecek zamanım var diyorsanız uğraşabilecekseniz kesinlikle mevlana asayı öneririm,hem iksir olarak hem çemberlitaşa giriş olarak kolaylık sağlar.Fakat gel gör ki ortalama tüm sunucular için 300-400 ml arası bir fiyat tutar.
>>>Eğer orta düzeyde bir paranız varsa Ashab-ı kehf yapabilirsiniz,hiç paranız yoksa dahi biraz uğraşıp üretebilirsiniz.Size en önemli katkısı tartışılmasız çemberlitaşa rahat girme ve daha az kudret iksiri tüketmek olacaktır.Bu asayı ortalama 100-150ml gibi bir fiyat tutacaktır.
>>>İbni cevriye asa tabi ki işin en kolayı ve ucuzudur.Motorinden düşürdükten sonra parlatıp,parlatmamak farketmeksizin eğer arkadaş çevreniz çok değilse diğer kişiler size ön yargı ile yaklaşabilirler.Sizi tanımıyan birisi ashab ve mevlana asalı birini tabi ki tercih edecektir.Eğer çevreniz varsa bu asayı kullanmak tabi ki mantıklıdır.Size 2 kat fazla iksir içirebilir fakat devamlı çemberlitaş atacağınızdan dolayı herhangi bir item büyük ihtimal düşürürsünüz.Düştükten sonrada sizi diğer kişilerde tecrübeli olduğunuzu anlamış olacaktır.
Bana göre ashab bir çöp. cevosu parlak ibni cevo mor asa daha iyi. Ama gelde bunu çt deki adamlara anlat. Adamlar ashablı ve mevlana asalı şifacıları alıyorlar. Sırf bu yüzden bende cevosunu parlattığım ibni cevo mor asayı bırakıp ashab üretmeye koyuldum. Maksat göz boyamak başka türlü çt ye giriş yok :twisted: çt önünde büyücüden çok şifacının olması ve bu şifacılarında çoğunda ashab ve mevlana asa olmasıda işin cabası :twisted: :twisted: büyücüler çok rahat grup buluyorlar çt den çıktıkları yok çünkü 4 1 1 giriyorlar ama biz şifacılar ne yapalım her gruba 1 şifa alıyorlar şifacıların sayısının büyücülerden fazla olduğunuda düşününce cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum :idea:
spyTRspy yazdı:Bana göre ashab bir çöp. cevosu parlak ibni cevo mor asa daha iyi. Ama gelde bunu çt deki adamlara anlat. Adamlar ashablı ve mevlana asalı şifacıları alıyorlar. Sırf bu yüzden bende cevosunu parlattığım ibni cevo mor asayı bırakıp ashab üretmeye koyuldum. Maksat göz boyamak başka türlü çt ye giriş yok :twisted: çt önünde büyücüden çok şifacının olması ve bu şifacılarında çoğunda ashab ve mevlana asa olmasıda işin cabası :twisted: :twisted: büyücüler çok rahat grup buluyorlar çt den çıktıkları yok çünkü 4 1 1 giriyorlar ama biz şifacılar ne yapalım her gruba 1 şifa alıyorlar şifacıların sayısının büyücülerden fazla olduğunuda düşününce cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum :idea:
Kesinlikle katılıyorum.Ashap kudret rejeneresi dışında 150 mlik çöp ancak çembere girmek istiyorsanız ya üreteceksiniz ya üreteceksiniz başka çaresi yok.Ki gelgelelim her sunucuda hidrojen fiyatı uçtugundan Mevlana işindende %90 vazgeçeceksiniz.O yüzden üretmekden başka çareniz yok.