AYIP ARTIK
AYIP ARTIK
Arkadaşlar ben migrat atmaya başladım fakat hiç item düşmüyor ramazan paketi+%60 artırıcı+plus paketle giriyorum fakat bana ite düşmüyor büyücü olduğrum için 4+1+1 item düşme olasılığı oluyor %30/4 x %110 = %15 oluyor plus + şans artırıcı+ ramazan paketi ramazanda bitecek artık heralde hiç birşey düşmez şifalara ve tanklara daha kolay item düşüyor hepimiz oraya girip en az 2 saatte çıkıyoruz hepimiz iş yapıyoruz ayrıca bugun migrata giren gruplarda ejder arar herkes bune rağmen %15 lik bir ihtimal var peki büyücüler napsın söyleyin hadi ikv yönetimi bekliyoruz !
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: AYIP ARTIK
Daha öncede çok konu açıldı böyle.Şans sistemi 2+2+2 üzerine kurulu.Hızlı olsun diye 4 büyü girince,hatta sığınak migratta 5 bile oluyor bazen.İtem düşme sansımızda o kadar düşüyor tabi.Bende şahsen yeni ejder ürettim,hiçbişey düşüremedim 1 haftadır kenandan.
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Bence taktik değişe bilir zor olur ama 4 büyü değilde 2 2 2 de girilebilirCooLRap yazdı:Arkadaşlar ben migrat atmaya başladım fakat hiç item düşmüyor ramazan paketi+%60 artırıcı+plus paketle giriyorum fakat bana ite düşmüyor büyücü olduğrum için 4+1+1 item düşme olasılığı oluyor %30/4 x %110 = %15 oluyor plus + şans artırıcı+ ramazan paketi ramazanda bitecek artık heralde hiç birşey düşmez şifalara ve tanklara daha kolay item düşüyor hepimiz oraya girip en az 2 saatte çıkıyoruz hepimiz iş yapıyoruz ayrıca bugun migrata giren gruplarda ejder arar herkes bune rağmen %15 lik bir ihtimal var peki büyücüler napsın söyleyin hadi ikv yönetimi bekliyoruz !
Büyücülere çok zor item düştüğü hatta düşmediği
şifacılara ise çok kolay item düştüğü herkesce bilinen birşey. Ben şifacıyım. 3 günde sığınaktan ibni cevo mor asamı,fundi takılarımı,maraton ayakkabımı ve diğer asit-zehir itemlerini aldım. 1 günde de migrattan fundi sarmaşığımı ve ibni cevo mor pant ımı aldım. Sadece ramazan paketim ve plusum vardı başka hiçbir arttırıcım yoktu bu itemleri dizdiğimde. 4 günde itemleri dizip 5. gün çt ye atladım. Toplamda 65 madalya oldu 65 madalyada migo itemlerinide sığınak itemlerinide tamamladım. Ama büyücüler sadece 500 madalya yapıyor ama hala 1 item bile düşüremiyorlar. Bunun nedeni arkadaşında demiş olduğu gibi hızlı olsun diye arkalarından kovalayan varmış gibi bölgelere 4 5 büyücü birden girmeleridir. 1 saatte bitireceklerine 3 saatte bitirip 2 büyücü ile girseler yavaş olur ama net olur herkes itemini alır mutlu olur.
- berkancetin
- Demirci Çırağı

spyTRspy yazdı:Büyücülere çok zor item düştüğü hatta düşmediğişifacılara ise çok kolay item düştüğü herkesce bilinen birşey. Ben şifacıyım. 3 günde sığınaktan ibni cevo mor asamı,fundi takılarımı,maraton ayakkabımı ve diğer asit-zehir itemlerini aldım. 1 günde de migrattan fundi sarmaşığımı ve ibni cevo mor pant ımı aldım. Sadece ramazan paketim ve plusum vardı başka hiçbir arttırıcım yoktu bu itemleri dizdiğimde. 4 günde itemleri dizip 5. gün çt ye atladım. Toplamda 65 madalya oldu 65 madalyada migo itemlerinide sığınak itemlerinide tamamladım. Ama büyücüler sadece 500 madalya yapıyor ama hala 1 item bile düşüremiyorlar. Bunun nedeni arkadaşında demiş olduğu gibi hızlı olsun diye arkalarından kovalayan varmış gibi bölgelere 4 5 büyücü birden girmeleridir. 1 saatte bitireceklerine 3 saatte bitirip 2 büyücü ile girseler yavaş olur ama net olur herkes itemini alır mutlu olur.
Kesinlikle..Ben 3 kenanda şifacıyı fulledim ya.Hiç bir bosstan boş çıkmadım.Çünkü tek şifaydım.3 girişte fundileri,oksidant ve diğer kolyeyi,maraton ve mor asayı aldım.Tankımıda kenana sadece 8-10 defa girerek dizdim.Bu yüzden büyücü oynamıyordum ama ejder ürettim yinede.Hiçbişey düşmüyor.2+2+2 girsek ne olur,kenanı 45 dk değilde 15-20 dk sonra kesersin ama en azından item şansın daha yüksek olur.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ben şifacıma 15 kenan attım ibni cevo mor asa bile yok :S 4 büyü falan işin makarası şansın varsa her türlü alırsın
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

2+2+2 kesimi biri bana anlatabilirmi nuc yüzükle amplfikatörü alıp çember atmak istiyorum 
- berkancetin
- Demirci Çırağı

ForumunMessisi yazdı:ben şifacıma 15 kenan attım ibni cevo mor asa bile yok :S 4 büyü falan işin makarası şansın varsa her türlü alırsın
Kişisel şansta çok önemli tabi ama 2+2+2 girmek ile 4+1+1 girmek arasında fark var.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
fazla bişi yok 5 şifa 1 büyü gir şanssızsan yine bişi alamssınberkancetin yazdı:ForumunMessisi yazdı:ben şifacıma 15 kenan attım ibni cevo mor asa bile yok :S 4 büyü falan işin makarası şansın varsa her türlü alırsın
Kişisel şansta çok önemli tabi ama 2+2+2 girmek ile 4+1+1 girmek arasında fark var.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
5şifa 1 büyümü oha :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:fazla bişi yok 5 şifa 1 büyü gir şanssızsan yine bişi alamssınberkancetin yazdı:ForumunMessisi yazdı:ben şifacıma 15 kenan attım ibni cevo mor asa bile yok :S 4 büyü falan işin makarası şansın varsa her türlü alırsın