Önerilerinize açıktır

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Önerilerinize açıktır

Mesaj gönderen Cloutier »

Ben de Sıfır Kelvin Asa yı tavsiye ederim.
Hem Fizik-Buz hemde Elektrik-Buz kombinasyonuna uygun tek asa Sıfır Kelvin Asa.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Malzemeleri bitirdin sayılır,Kıyamet Asa'yı üret, memnun kalırsın.Ayrıca yeni gözlüklere en az 1 yıl var. Bununla birlikte Tangriss'in ne zaman geleceği kesin değil,fakat Eylül'de gelmesi hiç mümkün değil.Asalar da Tangriss ile çöp olmayacak,oradan sadece takılar elde edilecek.

Sıfır Kelvin Asa hakkında birçok olumlu yorum gördüm,ben de en çok onu kullanıyorum fakat başlangıç çizgisinde duran bir oyuncu olduğunu farzedersek Kıyamet Asa Çemberlitaş yolunu Sıfır Kelvin Asa'dan daha rahat açacaktır sana.Kullanılabilirlik açısından değerlendirirsek Sıfır Kelvin efsunu diğerlerini tabiiki katlar.Oyunun eskimeyen büyüsü buzdur.Kendi kendine yetebilen bir büyüdür.Ayrıca gündemde olan büyünün "Meteorit" olduğunu da çok iyi bildiğimize göre ilk ve doğru tercihin Kıyamet Asa'dan yana olmalıdır.Sıfır Kelvin veya başka istediğin eşyalara Kıyamet Asa sayesinde ileride erişebilirsin.Eğer içine hala sinmiyorsa Eminönü Sunucusu'nda imzamdaki karakterlerden beni bulabilirsin sohbet eşliğinde daha geniş bir biçimde sana anlatabilirim,tecrübelerimi paylaşabilirim.Değerli üretimler yapılmadan önce sıkı bir inceleme,gözlem ve vicdan kontrolü yapılması gereklidir,pişman olmak istenmiyorsa,iyi oyunlar :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Kıyamet asa ürettim memnunum. Ayrıca bölge Eylül de gelmeyecek. Seneye anca gelir. Bu yüzden üret kıyamet asanı sıfır kelvin felan üretme. Çemberlitaş önüne gidince Nuc zırhın olsun başka eşyan olmasın grup daveti yağar sana.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
PAIN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen PAIN »

yok kardeş uret bas yeni bölgede göz gelir buyuk ihtimalle lvl felan beklemeyin lvl gelse bile o itemler 49 lvl item yaparlar o asaları çöp ettirmezler o silahların yukseltilmesi yeni geldi zaten
Justxpain(^)Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Şöyle düşün tam ejder üretecek iken çember gelmişti acaba bekleyip baska asa mı üretsek diye düşünseydik nolurdu? 1 yıl beklerdik. Onun için hiç galeyana gelme ve üret derim.
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

erbayyy yazdı:kardeşim böyle düşünme bence çünkü yeni bölge gelince ejder asa ile girmek iyi olmaz elinde bir kıyamet asa ile bölgeye gireceğini düşün derim
aynen
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

BaLikekmek yazdı:
erbayyy yazdı:kardeşim böyle düşünme bence çünkü yeni bölge gelince ejder asa ile girmek iyi olmaz elinde bir kıyamet asa ile bölgeye gireceğini düşün derim
aynen
+1
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön