Herkes 1 dk"sını ayırsın lütfen!!!
Herkes 1 dk"sını ayırsın lütfen!!!
Herkesin bu konuda çok fazla fikir sahibi olmadığı bir çok soru işaretinin bulunduğu oyunu yaklaşık olarak 5 AY önce bırakmış olmama rağmen hala çok fazla aklımın takıldığı bu hususu sizlerle paylaşmak istedim..Öncelikle yaptığım hatadan başlamak istiyorum.Çar aktarmaların,server değiştirmelerin,silah parlatmaların akçe ile yapıldığı dönemlerde ben bir hata yaparak ciddi paraya 2 çar satın aldım.Öncelikle alan adam kadar bence satanlarda suçlu olmalı.çarları aldıktan sonra 3 ay sonra çarları aktardıgım hesapların bloklandığını ve ilk sahiplerine destek takımı yoluyla iletildiğini öğrendik..Tamam buraya kadar biz suçluyuz çarları aldık yapılmaması gerekn oyunda yasak olan bir olay fakat burda tek suçlu bence biz olmamalıyız...Adamlar çarları satmadan önce paralar hesaplarına aktarılmadan önce yükledikleri kutulardaki e pinlerle ve ilk çarın yaratıldıgı mail adresini bildikleri için çarları çok kolay bir şekilde çalındığını söyleyerek geri alındığını öğrendik..biz çarları satın aldığımız için bir şeyde ispat edemedik veya yazamadık..Bu durumda olan zor durumda bırakılan bir çok kişi tanıyorum buna benzer olaylardan.Bu olay bence bu kadar basit olmamalı burda hırsızın hiçmi suçu yok? Çarı satan kişi hesabına para yatırıldıktan sonra ilk mailini ve kutu pinini verip bu kadar kolay çarı çekememeli yasaksa herkese olsun burda bir adaletsizlik söz konusu bence..Bizlerin canı yandı sizlerin canı yanmasın oyunu bıraktık 5 ay önce kurtulduk..Paralarınızı harcarken gerçekten cok dikkat edin biz zamanında oyunun en iyileri olduk diye şimdi gelip bize madalya takan yok..Herkese ders olsun bunlar herkes dikkat etsin herşeyi kararında yapın biz faydasını görmedik inşallah sizler görürsünüz..SELAMETLE
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Re: Herkes 1 dk"sını ayırsın lütfen!!!
Kardeşim karakteri satın aldığın adam seni taklaya getirmiş. Burda başkasının bir suçu yokki. 

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Öncelikle geçmiş olsun.
Boşuna yasak değil karakter alım satımı. Bu tip olayların yaşanacağı tahmin edildiğinden dolayı yasaklanıyor.
Ancak şöyle bir durum var.
Mail hesabıysa hadi mailini hacklediler onay kodunu ordan girdiler diye şikayet edip karakteri geri çeker diyelim.
Ancak telefon hesabıysa telefonumu çaldırdım onay kodunu ordan girmişler mi diyorlar? Burası düşündürücü.
Karakter aktarımları için özel bir soru/şifre getirilmeli. Bunun geri dönüşü olmamalı ne kadar bu işler yasak dense de malesef yapılmaka. Ama yönetim bunu karakter alım satımına izin veriliyor izlenimi uyandıracağından yapmaz gibi geliyor.
Boşuna yasak değil karakter alım satımı. Bu tip olayların yaşanacağı tahmin edildiğinden dolayı yasaklanıyor.
Mail hesabıysa hadi mailini hacklediler onay kodunu ordan girdiler diye şikayet edip karakteri geri çeker diyelim.
Ancak telefon hesabıysa telefonumu çaldırdım onay kodunu ordan girmişler mi diyorlar? Burası düşündürücü.
Karakter aktarımları için özel bir soru/şifre getirilmeli. Bunun geri dönüşü olmamalı ne kadar bu işler yasak dense de malesef yapılmaka. Ama yönetim bunu karakter alım satımına izin veriliyor izlenimi uyandıracağından yapmaz gibi geliyor.
Yok kardeşim çarı geri çekmeye çalışan kişi çarının çalındığına dair desteğe mail atıyor.Destekden çalınan çar ile ilgili bazı bilgiler girilmesi isteniyor mesela çarın oluşturulduğu hesap ilk girilen e-pin vb gibi şeyler..çarı çekmeye çalışan kişi bunları bildiği için çok kolay bir şekilde alıyor..Şimdi bende çar çekildikten sonra desteğe yazdım mesela ordan bana dönüş yaptılar mesela yazmışlar ilk çarın oluşturulduğu mail falan ben bunları bilemem o yüzden destekden gelen maile geri dönüş yapamadan kalıyor..Cloutier yazdı:Öncelikle geçmiş olsun.
Yok doğrudur kardeşim taklaya getirildiğimizde bende bunun için konu açtım biz yaptık siz yapmayın diye..Bu sadece benim başıma gelen bir olay değil bir çok buna benzer olay biliyorum karakter alım satımı yasak olduğu için çarı satın alan kişinin çarı çekildiği zaman hiç birşey ispat edemiyor yasak olduğu için üstünede gidemiyor ve olay kapanıyor..Tatarian yazdı:Kardeşim karakteri satın aldığın adam seni taklaya getirmiş. Burda başkasının bir suçu yokki.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
1dk da hepsi bitmediNebula yazdı:Herkesin bu konuda çok fazla fikir sahibi olmadığı bir çok soru işaretinin bulunduğu oyunu yaklaşık olarak 5 AY önce bırakmış olmama rağmen hala çok fazla aklımın takıldığı bu hususu sizlerle paylaşmak istedim..Öncelikle yaptığım hatadan başlamak istiyorum.Çar aktarmaların,server değiştirmelerin,silah parlatmaların akçe ile yapıldığı dönemlerde ben bir hata yaparak ciddi paraya 2 çar satın aldım.Öncelikle alan adam kadar bence satanlarda suçlu olmalı.çarları aldıktan sonra 3 ay sonra çarları aktardıgım hesapların bloklandığını ve ilk sahiplerine destek takımı yoluyla iletildiğini öğrendik..Tamam buraya kadar biz suçluyuz çarları aldık yapılmaması gerekn oyunda yasak olan bir olay fakat burda tek suçlu bence biz olmamalıyız...Adamlar çarları satmadan önce paralar hesaplarına aktarılmadan önce yükledikleri kutulardaki e pinlerle ve ilk çarın yaratıldıgı mail adresini bildikleri için çarları çok kolay bir şekilde çalındığını söyleyerek geri alındığını öğrendik..biz çarları satın aldığımız için bir şeyde ispat edemedik veya yazamadık..Bu durumda olan zor durumda bırakılan bir çok kişi tanıyorum buna benzer olaylardan.Bu olay bence bu kadar basit olmamalı burda hırsızın hiçmi suçu yok? Çarı satan kişi hesabına para yatırıldıktan sonra ilk mailini ve kutu pinini verip bu kadar kolay çarı çekememeli yasaksa herkese olsun burda bir adaletsizlik söz konusu bence..Bizlerin canı yandı sizlerin canı yanmasın oyunu bıraktık 5 ay önce kurtulduk..Paralarınızı harcarken gerçekten cok dikkat edin biz zamanında oyunun en iyileri olduk diye şimdi gelip bize madalya takan yok..Herkese ders olsun bunlar herkes dikkat etsin herşeyi kararında yapın biz faydasını görmedik inşallah sizler görürsünüz..SELAMETLE
Karakter alım-satımının ne kadar güvensiz olduğu yine bir örnekle daha gözler önüne seriliyor.Geçmiş olsun.
2009-2013
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Emeksiz hiçbirşey güzel olmuyor ne kadar zor olursa olsun gerek Burada gerek günlük hayatımızda.Artık ne diyelim geçmiş olsun.JouRney yazdı:Karakter alım-satımının ne kadar güvensiz olduğu yine bir örnekle daha gözler önüne seriliyor.Geçmiş olsun.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
Nebula yazdı:Yok kardeşim çarı geri çekmeye çalışan kişi çarının çalındığına dair desteğe mail atıyor.Destekden çalınan çar ile ilgili bazı bilgiler girilmesi isteniyor mesela çarın oluşturulduğu hesap ilk girilen e-pin vb gibi şeyler..çarı çekmeye çalışan kişi bunları bildiği için çok kolay bir şekilde alıyor..Şimdi bende çar çekildikten sonra desteğe yazdım mesela ordan bana dönüş yaptılar mesela yazmışlar ilk çarın oluşturulduğu mail falan ben bunları bilemem o yüzden destekden gelen maile geri dönüş yapamadan kalıyor..Cloutier yazdı:Öncelikle geçmiş olsun.
Yok doğrudur kardeşim taklaya getirildiğimizde bende bunun için konu açtım biz yaptık siz yapmayın diye..Bu sadece benim başıma gelen bir olay değil bir çok buna benzer olay biliyorum karakter alım satımı yasak olduğu için çarı satın alan kişinin çarı çekildiği zaman hiç birşey ispat edemiyor yasak olduğu için üstünede gidemiyor ve olay kapanıyor..Tatarian yazdı:Kardeşim karakteri satın aldığın adam seni taklaya getirmiş. Burda başkasının bir suçu yokki.
Geçmiş olsun demekden başka bir şey gelmiyor elden. Daha iyisini yapman dileği ile... Forum arıcılığı ile olmasada karakteri satın aldığın kişi ismi bilinen biriyse yakın çevrenden başlayarak kötü reklamını yapabilirsin. Gidenleri geri getirmez ama stres atmaya birebir.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
Nebula yazdı:Tamam buraya kadar biz suçluyuz çarları aldık yapılmaması gerekn oyunda yasak olan bir olay fakat burda tek suçlu bence biz olmamalıyız...
Cümlene Sonuna Kadar Katılıyorum ve Kendi Hatanın Farkında Olman Güzel Birşey. Ancak İKV Yönetiminin Belli Başlı Kurallarından Birini 2 Tarafta Çiğnemiş. Diğer Taraftan da 2 Tarafta Char Satın Almak Konusunda Anlaşmaya Varmış Ki Charlar Senin Hesabına Aktarılmış. Burada Bildiğim Kadarı ile Desteğin İki Tarafada Ceza Vermeye Hakkı Yok. Çünkü Siz Aranızda Anlaşmışsınız. Ancak Karşı Taraf İKV Desteğinin Karakteri Hesaba Geri Vereceğini Bildiği İçin Hem Senin Paranı Çalmış Oldu Hemde Charlarını Kendi Hesabında Tutmuş Oldu. Eğer Charları Satın Aldığının Kanıtı Olsaydı İKV Desteğinin Hem Senin Hesabını Hemde Charları Kendi Hesabına Tekrar Çeken Soysuzun Çarlarını Banlamalı.
Geçmiş Olsun Diyorum.
İyi Forumlar... (;
Geçmiş Olsun Diyorum.
İyi Forumlar... (;
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Bu anlattığın olay her sunucuda oluyor.İkv yönetimi char alım satımını yasaklamış.İki taraflı bir suç ihlali söz konu.Yalnız burada vahim bir olay gerçekleşmiş.Charı satan kişi satmakla yetinmeyip aldığı para karşılığı verdiği charları bir takım alicengiz oyunlarıyla geri almış.Parasını iade etmeden.Eğer bunu yaparsan bunun adı İnternet yoluyla nitelikli dolandırıcılık olurki İkv yönetimi derhal, oyunu kulanıp doladırıcılık yapan bu suçluları bulup gereken cezai işlemleri başlatmalıdır.Hemde mahkeme aracılığıyla.Derhal bunla ilgili bir görevlendirme yapıp bu işi cidiyetle takip etmelidir.Bana ne ben yasaklamışım almasaydı tavrına sakın tennezül edilmesin böyle bir yaklaşım sizin ciddiyetinizi negatif yönde zarar görmesine sebebiyet verir.Zira burada ürününüz üzerinden para kazanma davranışından öte ürününüz üzerinden suç işleme durumu söz konusudur.Nebula yazdı:Herkesin bu konuda çok fazla fikir sahibi olmadığı bir çok soru işaretinin bulunduğu oyunu yaklaşık olarak 5 AY önce bırakmış olmama rağmen hala çok fazla aklımın takıldığı bu hususu sizlerle paylaşmak istedim..Öncelikle yaptığım hatadan başlamak istiyorum.Çar aktarmaların,server değiştirmelerin,silah parlatmaların akçe ile yapıldığı dönemlerde ben bir hata yaparak ciddi paraya 2 çar satın aldım.Öncelikle alan adam kadar bence satanlarda suçlu olmalı.çarları aldıktan sonra 3 ay sonra çarları aktardıgım hesapların bloklandığını ve ilk sahiplerine destek takımı yoluyla iletildiğini öğrendik..Tamam buraya kadar biz suçluyuz çarları aldık yapılmaması gerekn oyunda yasak olan bir olay fakat burda tek suçlu bence biz olmamalıyız...Adamlar çarları satmadan önce paralar hesaplarına aktarılmadan önce yükledikleri kutulardaki e pinlerle ve ilk çarın yaratıldıgı mail adresini bildikleri için çarları çok kolay bir şekilde çalındığını söyleyerek geri alındığını öğrendik..biz çarları satın aldığımız için bir şeyde ispat edemedik veya yazamadık..Bu durumda olan zor durumda bırakılan bir çok kişi tanıyorum buna benzer olaylardan.Bu olay bence bu kadar basit olmamalı burda hırsızın hiçmi suçu yok? Çarı satan kişi hesabına para yatırıldıktan sonra ilk mailini ve kutu pinini verip bu kadar kolay çarı çekememeli yasaksa herkese olsun burda bir adaletsizlik söz konusu bence..Bizlerin canı yandı sizlerin canı yanmasın oyunu bıraktık 5 ay önce kurtulduk..Paralarınızı harcarken gerçekten cok dikkat edin biz zamanında oyunun en iyileri olduk diye şimdi gelip bize madalya takan yok..Herkese ders olsun bunlar herkes dikkat etsin herşeyi kararında yapın biz faydasını görmedik inşallah sizler görürsünüz..SELAMETLE
esekherif