arttırıcılarla ilgili bir sorucuk :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Altınordu

arttırıcılarla ilgili bir sorucuk :)

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

(%60) sarraf
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.

ŞU KISMA DİKKAT ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimali 100 de 60 artıyormuş 60 I GEÇ 100 de 50 de. buda demektir ki 2 madenin birinde SAF maden var ben 250 tane elmas çektim 3 madende benden başka çeken kmse olmadı 2 yeşil çıktı arttırıcı ile .. ŞİMDİ BU DEMEK OLUYOR Kİ ARKADAŞIM BU ARTTIRICI BOŞ YA DESENİZE BARİ BU 2 TORBA ÇIKMA İHTİMALİNİ ARTTIRIYOR DİYE YA. 100 DE 60 SAF MADEN DİYORSUNUZ 2 TORBANIN BİRİNDE SAF OLMASI LAZIM 200 TORBADA SAF GÖRMEDİĞİMİZ OLUYOR ŞUNUN BİLGİLENDİRMESİNİ DÜZELTİN

Bkz: %000,6 ihtimalle saf ve nadir çıkma arttırır deseniz yalan söylememiş olursunuz
keyifli forumlar :) sakinim :)
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: za xd

Re: arttırıcılarla ilgili bir sorucuk :)

Mesaj gönderen COMMANDER »

RuZGaRxUnRuLy yazdı:(%60) sarraf
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.
Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.

ŞU KISMA DİKKAT ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimali 100 de 60 artıyormuş 60 I GEÇ 100 de 50 de. buda demektir ki 2 madenin birinde SAF maden var ben 250 tane elmas çektim 3 madende benden başka çeken kmse olmadı 2 yeşil çıktı arttırıcı ile .. ŞİMDİ BU DEMEK OLUYOR Kİ ARKADAŞIM BU ARTTIRICI BOŞ YA DESENİZE BARİ BU 2 TORBA ÇIKMA İHTİMALİNİ ARTTIRIYOR DİYE YA. 100 DE 60 SAF MADEN DİYORSUNUZ 2 TORBANIN BİRİNDE SAF OLMASI LAZIM 200 TORBADA SAF GÖRMEDİĞİMİZ OLUYOR ŞUNUN BİLGİLENDİRMESİNİ DÜZELTİN

Bkz: %000,6 ihtimalle saf ve nadir çıkma arttırır deseniz yalan söylememiş olursunuz
altınordu işte ml
sennin ordanı %100 değilki 60 artsın
mesela senin saf maden çekme oranın %1
%60 artınca %1.6 oluyor anlan mı boş beynli arkım
Ben tek siz hepiniz
WaSd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WaSd »

COMMANDER yazdı:
RuZGaRxUnRuLy yazdı:(%60) sarraf

altınordu işte ml
sennin ordanı %100 değilki 60 artsın
mesela senin saf maden çekme oranın %1
%60 artınca %1.6 oluyor anlan mı boş beynli arkım
aynen öyle ve ayrıca 250 madende menekşe çekememen senin talihsizliğin şahsen 250 - 300 madende yaklaşık 6- 7 menekşe çıkarıyorum
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba,

Tanımlamaya dikkat ederseniz "saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır" demektedir. Yani ihtimaliniz örnek veriyorum %2 ise, bu ihtimal %60 artarak %3,2'ye yükselir.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

kardeşim sana bişi söyliyim arttırcıyla 215 elmas çektim 3 menekşe var sonra

yeni char açtım 7 elmasımı ne var gördükce cekiyorum ramazna paketi 30 30 arttırıcısı var arkadaş dedi fare adam koruyucu görevim var kesermisin diye tamam dedim keserken elmas çektim lank tek poşet menekşe :D tamamen şans arttırıcının falan bi işe yaradıgı yok yani
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

ForumunMessisi yazdı:kardeşim sana bişi söyliyim arttırcıyla 215 elmas çektim 3 menekşe var sonra

yeni char açtım 7 elmasımı ne var gördükce cekiyorum ramazna paketi 30 30 arttırıcısı var arkadaş dedi fare adam koruyucu görevim var kesermisin diye tamam dedim keserken elmas çektim lank tek poşet menekşe :D tamamen şans arttırıcının falan bi işe yaradıgı yok yani
sonrada kurt mara görevini yaparken de kızıl çekti adam balı :D
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YineLokal »

ForumunMessisi yazdı:kardeşim sana bişi söyliyim arttırcıyla 215 elmas çektim 3 menekşe var sonra

Ehhem ehhem :D
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Altınordu +18 alıyoruz demişti...
Bu anaokullu aradan kaynamış...

5. Sınıf matemetiği bu :evil:
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

YineLokal yazdı:

Ehhem ehhem :D
işte kastıgım arkadaş :D
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

NothingxSeries yazdı:Altınordu +18 alıyoruz demişti...
Bu anaokullu aradan kaynamış...

5. Sınıf matemetiği bu :evil:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 5. sınıfı unutmadınmı :arrow: :|
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön