SÜTE SU KARIŞTIRAN SÜTÇÜ!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: SÜTE SU KARIŞTIRAN SÜTÇÜ!

Mesaj gönderen NODIE »

esekherif yazdı:
Şans Arttırıcı olmadan yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]244[/ctd][ctd]5[/ctd][ctd]1[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]240[/ctd][ctd]10[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]235[/ctd][ctd]14[/ctd][ctd]1[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr]
ResimResimResim
%30 Şans Arttırıcı ile yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]315[/ctd][ctd]7[/ctd][ctd]4[/ctd][ctd]326[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]335[/ctd][ctd]14[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]349[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]338[/ctd][ctd]12[/ctd][ctd]2[/ctd][ctd]352[/ctd][/tr]
ResimResimResim
%60 Şans Arttırıcı ile yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]388[/ctd][ctd]17[/ctd][ctd]3[/ctd][ctd]408[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]385[/ctd][ctd]19[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]404[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]391[/ctd][ctd]18[/ctd][ctd]3[/ctd][ctd]412[/ctd][/tr]
Bu forum konusunda üstüne basarak iddia ettiğim olayın yukarıdaki araştırma ile doğrulanması beni mutlu etti.Gerçekten eskiden maden üstünde sabahladığımızda 60-80 madende bir 3. maden çıkardı.Oysa bu araştırmada bu oran 1/250 yani 3.maden lerin çıkma oranıyla bayağa oynamışınız.Şimdi soruyorum süte su karıştırılmışmı karıştırılmamışmı ?
Ama gözden kaçırdığınız bir şey var maalesef; 3. maden çıkma oranının düşmesine orantılı olarak KAYNAK SAYISI arttırıldı, eskiden bir madenin başında beş kişi beklerdik artık hepimiz ayrı ayrı yerlerdeyiz. Bunu hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz. Kaynak sayısı aynı kalsaydı belki haklı sayılabilirdiniz ama sayı arttırıldığı için dediğiniz gibi haksız bir şey yok ortada. Ayrıca 60-80 tanede bir saf maden çıktığını düşünsenize bu kadar kaynak varken, bütün madenler 500 bin olurdu ve de herkes her şeyi üretirdi yan serveri açılan oyunlara dönerdik çok emek sarf etmeden herkes istediğini elde eder bir amaç kalmazdı. Benim görüşüm bu yönde.

İyi forumlar. ;)
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen esekherif »

NODIE yazdı:
esekherif yazdı:
Şans Arttırıcı olmadan yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]244[/ctd][ctd]5[/ctd][ctd]1[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]240[/ctd][ctd]10[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]235[/ctd][ctd]14[/ctd][ctd]1[/ctd][ctd]250[/ctd][/tr]
ResimResimResim
%30 Şans Arttırıcı ile yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]315[/ctd][ctd]7[/ctd][ctd]4[/ctd][ctd]326[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]335[/ctd][ctd]14[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]349[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]338[/ctd][ctd]12[/ctd][ctd]2[/ctd][ctd]352[/ctd][/tr]
ResimResimResim
%60 Şans Arttırıcı ile yapılan testler;

[tr][th]Kaynak[/th][th]1. Seviye Kaynak[/th][th]2. Seviye Kaynak[/th][th]3. Seviye Kaynak[/th][th]Toplam[/th][/tr] [tr][th]Lokman[/th][ctd]388[/ctd][ctd]17[/ctd][ctd]3[/ctd][ctd]408[/ctd][/tr] [tr][th]Madenci[/th][ctd]385[/ctd][ctd]19[/ctd][ctd]-[/ctd][ctd]404[/ctd][/tr] [tr][th]Sarraf[/th][ctd]391[/ctd][ctd]18[/ctd][ctd]3[/ctd][ctd]412[/ctd][/tr]
Bu forum konusunda üstüne basarak iddia ettiğim olayın yukarıdaki araştırma ile doğrulanması beni mutlu etti.Gerçekten eskiden maden üstünde sabahladığımızda 60-80 madende bir 3. maden çıkardı.Oysa bu araştırmada bu oran 1/250 yani 3.maden lerin çıkma oranıyla bayağa oynamışınız.Şimdi soruyorum süte su karıştırılmışmı karıştırılmamışmı ?
Ama gözden kaçırdığınız bir şey var maalesef; 3. maden çıkma oranının düşmesine orantılı olarak KAYNAK SAYISI arttırıldı, eskiden bir madenin başında beş kişi beklerdik artık hepimiz ayrı ayrı yerlerdeyiz. Bunu hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz. Kaynak sayısı aynı kalsaydı belki haklı sayılabilirdiniz ama sayı arttırıldığı için dediğiniz gibi haksız bir şey yok ortada. Ayrıca 60-80 tanede bir saf maden çıktığını düşünsenize bu kadar kaynak varken, bütün madenler 500 bin olurdu ve de herkes her şeyi üretirdi yan serveri açılan oyunlara dönerdik çok emek sarf etmeden herkes istediğini elde eder bir amaç kalmazdı. Benim görüşüm bu yönde.

İyi forumlar. ;)
Tamamda kaynak sayısının çoğalması zaten sürenin uzatılması ile dengelenmemişmiydi.Ozamanlar 5 dakika bir doğan madenler şuan 15 dakikada doğuyor.Bakın bununla alakalı ben yönetimi töhmet altında bırakmamak için enine boyuna bütün göze alınabilecek parametlere dikkat ettim ve uzun sürede takip ettim.Bu konu hiç hoş olmayan esnaf davranışı gibi geliyor bana.Zaten bende bu doğrultuda eleştirimi yaptım.Bu hoş olmayan yaklaşımdan yönetim kendini sakınacakki gereken desteği görsün.Bu manzarayla ortaya çıkarsan inandırıcılığınıda yitirirsin.Yorumun başım üstüne arkadaşım.Saygılar.
esekherif
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Şifamda ve büyümde kenan ve junon itemlerinin %90 ını plussız olarak düşürdüm zira plus varken düşüremiyordum. 1 sene plusla düşüremediğim 3-4 şaheseri 2 gün içerisinde patır patır topladım buda benim yaşadığım farklı bir tecrübe :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Nerull yazdı:
Silahci yazdı:Kısa bir not düşeyim,

Plus paketin de maden arttırıcı özelliği bulunmaktadır.
Teşekkürler Silahci.

Hem kaynakların toplanması, hem de grup bölgelerinde efsunlu eşya düşürme şansı bakımından Plus Paket ve/veya Artırıcısı olan karakterin hiçbir özelliği bulunmayan karaktere nazaran şansı her zaman daha yüksek orandadır. Her iki ürün grubunda da %100 eşya düşürme, saf kaynaklardan toplama garantisi bulunmuyor.

İKV Dükkan yayınlandığı tarihten bu yana madenlerin oranlarında herhangi bir değişiklik olmadı. Şans faktörü her zaman aynıdır; kimi çok şanslı olduğundan yakınır, kimi şanssızlıktan... :)

Şansınızın hep açık olması dileğiyle...

Siz bizi saf mı sanıyorsunuz? Kimi çok şanslı oldugundan yakınırmış bu nasıl bir söz arkadaş ben hiç kimseyi görmedim öyle her 2 çektiğim madenden biri saf çıkıyor yeter artık maden istemiyorum vb şeyler diyen şans oranlarını düşürdüğünüz kabak gibi ortada 4 yıldır maden çekiyorum rahatça anlaşılıyor artırıcı alıyoruz gene zor çekiyoruz eskiden böyle değildi kusura bakmayın millete nasıl akçe kakalarız diye yapmadığınız kalmadı şimdide şans artırıcı alınsın diye maden şans oranlarını düşürdünüz ama sizde haklısınız ne kadar para o kadar iyi sizin için
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

adamlar nerden para kazancaklarını şaşırdı nası yapsak diye
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

ForumunMessisi yazdı:adamlar nerden para kazancaklarını şaşırdı nası yapsak diye
plus almak (7günlük)10tl silah yükseltmek 20tl ikvye parayatırmak PAHABİÇİLEMEZ :lol: :lol: :lol:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Arkadaşlar iyi geceler.

Şans oranında değişme oldu akçe alalım diye yazmıssınız.Bilmiyorum o amaç edilerekmi yapıldı ama madende şans oranında değişiklik yapıldı.
Eskiden şans maden kaynağı baz alınarak hesaplanıyordu şimdi ise karakter baz alınarak.Sadece zekiler kazansın diyerek nokta.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

LEPRECHAUN yazdı:Arkadaşlar iyi geceler.

Şans oranında değişme oldu akçe alalım diye yazmıssınız.Bilmiyorum o amaç edilerekmi yapıldı ama madende şans oranında değişiklik yapıldı.
Eskiden şans maden kaynağı baz alınarak hesaplanıyordu şimdi ise karakter baz alınarak.Sadece zekiler kazansın diyerek nokta.

Yazın da anlatmak istediğini anlamadım çok özür.Biraz açarmısın.Bu haliyle bana peşpeşe çok alakasız cümleler gibi geldi.250/4 yaklaşık 62 civarı benim için bingo.Yazını böyle bırakırsan, bir hesapta tek char bırakıp onunla maden kovalayacam çünki :) .
esekherif
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

esekherif yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Arkadaşlar iyi geceler.

Yazın da anlatmak istediğini anlamadım çok özür.Biraz açarmısın.Bu haliyle bana peşpeşe çok alakasız cümleler gibi geldi.250/4 yaklaşık 62 civarı benim için bingo.Yazını böyle bırakırsan, bir hesapta tek char bırakıp onunla maden kovalayacam çünki :) .
Soruma cevap alamadım meşkulsün sanırım.Soruma cevap alacağımda aktaracağım bir anektodu yazayım belkide hepsine birden cevap yazarsın.

Yaklaşık bir sene evvel bir arkadaşım 999 gün ban aldı.Bu forum sayfasında banın kaldırılması ile ilgili mücadelesinde sizinde dahil olduğunuz bir olay o zaman bizi şoka sokmuştu.Aslında üstteki yorumunuzuda bayağa açıklayan bir durum bu.Arkadaş banlanan hesabını devamlı yokluyor açıldımı diye.Yine yoklayıp açılmadığını görüp foruma giriyor.Forumda siz konusuna şöyle yazıyorsunuz sanırım banı açıldı öyle duydum.Dönüyor hesabına bakıyor gerçekten açılmış.Banının açıldığını sizden duyuyor sevgili LEPRECHAUN.

Gelelim yukardaki yorumunuza.Yukarıda bir ayar olduğunu ve bunu zeki insanların bulup faydalanabileceğini yazmışınız.İkv de zeki insanlar dürüst insanlar hiçbir zaman herşeyi önceden bilme şansına sahip değildir.Yönetici arkadaşlarımızın arkadaşları,tanıdıkları her zaman bu dengeyi lehine çevirmişlerdir.''Eskiden şans maden kaynağı baz alınarak hesaplanıyordu şimdi ise karakter baz alınarak.Sadece zekiler kazansın diyerek nokta'' tıpkı bu kendinden emin ifadeyi kullanmanız gibi.
esekherif
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

PAra para para.. Oyuncuları ile mutlu olmayan bir sistem paraya dayalı . Çalışanlar gönüllü olsalarda birileri aç.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön