1524 şifam daha fundi zırh yok çıkarsa 1780 olucak. bu şifa x stu yeterli mor asanın kritik mi yoksa şifasını mı parlatıyım ?
şifa parlatırsam 1879 falan oluyo
İbni sina mor asanın şifası mı? Kritiği mi?
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Re: İbni sina mor asanın şifası mı? Kritiği mi?
bence ashap basıp onu parlat. max 1 hafta mden ceksen basarsın.
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- EmreSancar
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ashap üret eger mor asayı parlatırsan çok iksir gider X de
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
4200 max
41 bin enerji
ashaba harcayacağın parayla ejder iksir al ashab kudret rejenerasyonu haricinde fazla bir artısı olan bir asa değil bence
kesinlikle kritiği öneririm.
ashab ve mevlana asalıları öncelikle tercih ediyorlar etrafta bu adamlardan varken saatlerce kendinide yırtsan stuya x e gidilir deyipte gene de almazlar.
Paran yada sabrın varsa ashab yada mevlana üret.
Param ve sabrım yok dersen kesinlikle kritiği parlat.
ashab ve mevlana asalıları öncelikle tercih ediyorlar etrafta bu adamlardan varken saatlerce kendinide yırtsan stuya x e gidilir deyipte gene de almazlar.
Sen sanırım beyaz köşkte oynuyorsun ben eö de oynuyorum sizin sunucu nasıldır bilmem ama şunu eklemek istiyorum, eö sunucusunda çt önünde maşallah büyücüden daha fazla şifacı var abartısız söylüyorum. Bu şifacıların çoğundada ashab-mevlana var. Sizin sunucuda da durum aynıysa midene ağrılar girer grup bulacam diye. Eğer sizin orada da durum aynıysa şansın varsa günde en fazla 1 kere girebilirsin çt ye büyük ihtimallede o grup zaten zaman-iksir kaybı olacaktır hiç
bir boss kesemeden çıkarsınız. Çevrem var dersen günde 10 kere çt atarsın o ayrı mesele. Ama çevren varsa asan ne olursa olsun parlak olup olmaması hiç önemli değil hertürlü girersin. Benimde asam cevosu parlak ibni cevo mor asa ancak hiç çevrem olmadığı için mideme ağrılar giriyor günde 12 saat online olup, 12 saat boyunca çt önünde ve klandan x e şifa gelinir yazmama rağmen günde en fazla 1 kere çt girebiliyorum o grupta tırt çıkıyor. Kime sorarsan ibni cevo mor asanın kritiğini parlatmanı söyleyecektir benimde önerim o yönde.
bir boss kesemeden çıkarsınız. Çevrem var dersen günde 10 kere çt atarsın o ayrı mesele. Ama çevren varsa asan ne olursa olsun parlak olup olmaması hiç önemli değil hertürlü girersin. Benimde asam cevosu parlak ibni cevo mor asa ancak hiç çevrem olmadığı için mideme ağrılar giriyor günde 12 saat online olup, 12 saat boyunca çt önünde ve klandan x e şifa gelinir yazmama rağmen günde en fazla 1 kere çt girebiliyorum o grupta tırt çıkıyor. Kime sorarsan ibni cevo mor asanın kritiğini parlatmanı söyleyecektir benimde önerim o yönde.
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
spyTRspy yazdı:kesinlikle kritiği öneririm.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL