Merhabalar
Yaklaşık 4 senelik gecemi gündüzüme kattığım karakterler silindi işim gereği oyuna ara vermiştim oyuna döndüğümde karakterlerimin yok olduğunu farkettim desteğe okadar mail attım tınlayan yok
Sadece plus olmadığı için böyle bişey başıma geliyo sırf para kazanmak için herşeyini yapıyo bu yönetim sen istersen 10 sene oyna çarın silinsin kurtaracakları varsada kurtarmıyolar
İlla çarlarımızı almak için GM tanıdığımız olmasımı lazım yazıklar olsun diyorum
Arkadaşlar sizinde başınıza geldiyse böyle bişeyi destek olun yönetim bi çare buılsun bu işe..
Silinen yok olan karakterler geri getilisin.
- godblessyou612
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Silinen yok olan karakterler geri getilisin.
Godblessyou => Ecel Getiren..
xGoDBLesYoux => Ejder Asa..
GodBLesSyouII => Ashab 'ı Keyf..
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Silinen yok olan karakterler geri getilisin.
Bencede plussuz olunca geri alamama çok saçma sırf para kazanmak içingodblessyou612 yazdı:Merhabalar
Yaklaşık 4 senelik gecemi gündüzüme kattığım karakterler silindi işim gereği oyuna ara vermiştim oyuna döndüğümde karakterlerimin yok olduğunu farkettim desteğe okadar mail attım tınlayan yok
Sadece plus olmadığı için böyle bişey başıma geliyo sırf para kazanmak için herşeyini yapıyo bu yönetim sen istersen 10 sene oyna çarın silinsin kurtaracakları varsada kurtarmıyolar
İlla çarlarımızı almak için GM tanıdığımız olmasımı lazım yazıklar olsun diyorum
Arkadaşlar sizinde başınıza geldiyse böyle bişeyi destek olun yönetim bi çare buılsun bu işe..
Üstü Kalsın... 

- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
Merhaba,
Karakteriniz silindiği an üyeliğinizde Karakter Sigortası yoksa ya da Plus Paket aktif değilse, karakteriniz silindikten sonra bu ürünlerin herhangi birisini ya da hepsini yükleseniz de karakteriniz kurtarılamaz. Karakterlerin silinmesi halinde saklanması şartları, silinen karakterlerin sunucu veritabanında çok fazla yer işgal etmesinden ötürü cüzi bir fiyat üzerinden ücretlendirilmiştir.
Bilginize.
Karakteriniz silindiği an üyeliğinizde Karakter Sigortası yoksa ya da Plus Paket aktif değilse, karakteriniz silindikten sonra bu ürünlerin herhangi birisini ya da hepsini yükleseniz de karakteriniz kurtarılamaz. Karakterlerin silinmesi halinde saklanması şartları, silinen karakterlerin sunucu veritabanında çok fazla yer işgal etmesinden ötürü cüzi bir fiyat üzerinden ücretlendirilmiştir.
Bilginize.
YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
Cüzi derken 30 tl bu bir o para kolay kazanılmıyor bu 2 Cok fazla bu olaylar cok bu olaylarla ugrasmıcaksanız niye yetkili oluyonuz bu da 3AloneWaR yazdı:Merhaba,
Bilginize.
Üstü Kalsın... 

- godblessyou612
- Sahaf Yardımcısı
umutabi yazdı:Cüzi derken 30 tl bu bir o para kolay kazanılmıyor bu 2 Cok fazla bu olaylar cok bu olaylarla ugrasmıcaksanız niye yetkili oluyonuz bu da 3AloneWaR yazdı:Merhaba,
Bilginize.
sana katılıyorum cüzi fiyat 30 tlmi oluyor
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
O cüzi fiyat 10TLumutabi yazdı:Cüzi derken 30 tl bu bir o para kolay kazanılmıyor bu 2 Cok fazla bu olaylar cok bu olaylarla ugrasmıcaksanız niye yetkili oluyonuz bu da 3AloneWaR yazdı:Merhaba,
Bilginize.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Slytherin
1 aylıgı 15 tl 1180 akçe cünküWotkasarap yazdı:O cüzi fiyat 10TLumutabi yazdı:Cüzi derken 30 tl bu bir o para kolay kazanılmıyor bu 2 Cok fazla bu olaylar cok bu olaylarla ugrasmıcaksanız niye yetkili oluyonuz bu da 3AloneWaR yazdı:Merhaba,
Bilginize.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- godblessyou612
- Sahaf Yardımcısı
Bu durum ikv yönetiminin hoşunamı gidiyo acaba karakterler silinince geri gelmeyince ne olacak ben ve benim gibi birçok ikv oyuncusu oyunu bırakacak tabi onlar için ne farkedecek ben olmasam başka bi sazan oyuna başlıycak oda plus aacak akçe yükleyecek sobee ye koyarmı bi tane oyuncu ikvyi bırakması yazık günah be 4 sene gece gündüz emek sarfedip karakter geliştiriyoruz karakterler siliniyor sobee buna çözüm getiremiyor siz biz oyuncuların sorunlarıyla ilgilenmiyeceksinz ne diye yönetimdesiniz .. ?
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Son derece haklısınız .. Benim de emeğim vardı , silindi hesaplar destek ekibine en azından 20 tane mail atmama rağmen yine de uğraşmadılar , yapmadılar .. İKV destek veremiyor oyunculara ..
Ayrıca cüzi bir miktar demişsin de kusura bakma biz kendi emeğimizi parayla mı satın alacağız ?
Ayrıca cüzi bir miktar demişsin de kusura bakma biz kendi emeğimizi parayla mı satın alacağız ?
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Bu konuya ilişkin olarak daha önce bir çok başlık açmış ve her defasında aynı yanıtı almış bulunmaktasınız.
Karşılaşmış olduğunuz durumun tek sorumlusu olarak göstermiş olduğunuz Sobee'nin, oyuna üye olurken kabul ettiğiniz bir de kullanıcı sözleşmesi var..
Buna istinaden;
@godblessyou612, hesabınıza bir başka kişi veya kişilerin giriş yaparak karakterlerinizi silmelerindeki sorumlu kişi şahsınızdır.
Sobee, kullanıcı sözleşmesinde yer alan gizlilik politikasına rağmen Plus Paket alarak İKV'ye katkıda bulunan kullanıcılar için silinen karakterlerin kurtarılabilmesi sistemini getirmiştir. Kısacası bu bir ayrıcalık sistemidir. Eski oyuncular olarak biliyorsunuzdur ki sistemimizde eski dönemde de karakterlerin silindiği an geri getirilebilmesi gibi bir durum söz konusu değildi. Fakat tekrarlıyorum ki Plus Paket sahibi olarak oyuna katkıda bulunan kullanıcılarımıza bu yönde bir avantaj sağlanmıştır.
Bu tür durumlar için GM tanıdığınızın olması sonucu değiştirmez. Hesabınızın güvenliğini sağlamanız yeterli olacaktır. Zira Sobee prensipleri gereğince işleyiş kuralları çerçevesinde hareket edilir.
Yapılan bunca açıklamaya rağmen yeni bir konu daha açmamanız dileği ile..
Karşılaşmış olduğunuz durumun tek sorumlusu olarak göstermiş olduğunuz Sobee'nin, oyuna üye olurken kabul ettiğiniz bir de kullanıcı sözleşmesi var..
Buna istinaden;
@godblessyou612, hesabınıza bir başka kişi veya kişilerin giriş yaparak karakterlerinizi silmelerindeki sorumlu kişi şahsınızdır.
Sobee, kullanıcı sözleşmesinde yer alan gizlilik politikasına rağmen Plus Paket alarak İKV'ye katkıda bulunan kullanıcılar için silinen karakterlerin kurtarılabilmesi sistemini getirmiştir. Kısacası bu bir ayrıcalık sistemidir. Eski oyuncular olarak biliyorsunuzdur ki sistemimizde eski dönemde de karakterlerin silindiği an geri getirilebilmesi gibi bir durum söz konusu değildi. Fakat tekrarlıyorum ki Plus Paket sahibi olarak oyuna katkıda bulunan kullanıcılarımıza bu yönde bir avantaj sağlanmıştır.
Bu tür durumlar için GM tanıdığınızın olması sonucu değiştirmez. Hesabınızın güvenliğini sağlamanız yeterli olacaktır. Zira Sobee prensipleri gereğince işleyiş kuralları çerçevesinde hareket edilir.
Yapılan bunca açıklamaya rağmen yeni bir konu daha açmamanız dileği ile..