Neler oldu ??

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
One1Two2
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Neler oldu ??

Mesaj gönderen One1Two2 »

Oyuna yaklaşık 2,5 yıl önce başladım . O zaman en güçlü loncalar Yeniçeriler , Rowx ler , Mecx ler ve Gökx lerd, Tabi Atabeyler ve Ayyıldızlarıda unutmamak gerek . Her neyse Mecx loncasının devamı Dumanx ler fakat anadolu nefesi ile bir bağlntısı var mı arz loncalar tamamen mi dağıldı bilen biri varsa meran ediyorum .

HERKESE İYİ FORUMLAR
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: United İndead

Re: Neler oldu ??

Mesaj gönderen saltour100 »

One1Two2 yazdı:Oyuna yaklaşık 2,5 yıl önce başladım . O zaman en güçlü loncalar Yeniçeriler , Rowx ler , Mecx ler ve Gökx lerd, Tabi Atabeyler ve Ayyıldızlarıda unutmamak gerek . Her neyse Mecx loncasının devamı Dumanx ler fakat anadolu nefesi ile bir bağlntısı var mı arz loncalar tamamen mi dağıldı bilen biri varsa meran ediyorum .

HERKESE İYİ FORUMLAR
Şuanki Anadolu Nefesi eski Mecx loncası diye biliyorum fakat tam bir bilgim yok.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Neler oldu ??

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

One1Two2 yazdı:Oyuna yaklaşık 2,5 yıl önce başladım . O zaman en güçlü loncalar Yeniçeriler , Rowx ler , Mecx ler ve Gökx lerd, Tabi Atabeyler ve Ayyıldızlarıda unutmamak gerek . Her neyse Mecx loncasının devamı Dumanx ler fakat anadolu nefesi ile bir bağlntısı var mı arz loncalar tamamen mi dağıldı bilen biri varsa meran ediyorum .

HERKESE İYİ FORUMLAR
yanlış hatırlamıyorsam cnqueler mıydı neydi o tarz bi lonca daha vardı ismini tam hatırlamıom şimdi

“Genel Sohbet” sayfasına dön