Oyuna yaklaşık 2,5 yıl önce başladım . O zaman en güçlü loncalar Yeniçeriler , Rowx ler , Mecx ler ve Gökx lerd, Tabi Atabeyler ve Ayyıldızlarıda unutmamak gerek . Her neyse Mecx loncasının devamı Dumanx ler fakat anadolu nefesi ile bir bağlntısı var mı arz loncalar tamamen mi dağıldı bilen biri varsa meran ediyorum .
HERKESE İYİ FORUMLAR
Neler oldu ??
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Re: Neler oldu ??
Şuanki Anadolu Nefesi eski Mecx loncası diye biliyorum fakat tam bir bilgim yok.One1Two2 yazdı:Oyuna yaklaşık 2,5 yıl önce başladım . O zaman en güçlü loncalar Yeniçeriler , Rowx ler , Mecx ler ve Gökx lerd, Tabi Atabeyler ve Ayyıldızlarıda unutmamak gerek . Her neyse Mecx loncasının devamı Dumanx ler fakat anadolu nefesi ile bir bağlntısı var mı arz loncalar tamamen mi dağıldı bilen biri varsa meran ediyorum .
HERKESE İYİ FORUMLAR
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Neler oldu ??
yanlış hatırlamıyorsam cnqueler mıydı neydi o tarz bi lonca daha vardı ismini tam hatırlamıom şimdiOne1Two2 yazdı:Oyuna yaklaşık 2,5 yıl önce başladım . O zaman en güçlü loncalar Yeniçeriler , Rowx ler , Mecx ler ve Gökx lerd, Tabi Atabeyler ve Ayyıldızlarıda unutmamak gerek . Her neyse Mecx loncasının devamı Dumanx ler fakat anadolu nefesi ile bir bağlntısı var mı arz loncalar tamamen mi dağıldı bilen biri varsa meran ediyorum .
HERKESE İYİ FORUMLAR