Son Zamanlar'da Artan İnci Sözlük Muhabbetleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: Son Zamanlar'da Artan İnci Sözlük Muhabbetleri Hk.

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

beyaz köşkde sövmüştü stu kestirtmemişti bize sen baya sinirlenmiştin cok iyi hatırlıyorum gaffara gidiyoduk
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

ForumunMessisi yazdı:beyaz köşkde sövmüştü stu kestirtmemişti bize sen baya sinirlenmiştin cok iyi hatırlıyorum gaffara gidiyoduk
Anlamıyosun galiba :) Ben Köşkte oynamıyorum + O karakteri hasan adında biri çalmıştı (Kafede Keylogger olduğundan dolayı.) Şu anda Kuklacıda Beta karakteriyle oynamaktayım. Stuart kesmiyorum, Çünkü karakterlerimin üstleri full.
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

Splash yazdı:
ForumunMessisi yazdı:beyaz köşkde sövmüştü stu kestirtmemişti bize sen baya sinirlenmiştin cok iyi hatırlıyorum gaffara gidiyoduk
Anlamıyosun galiba :) Ben Köşkte oynamıyorum + O karakteri hasan adında biri çalmıştı (Kafede Keylogger olduğundan dolayı.) Şu anda Kuklacıda Beta karakteriyle oynamaktayım. Stuart kesmiyorum, Çünkü karakterlerimin üstleri full.
Adam Kendini guclu sanıyor :D
/F IReSTİBLE İstedigine ws atarız
Bu arada stu gitmiyoduk zaten klandan ana bacı sovuyordun biz de tam o arada studaydk
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

umutabi yazdı:
Splash yazdı:
Adam Kendini guclu sanıyor :D
/F IReSTİBLE İstedigine ws atarız
Bu arada stu gitmiyoduk zaten klandan ana bacı sovuyordun biz de tam o arada studaydk
Neyse kardeşim, bildiğin gördüğün olaylarla devam et :) Beni tanıyan tanır zaten. Beyaz Köşk'te oynamıyorum.
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

Splash yazdı:
ForumunMessisi yazdı:
Splash yazdı:
ForumunMessisi yazdı:merak etme birader hepimizin hesabı var
Tamam işte o zaman gidin orda takılın, her bölgenin bi özelliği vardır ki bu bölgeler kurulmuştur.
İnci Sözlük paylaşımlarınızı orada, İKV Paylaşımlarınızı burada yapın. Her internet sitesinin bir kuruluş amacı vardır.
kardeşim biz baskalarının konusunu baltalamıyoruzki kendi açtıgımız konularda yada az yorum-görüntülenme almıs konularda muabbet ediyoruz

ve ReGaLuas da klandan ana bacı sövmüştü seni hiç sevmeyiz ayık ol
Yahu tamam da İKV Resmi forumuysa eğer burası, Neden İnci Sözlüğe dair paylaşım yaparsın? İnci Sözlük'te Aç bi tane entry herkes anlasın, anlat derdini. Yani Bu forumda neden zanza, panpa gibi kelimelere ağırlık verirsin? yada neden İnci sözlük konuları açarsın? Her konunun bi yeri vardır. Sen Elmayı gidip Kaportacıdan mı satın alıyosun? Yoksa manavdanmı? Demek istediğimi anladınız. ReGaLuaS adında bir karakterim bulunmamakta. Köşkte oynamıyorum.
Ayrıca Kuklacıda ReGaLuaS diye bir karakter de yok.
Beğenmiyosan okuma allahım ya. Seni burda zorla tutanmı var dediğim gibi forumda kavga konularımı görmek istiyorsunuz anlamadım gitti yav biz gidince nolcak forum soğuk olacak hep veda falan yok meranda protesto olm forumu biz canlı tutuyoz la
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

birader kuklacıda görüşelim senle su sıralar warlogger var diye tırsıom chara giremiom :D

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

İnci sözlük seni neden bu kadar rahatsız ediyor kardeşim :o
.....
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

ForumunMessisi yazdı:birader kuklacıda görüşelim senle su sıralar warlogger var diye tırsıom chara giremiom :D
esed le taradıysan sorun yok knk ben demin taradım trojan çıktı onuda sildim :mrgreen:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

yagızın pc sinin gitmesi sana yaradı o zaman trojeni sildin AVG le taradım ben

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Splash »

CruicaL yazdı:
Splash yazdı:
ForumunMessisi yazdı:
Splash yazdı:
ForumunMessisi yazdı:merak etme birader hepimizin hesabı var
Tamam işte o zaman gidin orda takılın, her bölgenin bi özelliği vardır ki bu bölgeler kurulmuştur.
İnci Sözlük paylaşımlarınızı orada, İKV Paylaşımlarınızı burada yapın. Her internet sitesinin bir kuruluş amacı vardır.
kardeşim biz baskalarının konusunu baltalamıyoruzki kendi açtıgımız konularda yada az yorum-görüntülenme almıs konularda muabbet ediyoruz

ve ReGaLuas da klandan ana bacı sövmüştü seni hiç sevmeyiz ayık ol
Yahu tamam da İKV Resmi forumuysa eğer burası, Neden İnci Sözlüğe dair paylaşım yaparsın? İnci Sözlük'te Aç bi tane entry herkes anlasın, anlat derdini. Yani Bu forumda neden zanza, panpa gibi kelimelere ağırlık verirsin? yada neden İnci sözlük konuları açarsın? Her konunun bi yeri vardır. Sen Elmayı gidip Kaportacıdan mı satın alıyosun? Yoksa manavdanmı? Demek istediğimi anladınız. ReGaLuaS adında bir karakterim bulunmamakta. Köşkte oynamıyorum.
Ayrıca Kuklacıda ReGaLuaS diye bir karakter de yok.
Beğenmiyosan okuma allahım ya. Seni burda zorla tutanmı var dediğim gibi forumda kavga konularımı görmek istiyorsunuz anlamadım gitti yav biz gidince nolcak forum soğuk olacak hep veda falan yok meranda protesto olm forumu biz canlı tutuyoz la
Eğlencenin yeri vardır, ben size karşı tavır vs vs almadım. Yeri gelir bende yaparım Panpa felan derim ancak. Bunları
her konuda görmek beni sıktı. Eminim sadece ben değilimdir sıkılan...Ayrıca Forumu kirletiyosunuz demedim. Forumu güncel tutun, ancak Forumda viewforum.php?f=61 Diğer kategorisine konu açın? Orada takılın? Yani yapmayın değil, Genel Etkileşim bölümünde ne alakası var İnci Sözlük yazılarının? Ayrıca adam konu açmış karakterimi çaldım diye, Siz orada ortam kurma peşindesiniz. Kanka bugün ne yapıcaz diyeni gördüm ben. Madem sohbet ortamı yapıcaksın, facebook, twitter, yada PM ne güne duruyor?
CruicaL yazdı:
ForumunMessisi yazdı:birader kuklacıda görüşelim senle su sıralar warlogger var diye tırsıom chara giremiom :D
esed le taradıysan sorun yok knk ben demin taradım trojan çıktı onuda sildim :mrgreen:
Örnek. Konuyla ne alakası var?
CruicaL yazdı:
ForumunMessisi yazdı:yagızın pc sinin gitmesi sana yaradı o zaman trojeni sildin AVG le taradım ben
Bişe olmamıştır inş yağıza :mrgreen:
;) ;) ;)
En son Splash tarafından 10 Ağu 2012 22:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön