Yağızla (YineLokal) ile msnden konuştuk bana trojan gelmiş ? silebilirim değilmi bende warlogger yokHeavy yazdı:warloggerı basit virüs programları tanımaz
format atsanda gitmez,geçmiş olsun..ama özel kodlanmış loggerları herkes yapamaz son zamanlarda neler indirdin veya her zaman yaptığının dışında bişeylere tıkladın mı bak bizede bulaşmasın..
ekleme: şimdi aklıma geldi özel kodlama yapmamış tuş vuruşlarından şifreyi almış adam..
-savcılığa git kardeşim
Yardım edebilecekler içeri çok acil..
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Yardım edebilecekler içeri çok acil..
silersin onu da dediğim gibi normal programlarla değil internetten indir keylogger silme programını,birkaç megabayt..
buraya felsefikli,ucuz edebiyat,translate'den çevrilmiş ingilizce söz..
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Link verirmsn :?:Heavy yazdı:silersin onu da dediğim gibi normal programlarla değil internetten indir keylogger silme programını,birkaç megabayt..
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

Warlogger silme taktiklerinin hepsi yalan. Savcılığa gitmen boşuna. Çünkü warlogger kullanan kişi ip gizlemesini bilen kişidir. Warlogger msn taktiği ile kolay kolay buluşmaz. Sadece konuştuğun kişilerin bilgisayarında olumsuz etkiler yapar "bkz. yeniden başlatma"
Kısacası yeni bir hard disk alman lazım yada bilgisayar. Eğer warlogger ultimate sürümüyle ana karttanda bulaşma yolu var.
Bu konuda sana detaylı bilgi verebilirim.
Kısacası yeni bir hard disk alman lazım yada bilgisayar. Eğer warlogger ultimate sürümüyle ana karttanda bulaşma yolu var.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

Ayriyetten warloggerı her antivirüs yakalar diye birşey yok.HollyShit yazdı:Warlogger silme taktiklerinin hepsi yalan. Savcılığa gitmen boşuna. Çünkü warlogger kullanan kişi ip gizlemesini bilen kişidir. Warlogger msn taktiği ile kolay kolay buluşmaz. Sadece konuştuğun kişilerin bilgisayarında olumsuz etkiler yapar "bkz. yeniden başlatma"
Warlogger'ın 2.2.1 sürümünü sadece TpAV yakalayabilir. Warlogger sağlam bir virüstür. Neyse ki Özel wartrojan yememişsin. Haline şükret. Yoksa değil bilgisayarını değiştirmek internet hattını değiştirsen kurtulamazsın
- Splash
- Zincir Bozan

- Lonca: <Game Master>
Hayatım boyunca kullandığım hiçbi bilgisayara Şu Virüs programlarını yüklemedim. Yaklaşık 8-9 Senedir İnternetteyim.
Başıma birşey gelmedi. Karakterlerim çalındı, Ama kendi bilgisayarımdayken değil, ,internet kafedeyken...
Virüs Programı kullanan arkadaşlar eminim benden daha fazla zarara uğramıştır :mrgreen:
Warlogger'ın çözümü format değildir. Harddisk'inizin İçine yerleşir. Harddisk'i 0'lamak, herne kadar tam sonuç vermesede
Bi nebze olsun kurtarır. Bu gibi durumlarda, bilgisayarınızı inceletmelisiniz. Savcılığa başvurmanızı öneririm.
İleride daha büyük problemlere yol açabilir.
Başıma birşey gelmedi. Karakterlerim çalındı, Ama kendi bilgisayarımdayken değil, ,internet kafedeyken...
Virüs Programı kullanan arkadaşlar eminim benden daha fazla zarara uğramıştır :mrgreen:
Warlogger'ın çözümü format değildir. Harddisk'inizin İçine yerleşir. Harddisk'i 0'lamak, herne kadar tam sonuç vermesede
Bi nebze olsun kurtarır. Bu gibi durumlarda, bilgisayarınızı inceletmelisiniz. Savcılığa başvurmanızı öneririm.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
arkadaşla msn den bende konustum ama pc de bişi bulmadı AVG msnden konusmayla bulasmıosa warlooger bi sorun yok
yağız sen hard diskini yenile kanka hem daha iyi bişi alırsın
yağız sen hard diskini yenile kanka hem daha iyi bişi alırsın
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
yükledigi şey pc de kendini saklıosa sistem geri yüklemede deniyebilirsin
not: umutla 6 aydır msnden konusuyorum hiç bişi olmadı
not: umutla 6 aydır msnden konusuyorum hiç bişi olmadı
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

Warlogger kolay tespit edilen bir virüs tarzı değil. Bunu sadece benim gibi Whh ve Ghh üyeleri yapabiliyor {Açılımlar 1997 Senesinde LHM Yönetimi Tarafından Gizlilik Altına Alınmıştır].Splash yazdı:Hayatım boyunca kullandığım hiçbi bilgisayara Şu Virüs programlarını yüklemedim. Yaklaşık 8-9 Senedir İnternetteyim.
Hesabı çalınan arkadaş bilgisayara Team Wiever kurup bana İd ve şifreyi yollasın ben açıkken. Gerekli işlemleri ben kendisinin bilgisayarında yaparım.
Ayriyetten şu bilgiyi sunmak isterim sizlere. Bilgisayarınız Deface veya Hacking'e uğraşmışsa ve siz bilgisayarınızı kapatıp açmışsanız (Yeniden başlatma dahil) warlogger veya türevleri virüsü yükleyenlerin gizliliğini sağlamış olursunuz.
Savcılığında uyarılarını göz önüne alın.
"Lütfen hacklendiğinizi düşündüğünüzde bilgisayarınıza kapatma dahil hiç bir işlem uygulamayın. Bu sizin bilgisayarınızı hackleyen kişiyi gizlemenize yardımcı olacaktır."
Diye bir yazı okuduğumu gayet net hatırlıyorum.
İşin özü karakterini kaybeden arkadaş Team Viewer kurup bana id ve şifresini yollasın gerekli işlemleri ben yaparım.
- Splash
- Zincir Bozan

- Lonca: <Game Master>
"Bunu sadece benim gibi Whh ve Ghh üyeleri yapabiliyor" Bizim üye olmadığımızı nerden biliyosun?HollyShit yazdı:Warlogger kolay tespit edilen bir virüs tarzı değil. Bunu sadece benim gibi Whh ve Ghh üyeleri yapabiliyor {Açılımlar 1997 Senesinde LHM Yönetimi Tarafından Gizlilik Altına Alınmıştır].Splash yazdı:Hayatım boyunca kullandığım hiçbi bilgisayara Şu Virüs programlarını yüklemedim. Yaklaşık 8-9 Senedir İnternetteyim.
Hesabı çalınan arkadaş bilgisayara Team Wiever kurup bana İd ve şifreyi yollasın ben açıkken. Gerekli işlemleri ben kendisinin bilgisayarında yaparım.
Ayriyetten şu bilgiyi sunmak isterim sizlere. Bilgisayarınız Deface veya Hacking'e uğraşmışsa ve siz bilgisayarınızı kapatıp açmışsanız (Yeniden başlatma dahil) warlogger veya türevleri virüsü yükleyenlerin gizliliğini sağlamış olursunuz.
Savcılığında uyarılarını göz önüne alın.
"Lütfen hacklendiğinizi düşündüğünüzde bilgisayarınıza kapatma dahil hiç bir işlem uygulamayın. Bu sizin bilgisayarınızı hackleyen kişiyi gizlemenize yardımcı olacaktır."
Diye bir yazı okuduğumu gayet net hatırlıyorum.
İşin özü karakterini kaybeden arkadaş Team Viewer kurup bana id ve şifresini yollasın gerekli işlemleri ben yaparım.