bencede umut sen olabilirsinYineLokal yazdı:Umut çabuk bilgisayarı tarat virusun kaynağı sensin galiba :?
Yardım edebilecekler içeri çok acil..
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Yardım edebilecekler içeri çok acil..
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

yo ben ne alaka bnm norton virus geçirmezYineLokal yazdı:Umut çabuk bilgisayarı tarat virusun kaynağı sensin galiba :?
Üstü Kalsın... 

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

Senle konuştuktan sonrada ikimizinde pcsi res atmaya başladı :?:umutabi yazdı:yo ben ne alaka bnm norton virus geçirmezYineLokal yazdı:Umut çabuk bilgisayarı tarat virusun kaynağı sensin galiba :?
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

HOLLYSHIT Warlogger çıktı msnden bulaşırmı acill ?
İnternet araştırdığıma göre Warlogger silinebiliyor yanılıyor muyum ?HollyShit yazdı:Warlogger'a format çözüm olmamaktadır.

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

YineLoKal yani Yağız kardeşimde Warlogger çıktı msnden bulaşırmı ? çok acil YARDIM !!!berkan587 yazdı:İnternet araştırdığıma göre Warlogger silinebiliyor yanılıyor muyum ?HollyShit yazdı:Warlogger'a format çözüm olmamaktadır.
CruicaL yazdı:YineLoKal yani Yağız kardeşimde Warlogger çıktı msnden bulaşırmı ? çok acil YARDIM !!!berkan587 yazdı:İnternet araştırdığıma göre Warlogger silinebiliyor yanılıyor muyum ?HollyShit yazdı:Warlogger'a format çözüm olmamaktadır.
Bazı sitelerin WarLogger bulma taktiğiyle bakınca var ama başka sitelerin bulma taktiğiyle bakınca yok.İşin ehili birisi varsa yardım lazım.
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

valla benm pc de oyle bi şey yok nortanla 2 kere tarattım bi şey çıkmadı yeminle
Üstü Kalsın... 

umutabi yazdı:valla benm pc de oyle bi şey yok nortanla 2 kere tarattım bi şey çıkmadı yeminle
Yarın kasayı sırtlayıp bilgisayarcıya yollanıcam gibi :?
warloggerı basit virüs programları tanımaz
format atsanda gitmez,geçmiş olsun..ama özel kodlanmış loggerları herkes yapamaz son zamanlarda neler indirdin veya her zaman yaptığının dışında bişeylere tıkladın mı bak bizede bulaşmasın..
ekleme: şimdi aklıma geldi özel kodlama yapmamış tuş vuruşlarından şifreyi almış adam..
-savcılığa git kardeşim
format atsanda gitmez,geçmiş olsun..ama özel kodlanmış loggerları herkes yapamaz son zamanlarda neler indirdin veya her zaman yaptığının dışında bişeylere tıkladın mı bak bizede bulaşmasın..
ekleme: şimdi aklıma geldi özel kodlama yapmamış tuş vuruşlarından şifreyi almış adam..
-savcılığa git kardeşim
buraya felsefikli,ucuz edebiyat,translate'den çevrilmiş ingilizce söz..
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam