Bir gün önce Kuklacı Sunucusu'nda Yasin(EffairGenclik) ve diğer arkadaşların oyunda bir ilki gerçekleştirerek başarılarını bizlerle paylaşmaları çok ince bir davranıştı.Biz de oyundan biraz daha zevk almak adına apar topar bu başarıyı tekrarlama kararı aldık.Taktik paylaşımı sözkonusu olmaksızın ilk girişimizde biz de Gaffar Bey'i 5 büyücü ve 1 tank ile kestik.İlk kesimin bize ait olmamasından dolayı başarının mucitlerine saygısızlık yapılmaması adına taktik paylaşımı yapmıyoruz.Eğer Yasin veya diğer grup arkadaşları isterlerse taktiklerini paylaşabilirler.
Kare Kare Kuralsızlar:
Stuart Efendi'ye Elveda
51225 Hasar
66191 Hasar
54755 Hasar
Semiha Hanım'la Tekrar Görüşme Randevusu Alırken
Sonun Başlangıcı
Reflekslerinde Ciddi Oranla Zayıflama Görülen Semiha Hanım Erg Paylaşamadan Ölür
Tebrik ederim. Bizler ve çoğu arkadaşımız henüz çemberlitaş kısmına bile gelememişken, sizler destan yazmaya devam ediyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim.
Xxxreallovexxx yazdı:xHeDeFTuRaNxII ' den saygılarla.. Mükemmel bir sunum yapmışın knka.ekip arkadaşlarmızın eline sağlık zevkli bir gaffar kesimiydi ama basitti ;=)
Vallahi sen de gördün 6 madalyayla döndük ama ben bir tane malzeme almadan bırakmam 5+1 i Ayrıca videonun sonunda 4 saniyelik sürpriz bir video da bulunmakta diğer arkadaşlara hatırlatalım İsa
Söyleyecek söz bulamıyorum.Ben daha yol savaşçısını bile görememişken siz 5 büyü 1 tank gaffar kesmişsiniz.Helal olsun size.Ellerinize sağlık.Güzel kesim olmuş.
Xxxreallovexxx yazdı:xHeDeFTuRaNxII ' den saygılarla.. Mükemmel bir sunum yapmışın knka.ekip arkadaşlarmızın eline sağlık zevkli bir gaffar kesimiydi ama basitti ;=)
İsa bunu tılsımda da yapalım zor olcak ama :mrgreen: