Lodos Muhafızının Dedikleri hk.
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
Lodos Muhafızının Dedikleri hk.
Arz klanında iken Eö dedi lodos sancağın yakınındaki elmas madenini çekmiştim . Sonra ordan geçerken lodos muhafızın Elektrik Attım ve '' HEEEEEYYTT ! '' '' Lanetlenmem ben ! '' dedi . Acaba bu şey yeni mi ? Ben mi Yeni Görüyorum ?
Re: Lodos Muhafızının Dedikleri hk.
Selam MagicxOzzy,
Lodos Muhafızı'na attığınız elektrik,muhafızın yakınındaki düşmanlara da sektiği için o civarda bulunan İsmet Bey'i de hiddetlendirmiş olmalısınız.Bunun sonucunda İsmet Bey'in derin naralarıyla karşı karşıya gelmiş olursunuz.
Karşı klan merkezinin yakınlarından geçerken daha dikkatli ve sessiz olmanız dileğiyle.
İyi eğlenceler.
Lodos Muhafızı'na attığınız elektrik,muhafızın yakınındaki düşmanlara da sektiği için o civarda bulunan İsmet Bey'i de hiddetlendirmiş olmalısınız.Bunun sonucunda İsmet Bey'in derin naralarıyla karşı karşıya gelmiş olursunuz.
Karşı klan merkezinin yakınlarından geçerken daha dikkatli ve sessiz olmanız dileğiyle.
İyi eğlenceler.
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bende bugun daha once karsilasmadigim birseyle karsilastim kaledeyken biri muhafizlara daldi galiba benim ustumde kalp isareti cikti belki normaldir ama beb ilk kez gordum
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
Teşekkür EderimCHARDONNAY yazdı:Selam MagicxOzzy,
Lodos Muhafızı'na attığınız elektrik,muhafızın yakınındaki düşmanlara da sektiği için o civarda bulunan İsmet Bey'i de hiddetlendirmiş olmalısınız.Bunun sonucunda İsmet Bey'in derin naralarıyla karşı karşıya gelmiş olursunuz.![]()
Karşı klan merkezinin yakınlarından geçerken daha dikkatli ve sessiz olmanız dileğiyle.![]()
İyi eğlenceler.
Elektriğin sekmesine gerek yok Top Kapı güncellemesiyle birlikte muhafızlar da grup bölgelerindeki düşmanlar gibi topluca gelmeye başladı. Elektrik yerine fizik de vursa sonuç aynı olacaktı.CHARDONNAY yazdı:Selam MagicxOzzy,
Lodos Muhafızı'na attığınız elektrik,muhafızın yakınındaki düşmanlara da sektiği için o civarda bulunan İsmet Bey'i de hiddetlendirmiş olmalısınız.Bunun sonucunda İsmet Bey'in derin naralarıyla karşı karşıya gelmiş olursunuz.![]()
Karşı klan merkezinin yakınlarından geçerken daha dikkatli ve sessiz olmanız dileğiyle.![]()
İyi eğlenceler.
Yeni forum yetkililerinin daha özenli ve dikkatli olması dileğiyle... :shock:
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
Tabi İsmet Bey o kadar basit ve korumasız bir yerde ki maden çekmeye gelen birisi bile çekebiliyor ne güzel 
XXCEZAXX
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
Cloutier yazdı:Elektriğin sekmesine gerek yok Top Kapı güncellemesiyle birlikte muhafızlar da grup bölgelerindeki düşmanlar gibi topluca gelmeye başladı. Elektrik yerine fizik de vursa sonuç aynı olacaktı.CHARDONNAY yazdı:Selam MagicxOzzy,
İyi eğlenceler.
ama ben arz sancakdaki muhafızı en son tek çekebiliyordum
Yusuf
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: United İndead
Gene dene.Aslanbambam yazdı:Cloutier yazdı:Elektriğin sekmesine gerek yok Top Kapı güncellemesiyle birlikte muhafızlar da grup bölgelerindeki düşmanlar gibi topluca gelmeye başladı. Elektrik yerine fizik de vursa sonuç aynı olacaktı.CHARDONNAY yazdı:Selam MagicxOzzy,
İyi eğlenceler.
ama ben arz sancakdaki muhafızı en son tek çekebiliyordum
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Dediğin de azda olsa haklısın ancak belli bir menzilden çekince tek geliyorlarCloutier yazdı:Elektriğin sekmesine gerek yok Top Kapı güncellemesiyle birlikte muhafızlar da grup bölgelerindeki düşmanlar gibi topluca gelmeye başladı. Elektrik yerine fizik de vursa sonuç aynı olacaktı.CHARDONNAY yazdı:Selam MagicxOzzy,
İyi eğlenceler.
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Sonuçta fizik atsak muhafızlara yanındaki muhafızlarda geliyor. Fakat İsmet Bey'in gelmesi söz konusu değil. Arkadaş sadece elektrik atabilirse bu İsmet Bey'e sekebilir ve İsmet Bey'in naralarıyla yüzleşebilir.
İyi forumlar
İyi forumlar
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*