Sonsamuray yazdı:O kadaR çok ki Bazılarını HatıRlayamadım. :twisted:
Öyle Bi Sallamışsın ki Tam Kılıfına Oturmuş.Bilader Eminönün Den Gelmişsin Benim 5 Senelik Sunucumun Genel Sohbet Klanına Yazıyosun.İnsanda yüz Olacak Bi Kere. Ben Senin Bu Dediklerinin Hiç Birini Yapmadım Zaten Geldim Geleli 3 Kişiyle WS attım Onlarada Öle bişey yapmadım..Kimse Çıkıp Bişey Demiyorda Sana Ne Oluyo ? Seninle WS atmamışım Seni Tanımıyorum Gelmiş Bu Bahanelerimi Sölüyosun Allah Islah Etsin :roll:
Sonsamuray yazdı:O kadaR çok ki Bazılarını HatıRlayamadım. :twisted:
Öyle Bi Sallamışsın ki Tam Kılıfına Oturmuş.Bilader Eminönün Den Gelmişsin Benim 5 Senelik Sunucumun Genel Sohbet Klanına Yazıyosun.İnsanda yüz Olacak Bi Kere. Ben Senin Bu Dediklerinin Hiç Birini Yapmadım Zaten Geldim Geleli 3 Kişiyle WS attım Onlarada Öle bişey yapmadım..Kimse Çıkıp Bişey Demiyorda Sana Ne Oluyo ? Seninle WS atmamışım Seni Tanımıyorum Gelmiş Bu Bahanelerimi Sölüyosun Allah Islah Etsin :roll:
Hadi bu arkadaş yalan söylüyor vsyi izleyen o kadar kisi yorum attı onlarda mı yalansyluyor ?
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
IIxReCoVeRYxII AfoRozCuPaPazZ LeoPaRII
KaNkaXasLaN
Mücadelemiz Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadardır.
Daha önce benzeri konular açıldığı ve bu konunun da tartışmak amaçlı açıldığını bildiğim halde,tartışmanın uzamamasını umut ederek konuyu kilitlemeyi düşünmüyordum.Lakin konu sahibinin de tartışmayı uzatmasından dolayı,forum kurallarının 2.maddesine istinaden konuyu kilitliyorum.
Bkz. Forum Kuralları 2: "Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz."