Millet diyorki. --" anka halkı Muhabbet alanıdır." Evet doğru.. ee doğruda Neden kavgalar oluyor.
bu kavgalar.. bu olayları önlemek ve Çözmek için Pazar günü aKşam'ı Oyunda olalım.. Saat 9:30 ve 12 Saatlerı arasında Oyunda olmaya Gayret Gösterelim.
Diğer Sunuculara Giden tüm arkadaşlarım..!! Sizleri de Bekliyorum.
ve bu toplantı çercevesinde.. 1 turnuva Düzenlemek istiyorum.. Katılmak Serberst
Turnuva Katılım :
Turnuva " Sunucu Hatırası'ndan Sonra Başlayacaktır."
yukarıda Verdiğim isimlerden Bana isimlerinizi yazdırabilirsiniz. *
Katılım ücreti 500 Bindir.***
Turnuva Sürecinde ( ws Ler olurken) PvP'de bulunanlara Büyü , dikkat Ws.. atmak yasaktır. atılan goruldüğü zaman Turnuvadan Diskalifiye olacaktır..
Turnuva sürecinde Eşleşmeler Hakkında Yorum yapmak yasaktır.
Turnuva Sürecinde İsmi Bölgeden Açıklanan arkadaşlar ilk olarak Alıştırma ws Yapabilir. Yada direk Başlayabilir.
Turnuva PvP suresi 5 Raunttur. Örneğin 3-2 Yapan kazanır.
Yarı Final'e kadar 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9- Can'a ilk inen Çar Yenik sayılacak ve Pvp bitirelecektir.
Yari FinaLde Ölmediği sürece PvP bitmeyecektir. Ölen Kaybetmiş sayılacaktır.
Savaşcı Ws Savaşcı , Büyücü Ws Büyücü , Şifaci büyücü Şifacı olacaktır.
PvP Ler'in düzenleneceği yer. Mısır Çarşısının Bankaya Doğru Giden Yakasındaki ÖRS kısmında Yapılacaktır.
Sizlerden En büyük İsteğim Sunucuda Olmanız o gün..!!
İsteyen kişi 3 dalda Katılım Gösterebilir.
Büyücü PvP si Savaşcı , şifacı... Farklıdır.
PvP Sırasında İksir içmek yasaktır.
Geri çekilip Vurmak yasaktır.
Her türlü yetenek kullanımı Serbesttir.
Pvp'ye katılma LWL şartı yoktur.ister 3 lwl ister 4 lwl fark etmez.
Lonca Ayrımı yapılmayacaktır.
Pvp Sırasında Elektrk Kesim'inde, net kesim'inde düşmüş olan arkadaşlar'ın 3 Hakkı vardır. ( Anka oyuncularının Kaçmak Gibi bir düşüncesinin olmadıgını biliyorum.)
PvP'yi Kazanan Arkadaşlar'a:
Savaşcı , Büyücü , Şifacı'larda 1. olanlara
Paranın yüzde 60'ı
2.olanlara 25'i.
3. olanalra 15'i verilecektir.
Elimden Gelenler Bunlar arkadaşlar ( Hediyeler arasında; İtem, Maden Veremediğim için Kusura Bakmayın... Çünki Tüm Çarlarımı Sildim
GM Arkadaşları'da Bekleriz :=) ( Ölmedikleri için Turnuvaya Tabi tutamıyoruz
Anka PvP Savaşlarına Sponsor Olacak Arkadaşlarım Varsa ÖzeLden Bildirsin.*** Sponsorlar Buradan Yayınlanacaktır**** Fakat buradan Bildirim yapılamaz.***
Fatih ÖZBAKAN / " Eski Dost "
Ne kadar İtemin olursa olsun. Ancak Giyebileceğin kadar giyersin....O itemlerle Ws atsan.. Kesebileceğin kadar Kesersin... Kesemeyeceklerinde olur***..!!!!
Benim İKV ile Ne işim varki.. xS ??
Ben İKV'de Oyunculuk süremde Bir büyücü Oynayan, Sonrada gelip Giden Bir oyuncuyum...**!!!!
Bir Kişi Yardım isteyen'e Yardım etmekle...Oyun oynamamış olmaz.. ( Zaman Kaybetmez ) .****!!!