Herkeze iyi forumlar:
Şimdi yazıya başlarken konuyu şöyle özetliyeyim.Ben doğal olarak ikv nin kasvetli etkinliklerinden daracık haritalarından sıkılarak büyük ölçüde yüzüklerin efendisi hayranlığı nedeniyle bu aralara Yüzüklerin efendisi online(Lotro) takılayım dedım.Ve gercekten cok eglenceli bir uygulama dikkatımı cektı o oyunda''Monster Play'' Şimdi diyeceksiniz nedir bu yenir mi? İçilir mi? Kısaca anlatmak gerekirse oyunda oynadığı Freep(Savascı,sifacı vs.) karakterlerden sıkılan ınsanlar aynı zamanda eğlenmek için creep(Yaratık seklınde karakter) acıyorlar.Bu karakterlerde yine 1 lvl den baslıyor fakat aradakı fark su oyunda bir harıta ar mesela ikv de buna meran diyelim.Bu karakterlerle sadece oraya giris yapabılıyor creep karakterler.Ayrıca o bölgeye pekcok ınsan da freep olarak gelıyor ve Yüzüklerin efendisinin dogasında olan ınsan,elf,cucelere karsı orumcekler,warg(kurt gibi bisey) vb yaratık karakterlerle savas yapılıyor. bunların tamamı online uyeler oldugu ıcın cok zevklı geciyor ayrıca.Bu yaratıkların kendisine aıt yeteneklerı fılan var.Gercekten farklı olduğu kadar eglenceli bi uygulama.
Gelelim asıl konuya benim bunu anlatmamın nedeni bizim oyunumuzda da böyle bir uygulama görmek istiyorum.Şimdi çıkıpta''Olurmu oyle sey ikv'nin doğasına aykırı'' ''özentilik yapmayalım özgün olalım'' Diyen pekçok çatlak ses cıkacak biliyorum.İsmi çakmacılıksa çakmacılık yapalım ama böyle güzel sistemleri oyunuma kazandıralım.Bu oyun ''özgün'' adı altında yeterince eziilmedimi zaten.Saçma sapan yetenek sistemi özgünlüğün bir parçası değil mi?
Neyse asıl konuya dönersek bu uygulamanın ikv oyuncusu için çok eğlenceli olacağı yönünde sizin de görüşlerinizi almak istedim.
Ha unutmadan öyle ahım şahım bir sisteme gerek olduğunu düşünmüyorum.Yönetim en iyi bildiği işi yaparak şunu yapabilir mesela:Fareadam,Kurtadam,Cin,Meran karakterlerini kullanıcılara açar.Hiç ugrasmayıp kopya usulu yapsa bıle bana uyar.Yeteneklerı de sımdı kullaılan yeteneklerden karma bırseyler yapar.Zaten o karakterlerın sılah ıhtıyacı fılan da olmayacak.Harita olarak ta meteora benzer biyer ayarlar. birkac aya kadar yıne derleme ama ozgun bir bolgemız olur en azından eglencelı olacagına emın olabılırsınız.İsteyenler youtube den videoları izlesinler nasıl olduğuna dair fikir oluşur hem.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OXKkcVFzik8[/youtube]
Oyunu Tamamen Renklendirecek uygulama(Monster Play)
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Oyunu Tamamen Renklendirecek uygulama(Monster Play)
link kırık galba video gözükmüo ama fikir güzel 39 zamanı cevriye sultanı oynamak isterdim 
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Okumadım zanza özet lütfen ; :geek:ForumunMessisi yazdı:link kırık galba video gözükmüo ama fikir güzel 39 zamanı cevriye sultanı oynamak isterdim
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

Şimdi hepsini okudum çok saçma daha dükan açma şeyi olmayan 1 yıldır aynı bolge olan bir oyuna bu uygulama 10 yıl sonra gelir tabi 2 3 yıla ikv biter
Üstü Kalsın... 

- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Şu forum giriş yaşını biraz yükseltsek ipini koparan gelip saçma sapan yorum yapıyor?umutabi yazdı:H' Den sonrasını okumadım
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

1 Yıl sonra bi bakmışız ikv bitmiş :twisted: :twisted:umutabi yazdı:Şimdi hepsini okudum çok saçma daha dükan açma şeyi olmayan 1 yıldır aynı bolge olan bir oyuna bu uygulama 10 yıl sonra gelir tabi 2 3 yıla ikv biter
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

Mesala sen !!wonka yazdı:Şu forum giriş yaşını biraz yükseltsek ipini koparan gelip saçma sapan yorum yapıyor?umutabi yazdı:H' Den sonrasını okumadım
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Seni dikkate alıp cevap bile vermeyeceğim yaşın ve seviyen ayrıca akıl yaşın çok net ortada..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
[İçerik Düzenlendi.]
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
LePHa
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
LePHa
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell