[Başlık Düzenlenmiştir]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: [Başlık Düzenlenmiştir]

Mesaj gönderen bbsnake »

Yeni forum yetkilileri çok hevesli.Eskiden olsa kimsenin cevap vereceğini sanmazdım bir oyun oynuyoruz sizin bu kutunun yanında bize hediye etmenize gerek yok Dükkana Toplama Sıfırlama Ürünü adıyla bir paket getirseydiniz bu sorunlar olmazdı bende Kıyamet Zırh üretmek istiyorum ancak ancak Zırhcıya vermemiştim bu yüzden üretemiyorum Kutu Alıcam karekterimde başka üyelik yok Sadece sıfırlama için kutu almak istemiyorum.Kutu ürünleri Dükkanda olsa daha iyi olacak bunu neden yapmıyorsunuz ki çoğu oyuncunun istediği bir şey.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
delele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Casper

Mesaj gönderen delele »

heyyo yazdı:
delele yazdı:geçenlerde bi ceket üretiyim dedim bilge azat ceketin malzemelerini toplamaya başladım.malzemeleri buldum.tek yapmam gereken toplama puanlarını sıfırlamaktı.gittim makinenin yanına ikv kutu plus kodu olmadan toplamayı sıfırlamadı.sizinki nasıl bi düzen birader.30tl vermezsem sıfırlayamıcakmıyım?bu para mevzusu yüzünden millet oyun oynayamıo.sırf bu makine mevzusu düzelene kadar hergün eleştiricem sizi.istediğiniz kadar konuyu silin kapatın banlayın.azcık adam olun o parayı size biz kazandırıoruz.
Amacım size karşı çıkmak, sizinle tartışmak vs. değil ama bişey sormak istiyorum..
O parayı size hem biz kazandırıyoruz diyosun, hem plus olayına itiraz ediyosun..Merak ettim şimdi parayı ne şekilde kazandırıyosun ?

şöyle düşün oyuna yeni başladın ısındın oyuna.item dizmek için uğraşıyorsun.bişey yapmaya çalıştın hop bi duvar sonra bi duvar daha.sadece plustanmı kazanıyor bu arkadaşlar.hem bu toplama makinesi üzerinden bi para kazanımı(kutu olayı) sadece çok saçma.belki oyunda ayrıcalıklı olmak içib para gerekio ama bu çok saçma ne yani dirençleri sıfırlayabiliosun ama toplamayı sıfırlayamıosun.o kadar malzemeyi toplamışım ama üretemiorum.hiç mantıklı değil.zırhçı reçetesini koymuşsunuz,adamlar bundan üreticek diosunuz,toplama makinesine ayar çekiosunuz.hadi şunların işlerini zorlaştıralım der gibi.bu para kazanım olayını başka yerlere yöneltin özgür bırakın milleti.
Kımbo akar çakallar bakar° bende ® yoktur!
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

bbsnake yazdı:Yeni forum yetkilileri çok hevesli.Eskiden olsa kimsenin cevap vereceğini sanmazdım bir oyun oynuyoruz sizin bu kutunun yanında bize hediye etmenize gerek yok Dükkana Toplama Sıfırlama Ürünü adıyla bir paket getirseydiniz bu sorunlar olmazdı bende Kıyamet Zırh üretmek istiyorum ancak ancak Zırhcıya vermemiştim bu yüzden üretemiyorum Kutu Alıcam karekterimde başka üyelik yok Sadece sıfırlama için kutu almak istemiyorum.Kutu ürünleri Dükkanda olsa daha iyi olacak bunu neden yapmıyorsunuz ki çoğu oyuncunun istediği bir şey.
Selamlar,

Biliyorsunuz ki İKV'nin gelişim süreci içerisinde oyuncularımızın isteklerine göre değişiklikler yapılmaktadır.Yararlı olabileceğini düşündüğünüz bu tip önerileri
İKV İletişim/Destek Formu bildirim tipi öneri başlığı altında göndererek fikir paylaşımı yapabilir,camiamızın gelişmesi adına katkıda bulunabilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler,iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
delele
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Casper

Mesaj gönderen delele »

CHARDONNAY yazdı:
bbsnake yazdı:Yeni forum yetkilileri çok hevesli.Eskiden olsa kimsenin cevap vereceğini sanmazdım bir oyun oynuyoruz sizin bu kutunun yanında bize hediye etmenize gerek yok Dükkana Toplama Sıfırlama Ürünü adıyla bir paket getirseydiniz bu sorunlar olmazdı bende Kıyamet Zırh üretmek istiyorum ancak ancak Zırhcıya vermemiştim bu yüzden üretemiyorum Kutu Alıcam karekterimde başka üyelik yok Sadece sıfırlama için kutu almak istemiyorum.Kutu ürünleri Dükkanda olsa daha iyi olacak bunu neden yapmıyorsunuz ki çoğu oyuncunun istediği bir şey.
Selamlar,

Biliyorsunuz ki İKV'nin gelişim süreci içerisinde oyuncularımızın isteklerine göre değişiklikler yapılmaktadır.Yararlı olabileceğini düşündüğünüz bu tip önerileri
İKV İletişim/Destek Formu bildirim tipi öneri başlığı altında göndererek fikir paylaşımı yapabilir,camiamızın gelişmesi adına katkıda bulunabilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler,iyi forumlar.

üyelere cevap yetiştirmeye çalışacağınıza şu sorunu çözmeye çalışın bi eleştiriye 3 4 yetkili cevap yazıo şu saçmalığı kaldırın önce.yok ayrıcalıklı olanlara özelmiş miş miş.yetkiliniz kimse düzeltin lafı uzatmıorum
Kımbo akar çakallar bakar° bende ® yoktur!
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Bundaki tek amaç kutunun ayrıcalıklarını artırarak alınmasını kolaylastırmak. Örnegin lonca pasaportu, Lonca Pasaportu gibi sacma bisi hangi oyunda var? Artik alistik bu tur sacmalıklara nede olsa özel bir oyun bizimkisi
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

lonca kurmak paralı tamam ama loncaya girmek paralı olurmu kardeş :S
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

ForumunMessisi yazdı:lonca kurmak paralı tamam ama loncaya girmek paralı olurmu kardeş :S
Hangi oyunda girmek paralı :?:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön