Eziklik doğuştandır

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ihsannnxbizans
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Eziklik doğuştandır

Mesaj gönderen ihsannnxbizans »

az yapıyor ;) barıs ne kadar yüzsüz birisin seni hala çözmüş değilim para nerde sen orda bi tek bu huyunu çözdüm haa birde cocuk yasınla millete kafa tutmanı biliyorum :) ama fazla büyük işlere kalkısma derim ben ;)

İhsannnxbizans
Fuzuliye Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi ? -Sevmek Demiş...Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın !..
Kullanıcı avatarı
ihsannnxbizans
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

bilinmeyen yazdı:
Rukio yazdı:Abi dediğiniz adama iyi bakın

O 100 milyonu sana verse çok güzel yorumlar yazarsın değil mi Barış. Zamanında o kişilerin az mı peşinden koştun , loncalarına girmek istedin. Yüz bulamayınca veya istediğini alamayınca mı , şimdi her gördüğün yerde hakaret ediyorsun.

Ayrıca ; konuyu açan kişi yeni üyelik ile açmış ve 2 dakika sonra sende yorum yazmışsın . :)

mükemmel bir konuya değinmişsin üstad dediklerinde sonuna kadar haklsın ;)

İhsannnxbizans
Fuzuliye Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi ? -Sevmek Demiş...Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın !..
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rukio »

İhsann para verimde nolur sus ya sıktın biliyomusun :D
Emin ol beni ne kadar kıskandığını biliyorum (:
Biz o Kadar para kasalım üzerimizi dizelim eme girelim
Ve abi dediğiniz adam bunu yapsın :D işte yalakalık senin yaptığın haksız olanı savunmak :arrow:
Kullanıcı avatarı
FaSTBoY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FaSTBoY »

Ya bu adama hala abi diyenler var mı? Varsa demekki onlarda aynı karakterde.ARZLAR KOMPLE TOPLANSA PARADA ONUNLA KAPIŞAMAZMIŞ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
/// O BİR SAKARYALI \\\
Resim
FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Bazılarınız inanmıyacak ama geçen sahilde kendini kestiyordu klana yazdım celladım emi satıyor kimse inanma laf attılar bana :S
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Herkesin kumaşı az çok bellidir ;) En azından ben kimin adam olduğunu bilirim ;) Bu adam hakkında tartışmanız acizlik. Bence olayın abartılıcak bi yanı yok herkesin yaptıkları. Ayrıca klandan her yazılana bu kadar takılsaydık ohoo ?
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Gökhan abi ile aramda bi kötülük yokdur..(saygımdan daha abi diyorum büyüğümdür) Bana bu resimdeki yazılanlardan sonrada ona karşı tavrım değişir..Gökhan abi sana bi soru kendine güvenemiyormsun da milleti satın alyorusun bakdın hep arzlar yeniyo :D kaç bari bi kaç arzı satın alayımda yeneriz belki die :D He bu arada ne zenginler gördüm oyunda arz olarak dikkat etde birisi çıkıp ezmesin parasıysa seni ..
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
ihsannnxbizans
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Rukio yazdı:İhsann para verimde nolur sus ya sıktın biliyomusun :D
Ve abi dediğiniz adam bunu yapsın :D işte yalakalık senin yaptığın haksız olanı savunmak :arrow:

hahahaha abi abi diye dolandığın günleri unutuyorsun be minik :) baktın 1 kurus para ve item çalışmadı benden sana saf değiştirdin nerde para orda sen her zaman ki gibi ;) sen mi para kasıcaksın hahaha yalakalık yaparak da para kasılıyorsa helal sana ;) senin neyini kıskanayım ki yalakalık yapıyosun atıp tutuyosun her sözün boş icraate geçiremiyorsun hiçbir sözünü :) bunları mı kıskanacağım :D yapma allah askına be miink :) cok sükür adam gibi yalakalık yapmadan paramı kazanıyorum çalmıyorum çırpmıyorum bunu da bilenler yetiyor yeter ;) siz adama küfür edin ağza alınmayacak laflar deyin sonra celladım suclu olsun siz sütten cıkmıs ak kasıksınız zaten ...
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

ihsannnxbizans yazdı:
Rukio yazdı:İhsann para verimde nolur sus ya sıktın biliyomusun :D

hahahaha abi abi diye dolandığın günleri unutuyorsun be minik :) baktın 1 kurus para ve item çalışmadı benden sana saf değiştirdin nerde para orda sen her zaman ki gibi ;) sen mi para kasıcaksın hahaha yalakalık yaparak da para kasılıyorsa helal sana ;) senin neyini kıskanayım ki yalakalık yapıyosun atıp tutuyosun her sözün boş icraate geçiremiyorsun hiçbir sözünü :) bunları mı kıskanacağım :D yapma allah askına be miink :) cok sükür adam gibi yalakalık yapmadan paramı kazanıyorum çalmıyorum çırpmıyorum bunu da bilenler yetiyor yeter ;) siz adama küfür edin ağza alınmayacak laflar deyin sonra celladım suclu olsun siz sütten cıkmıs ak kasıksınız zaten ...

Ulan sen demiyomuydun engin abim beni adam etti oyunda abilik yaptı giymedi giydirdi diye?
Benim nası üstümü dizdimide herkes biliyo merak etme senide 3-4 kere satın alırım ;)
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Ben kimseye yardım etmedim...Ettisemde hatırlamıyorum.Nankörlük yapanlara tek laf derim...onuda nankörler bilir.

Barış birdaha tanışlarıma şuursuzca saldırma.(Her nickini gördüğün yerde bir sataşma yapıyorsun.)Karşında olurum istersen banada yazışmalarında Engin diye hitap et abi delisi değilim.

Er Meydanı'na Ünvxengin i sokuyorum.
Şu ana kadar 3-4 defa...Sebeb 4 saat oyuna girdiğim süre içerisinde çeşitli kişiler savaşı kasıtlı şekilde vermektedir.
Şimdi Sarıx denen kişi hangi arzın arkadaşı bilmiyorum.Bu kişi 6 arzın arasına tek başına dalıyor.
En son Çarşamba akşamı oyundaydım uzun süreliğine.Neredeyse girdiğim her Er Meydanı'nda aynısını yaptı.
En son olarak Expense kendisini arzlara kestirdi.Sebep olaraksa onu guruptan atmışlar.Gurup liderinin savunması ise kendilerine hakaret etmeleri.Ve Expense kendini kestirirken aferim sana Expense diyerek aferim delisini gaza getirmesini bilen arzlar.Ben Ünvxengin'e geçtiğimde niçin gaz vermek yerine hakaret ettiler.

Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma...Hodri meydan ben Ünvxengin'i soktum Er Meydanı'na.
Hazırda bekliyen 4 farklı ıd de 4 arz rütbeli char mevcut.Sizde gösterin öfkenizi.Ama cevap gelicektir.Kat ve kat fazlasıyla.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön