Arkadaşlar Ben Farabi Shen Balyoz kk veya yatağan üretmek istiyorum reçete illaki birinden bulurum'da bulana kadar materyalları tamamlamak istiyorum.Önemli olanları biliyorum sayılır. Kızıl İridyum ve Şelit ben diğer materyalları ögrenmek istiyorum bilen varsa konu altına yazarsa sevinirim.
Farabi Shen Silah Recetesi
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Farabi Shen Silah Recetesi
Öncelikle Merhaba
Arkadaşlar Ben Farabi Shen Balyoz kk veya yatağan üretmek istiyorum reçete illaki birinden bulurum'da bulana kadar materyalları tamamlamak istiyorum.Önemli olanları biliyorum sayılır. Kızıl İridyum ve Şelit ben diğer materyalları ögrenmek istiyorum bilen varsa konu altına yazarsa sevinirim.

Re: Farabi Shen Silah Recetesi
Merhaba,
İstediğiniz reçetenin bir tanesini paylaşabilirim.

İyi forumlar.

İyi forumlar.
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Yatağan ve balyoz'da aynı şeyleri mi ister acaba ??SiLAHCI yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
Yatağan veya balyozda ilk 4 materyal falan farklı oluyor. Gerisi tamamen aynıdır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
reçete paylaşırmısın ?ed67ed yazdı:Yatağan veya balyozda ilk 4 materyal falan farklı oluyor. Gerisi tamamen aynıdır.

Papağan Yatağan Cellat Satırı Diş Balyoz Kafakoparan sadece ilk 4 materyalde değişiklik oluyor gerisi aynı.
HeaveN35 yazdı:Yatağan ve balyoz'da aynı şeyleri mi ister acaba ??SiLAHCI yazdı:Merhaba,
İstediğiniz reçetenin bir tanesini paylaşabilirim. Aga yucelen halit balyozda yansitirsan cok sevaba girersin cook lazm
İyi forumlar.
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tabancasının reçetesi var mı? Varsa koyabilir misiniz ?