Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
BU nasıl turnuva Gm vsde iksirmi içilir kaç tane ıksır kullanıcaz can ıksırıde max ıksırıde dahılmı ne sacmalık bu ya
Asla yalan söylemedim, asla başkaları gibi gerçekleşmeyecek şeyler vaat etmedim. İşte bu yüzden insanlar benden nefret ettiler.
HEİL HİTLER

HEİL HİTLER

- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
:evil: GM ve pano yöneticileri o ibnelerin yaptığı yorumları görüp bi tepki vermiyorsunuz ya alayınızın dalağını ........... Bi iş yapıyorsunuz Doğru düzgün yapın bari............ :evil:
GodFreyxDeccaL 
Aaaaa karakterlerin kadın otomatikmen sende ETEKLİ oluyorsun burada gerçekleri diyoruz kız neden böyle ağladın bilemedim.GMlere küfür ediyorsun üstü kapalıGodFreyxDeccaLL yazdı::evil: GM ve pano yöneticileri o ibnelerin yaptığı yorumları görüp bi tepki vermiyorsunuz ya alayınızın dalağını ........... Bi iş yapıyorsunuz Doğru düzgün yapın bari............ :evil:
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
- HyGieiA
- İskele Babası
Etekli sevgililerinizle bizleri karıştırmayın lütfen asinefer neferxkenan gençleri. Anlıyorum onlarla çok zaman geçiriyorsunuzda hani bunları başkalarına lütfen yansıtmayın 
Ayrıca acınız büyük anlıyorum pepe bile sizi kesmiyorsa size oturup ağlamanızı tavsiye ederim
Ayrıca acınız büyük anlıyorum pepe bile sizi kesmiyorsa size oturup ağlamanızı tavsiye ederim
En son HyGieiA tarafından 08 Ağu 2012 10:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
Kenanmısın nesin sanal alem eteklisi diyorsun gel sana reelde göstereyim etekliyi vereyim eline şeker kamışını oynarsın
GodFreyxDeccaL 
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Su Turnuva Gununude AcıkLasanızda Kendımızı Ona Gore AyarLasak. MaLum Yaz Sezonu IsLerımız Baya Yogun Ona Gore Adımımızı AtaLım En Azından.

Merhaba,Nedenben yazdı:Su Turnuva Gununude AcıkLasanızda Kendımızı Ona Gore AyarLasak. MaLum Yaz Sezonu IsLerımız Baya Yogun Ona Gore Adımımızı AtaLım En Azından.
Turnuva günleri ve saatleri hakkında bilgi sahibi olmak için Etkinlik Takvimi'ni inceleyebilirsiniz.
Bilginize.
pislick velihatım olarak herkesi doğrar .
selam olsun dostlara , düşmanlarada lan
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
Tmm qq şom agzını açtın ya ilk turdan elenirizMasterlid yazdı:pislick velihatım olarak herkesi doğrar .
PiSLiCk
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Adı yazan arkadaşlara başarılar
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım