25 000 vurmakta var ama işin ucunda. Sürekli 25 K vuran bir yetenek olsa emin ol vazgeçilmez olurdu ne kadar menzili darda olsa çevresine vuran bir yetenekBunudaBanlayin yazdı:2399 büyü hasarı ateşten söz ediyoruzVBMaSTeR yazdı:Kardeşim dediğim gibi 25k vurman 3 kat hasarlı kritiğindir. Vurdugun 7k-9k arasıda 3 kat vurmadığın ancak kritik vurdupun ve uygun menzılden verdiğin hasardır. vuracağın 2k-5k arası hasarlar da ya kritik atamadığın yada uygun olmayan menzilden 3 katsız krtik hasar değerindir. Anlatabildim mi çok karışık oldu sanırım.![]()
2500 hasar vermek DALGA GEÇER GİBİ OLUYOR.
Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Re: Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
CruicaL yazdı:2500'mi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:BunudaBanlayin yazdı:DÖNÜP DÖNÜP tekrar mı edeyim aynı şeyleri ??
2339 büyü ateş ile
DK+ KRİTİK = 2500 VURUYOR DİYORUM !!!!
xIxHoSTxIx HOSTx

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Sürekli 25 bin vursun demiyorkim ki illa.VBMaSTeR yazdı:25 000 vurmakta var ama işin ucunda. Sürekli 25 K vuran bir yetenek olsa emin ol vazgeçilmez olurdu ne kadar menzili darda olsa çevresine vuran bir yetenekBunudaBanlayin yazdı:2399 büyü hasarı ateşten söz ediyoruzVBMaSTeR yazdı:Kardeşim dediğim gibi 25k vurman 3 kat hasarlı kritiğindir. Vurdugun 7k-9k arasıda 3 kat vurmadığın ancak kritik vurdupun ve uygun menzılden verdiğin hasardır. vuracağın 2k-5k arası hasarlar da ya kritik atamadığın yada uygun olmayan menzilden 3 katsız krtik hasar değerindir. Anlatabildim mi çok karışık oldu sanırım.![]()
Normal hasarını versin o bile yeter. 3 kat kritik 25.500 vuruyorsa bunun 3/1 ini vursun normal kritik.
Anlatabildim mi ?

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
Arkadaşım anlamıyor musun işin sistemi bu senin istemenle olcak bişey değil.BunudaBanlayin yazdı:Sürekli 25 bin vursun demiyorkim ki illa.VBMaSTeR yazdı:25 000 vurmakta var ama işin ucunda. Sürekli 25 K vuran bir yetenek olsa emin ol vazgeçilmez olurdu ne kadar menzili darda olsa çevresine vuran bir yetenekBunudaBanlayin yazdı:2399 büyü hasarı ateşten söz ediyoruzVBMaSTeR yazdı:Kardeşim dediğim gibi 25k vurman 3 kat hasarlı kritiğindir. Vurdugun 7k-9k arasıda 3 kat vurmadığın ancak kritik vurdupun ve uygun menzılden verdiğin hasardır. vuracağın 2k-5k arası hasarlar da ya kritik atamadığın yada uygun olmayan menzilden 3 katsız krtik hasar değerindir. Anlatabildim mi çok karışık oldu sanırım.![]()
Normal hasarını versin o bile yeter. 3 kat kritik 25.500 vuruyorsa bunun 3/1 ini vursun normal kritik.
Anlatabildim mi ?
VBMaSTeR - BuRRaQ
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
3 kattan 2 kattan bahsetmiyorum ? Anlamayan ben değilim.
3 kat kritiğin 3 te 1 i benim hasarıma göre 7,500 civarı vurması gerektiğini gösterir. diyorum ki bazen KRİTİK 2500 VURUYOr Bu sefer anladın mı ?
3 kat kritiğin 3 te 1 i benim hasarıma göre 7,500 civarı vurması gerektiğini gösterir. diyorum ki bazen KRİTİK 2500 VURUYOr Bu sefer anladın mı ?

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Üzerinde ck olma ihtimali var mı ?BunudaBanlayin yazdı:3 kattan 2 kattan bahsetmiyorum ? Anlamayan ben değilim.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
Resimlere bak hep aynı menzilden vurmuyorsun oda uzaklıktan kaynaklanıyor şimdi sen anladın mı yoksa bir daha hepsini toplayıp tekrar tekrar aynı şeyleri yazayım mıBunudaBanlayin yazdı:3 kattan 2 kattan bahsetmiyorum ? Anlamayan ben değilim.
VBMaSTeR - BuRRaQ
- Refresh
- Labirent Rehberi
Menzille bir alakası olduğunu zannetmiyorum.Çemberin belli bir menzili vardır o menzilin içinde olanlara dirençleri aynıysa aynı hasarları verir.VBMaSTeR yazdı:Resimlere bak hep aynı menzilden vurmuyorsun oda uzaklıktan kaynaklanıyor şimdi sen anladın mı yoksa bir daha hepsini toplayıp tekrar tekrar aynı şeyleri yazayım mıBunudaBanlayin yazdı:3 kattan 2 kattan bahsetmiyorum ? Anlamayan ben değilim.
Ayrıca daha öncede dediğim gibi dk + kritik 2500 vurdum demiş muhtemelen ck vardı adamda gözünden kaçmış olmalı 25000 gibi bir hasar vurabiliyorsan ck lı direk 2500 vurursun.
En son Refresh tarafından 08 Ağu 2012 03:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
GuardianS of İstanbuL
Bu yeteneğin sırrına erişmek için denemelerini arka arkaya duran birkaç kişi ile yapmanı tavsiye ederim.
Deneme yaptıkların birbirlerinden birer adım aralıkla ve arka arkaya dursun o şekilde deneme yap. Bu şekilde tam olarak hangi menzil aralığına yüksek hasar verdiğini anlayacaksın.
Ateş çemberi bir alan vuruşu ancak dairenin tamamına eşit hasar veren bir vuruş değil.
Etrafında ince bir halkaya şiddetli hasar veriyor. Bunu kestirmek başlarda biraz zor ama bunu kıvırabilirsen sana yaklaşanın sonu bellidir.
Deneme yaptıkların birbirlerinden birer adım aralıkla ve arka arkaya dursun o şekilde deneme yap. Bu şekilde tam olarak hangi menzil aralığına yüksek hasar verdiğini anlayacaksın.
Ateş çemberi bir alan vuruşu ancak dairenin tamamına eşit hasar veren bir vuruş değil.
Etrafında ince bir halkaya şiddetli hasar veriyor. Bunu kestirmek başlarda biraz zor ama bunu kıvırabilirsen sana yaklaşanın sonu bellidir.
- Refresh
- Labirent Rehberi
uydurma bu dediklerin ince bir halka varmış da şiddetli hasar veriyormuş da .Hurafe bunlar.Sen bunları deyince aklıma direk item düşürmek için yapılan türlü türlü şeyler geldiCloutier yazdı:Bu yeteneğin sırrına erişmek için denemelerini arka arkaya duran birkaç kişi ile yapmanı tavsiye ederim.
GuardianS of İstanbuL