Dostum söylenecek o kadar çok şey var ki fakat telefondan giriş yaptığımda dolayı kısa kestirmek zorundayım.Öncelikle başınız sağolsun.Allah (c.c.) onu cennet bahçelerinde çocuklar ve bebekler için hazırladığı yerine eriştirdi.Anne ve babasını şefaatçi olarak cennet kapısında bekleyecektir.Sana ve tüm ailesine Allah sabır versin.
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
xLuCaGox yazdı:Allah size Eyüp Sultan sabrı versin, mekanı cennet olsun.
Amin kardeşim , Amin...
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Dostum söylenecek o kadar çok şey var ki fakat telefondan giriş yaptığımda dolayı kısa kestirmek zorundayım.Öncelikle başınız sağolsun.Allah (c.c.) onu cennet bahçelerinde çocuklar ve bebekler için hazırladığı yerine eriştirdi.Anne ve babasını şefaatçi olarak cennet kapısında bekleyecektir.Sana ve tüm ailesine Allah sabır versin.
Sen sağol kardeşim , yazın için teşekkür ederim. İnşAllah dediğin gibi olur. Sağolasın kardeşim.
İki gündür özellikle ben ailesini evimizde kalması için ikna ediyorum, bir süre daha kalsınlar moralleri düzelir hem..
İnsanın çocuğunu kaybetmesi kadar üzücü bir şey yok..
Kendi annemin ağzından : Narkozu alınca bakamadım ona ben salağım , ona bakamadım diye sayıkladın. Bebeği ölü olduğu için parça parça çıkardıklarında da nasıl ağladığını bir ordakiler, birde Allah (c.c.) bilir dediğinde ise şahsen benim bile gözlerim doldu.
Hiç kolay değil bebeğini, evladını kaybetmek bu sadece bu konu için değil, mehmetçiklerimizin anaları için de geçerli..
Dostum kürtaj işini biliyorum nasıl bir işlem uyguladıklarını.İnanıyorum sana çünkü benim bile bazen aklıma geldikçe tuhaf oluyorum.Sizde kalmaları yönünde seninle aynı düşüncedeyim.Moral desteği bu zamanlarda çok önemlidir.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Ailenin yapacağı tek şey şu an için sabır.Allah'dan gelene bir şey denilemez.Belki de dünyaya gelseydi daha kötü şeyler olacaktı.Her şeyde bir hayır vardır.
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Aynen, daha fazla ağlanırsa Allah (c.c.) nün zoruna gidebilir mazAllah, çocuk verdiği için şükredilmeli...
Anlattıklarımda içim cızladı...
Parça parça bebeği çıkarıp Kavonoza koyup çöpe atmışlar.
12 haftalıktan büyük olması gerekmiş gömülmesi için. Bizimki 8 haftalıktı ama 7 hafta yaşamış. Son 9 gündür (Yaklaşık olarak) ölüymüş..