Bak bakalım konuyu açanın postlarına, burda amaç sence geyik yaparak eğlenmek mi? Yoksa bir isimle dalga geçerek falan eğlenmek mi?
Cevabı biliyorsan sana ne falan deme. Beni ilgilendiriyor ki yazıyorum.
5 Savaşcı 1 şifacı Gafar Kesimi
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Re: 5 Savaşcı 1 şifacı Gafar Kesimi

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
seni takmıyorum cünkü loncana laf etmedimTatarian yazdı:Bak bakalım konuyu açanın postlarına, burda amaç sence geyik yaparak eğlenmek mi? Yoksa bir isimle dalga geçerek falan eğlenmek mi?
Cevabı biliyorsan sana ne falan deme. Beni ilgilendiriyor ki yazıyorum.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
sakin ol zanza cCc ok cCc de geç kavgaya grk yok bugün hız limitni zorladkda bayağıForumunMessisi yazdı:sana ne birader eğleniyoruz biz kendi aramızda ? niye maydanoz oluosunTatarian yazdı:Boş konuşmak veya dalgasını geçmek yerine, Cidden birşeyler yapsanız çoluk çocuk gözü ile bakmam.
Oyunu forumdan oynamayın gençler.![]()

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- Tatarian
- Demirci Çırağı

umutabi yazdı:La olom nemsis intikam demek sadece intikam die sizin loncanız mı olur alahım ya belki başkasından bahsediyom sen git logo oyna mkTatarian yazdı:A be beyinden mahrum kalmış zavallı arkadaşım. Eğleniyorsan kendinle eğlen, git kumda oyna falan? Loncamın ismini kullanarak eğlenme hakkını sana kim veriyor?
İkv genelinde Nemesis diye tek bir lonca var, ve sen ''Nemesis Loncası'' yazmışsın. Sadece Nemesis Değil. Madem maymunluk yapacaksın, yaptığın maymunluğun arkasında dur. Zaten kendini komik duruma düşürmüşsün, anladım devam edesin yok. :roll:

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

sakin.Tatarian yazdı:umutabi yazdı:La olom nemsis intikam demek sadece intikam die sizin loncanız mı olur alahım ya belki başkasından bahsediyom sen git logo oyna mkTatarian yazdı:A be beyinden mahrum kalmış zavallı arkadaşım. Eğleniyorsan kendinle eğlen, git kumda oyna falan? Loncamın ismini kullanarak eğlenme hakkını sana kim veriyor?
İkv genelinde Nemesis diye tek bir lonca var, ve sen ''Nemesis Loncası'' yazmışsın. Sadece Nemesis Değil. Madem maymunluk yapacaksın, yaptığın maymunluğun arkasında dur. Zaten kendini komik duruma düşürmüşsün, anladım devam edesin yok. :roll:
forum kur.2

Video kaldırılmıştır.
- Tatarian
- Demirci Çırağı

Forum kuralları 2. Maddesi mi?
Bu maymunumsular yazın sıcaklığı ile bayağı rahatsızlaşmışlar. Bitlerini ayıklayacak başka bir maymun bulamadıkları için foruma zıplamışlar.
Konunun tartışma çıkartmaya yönelik bir konu olduğu açık, ve atılan postların tartışma içerikli postlar olduğuda açık.
Forum kurallarının ikinci maddesine göre konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
Bu maymunumsular yazın sıcaklığı ile bayağı rahatsızlaşmışlar. Bitlerini ayıklayacak başka bir maymun bulamadıkları için foruma zıplamışlar.
Konunun tartışma çıkartmaya yönelik bir konu olduğu açık, ve atılan postların tartışma içerikli postlar olduğuda açık.

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

maymuna bi takıntın var sanırım kendi türüne bizi benzetiyorsun ?Tatarian yazdı:Forum kuralları 2. Maddesi mi?
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- Tatarian
- Demirci Çırağı

Forumunbeyinsizi, Postmu kasıyorsun şizofrenmisin kaybol git çekil aradan. Madem merak ediyosun, yANAN bir eve benzetiyorum. 

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

evrim geçirde gelTatarian yazdı:Forumunbeyinsizi, Postmu kasıyorsun şizofrenmisin kaybol git çekil aradan. Madem merak ediyosun, yANAN bir eve benzetiyorum.
karl marx
maymunlar cehennemi

En son haydegidelumm tarafından 07 Ağu 2012 16:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Video kaldırılmıştır.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

anneye laf et hemen velet seni bekle yan forum hesabıyla geliyorumTatarian yazdı:Forumunbeyinsizi, Postmu kasıyorsun şizofrenmisin kaybol git çekil aradan. Madem merak ediyosun, yANAN bir eve benzetiyorum.
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell