6 Büyücü Çemberlitaşta Neler Yapabilir ? [RoN]
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RON
Re: 6 Büyücü Çemberlitaşta Neler Yapabilir ? [RoN]
Arkadaşlar bence bişeyi atlıyorsunuz. Ben açıklık getiriyim. Ahmet arkadaşımız yani ARGE olmayan biri taktiği oluşturdu. Uygulamak için uğraştık hatta 3. günde tamamen başardık bunu. İksirleri ürettik satın aldık kimse extra bir yardım da bulunmadı. Ayrıca üzerimiz dizili diyen arkadaşım benim çarımda nucleus kolye yüzük yok sadece kıyamet set asa hariç ve videoda görüldüğü gibi ejder asalı arkadaşlarım var. Nasıl full çar oluyor gene bazı arkadaşların mantığıyla benim sığınaga migrata yada gaffara gidip çarımı full etmem gerekiyor. ???? Sadece çamur atmak istiyorsan bence yorumlarını kendine sakla veya burda konuşcağına birşeyler yap bizde tebrik edelim senin gibi çamur atmayız biz tebrik ederiz neden biz düşünemedik diye kendimizi sorgularız ve yaptıklarınızdan bişeyler kapıp daha güzel eglenceli ve şaşırtıcı şeyler yapmaya çalışırız. Neyse bu aralar tatildeyim uzağım döndüğümde kaldığımız yerden devam ediceğimize eminim Gaffar demiş arkadaşlarım İmposible is nothing
diyorum. Bu arada Selim sığınak migrat at şu çarla geldiğimde nucleus kolye yüzük görmek istiyorum o çarda bak.
:)..
11 Agustos'ta gelicem. Şimdilik kolay gelsin. :mrgreen: :ugeek:
11 Agustos'ta gelicem. Şimdilik kolay gelsin. :mrgreen: :ugeek:

Tebrikler..Gerçekten Azim ve Sabır Gerektiren Başarı .Tekrar Tebrik Ederim
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
esekherif yazdı:
İleti wingrove » 02 Ağu 2012 18:12
Sınıfların birlikteliğini konuşturmak için başladığımız bu macerada önce Şifacı birliğini kurarak yaptıklarımız :
Şifacı Birliği ! [RoN][Çemberlitaş]
viewtopic.php?f=22&t=85967&hilit=%C5%9Eifac%C4%B1+Birli%C4%9Fi
Şifacı Birliği [RoN] Bölüm 2 : İsmet Bey
viewtopic.php?f=22&t=86079&hilit=%C5%9Eifac%C4%B1+Birli%C4%9Fi
Şifacı Birliği [RoN] Bölüm 3 : Junon
viewtopic.php?f=22&t=86212
Şifacı Birliği [RoN] Final : Handan Hanım
viewtopic.php?f=22&t=86771&hilit=%C5%9Eifac%C4%B1+Birli%C4%9Fi
Loncamızın şifacı birliği var. Peki neden büyücü birliği olmasın ?
İlk olarak Stuart ile başladık.
viewtopic.php?f=46&t=89223&p=792511#p792511
Dün gece itibariylede bu birliğe yeni kesimler ekledik.
Oyunun detayları hakkında herkesten fazla ve önce bilgi sahibi olan kişilerin oyunda bunu arkadaşlarıyla paylaşmasından doğan herkesin item peşinden koşmaktan denemeyi aklına getiremediği farklı yapılması güç kesimleri forumda başarı diye lanse etmek hiç hoş değil.Zaten sözkonusu loncanın üstünün çok önceden dizilmesi bile arge de görevli arkadaşın güzel bilgi paylaşımından dolayı olmuştu.Şimdi şöyle bişey yapalım isterseniz.Ben çalayım, siz oynayın.
HALA ARGE MARGE KARIŞTIRIYOSUNUZ YORUM ATMIYIM ATMIYIM DEDİM AMA YETER ARTIK BE GÜZEL KARDEŞİM
BU OLAYIN TAKTİĞİNİ 5 AY ÖNCE PAYLAŞTIM BEN BİR TANENİZ Bİ TARAFINI KALDIRIP DENEDİ Mİ :?: :?:
OTURDUĞUN YERDEN BOL KESEDEN SALLAMASI KOLAY ALIN HEPİNİZE LİNK VE TAKTİK PAYLAŞIMIM 5 AY ÖNCESİNE DAYANIYOR O GRUPTA ARGE VAR MI İYİ BAK AMA :!:
ŞU SAATTEN SONRA HERHANGİ BİR ARGE LAFI GEÇİREN OLURSA TEK YAKIŞTIRMAM HAKLI OLARAK ANTENSİZ OLACAKTIR BİLGİNİZE :!: :!:
viewtopic.php?f=46&t=89223&start=10
wingrove yazdı:ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM
BU TAKTİK İKV NİN GİDİŞATINI TAMAMEN DEĞİŞTİREBİLECEK Bİ TAKTİK
BU TAKTİĞİ EKSİKSİZ YAPABİLEN 6 BÜYÜCÜ 10LARCA HATTA 100LERCE KİŞİNİN ARASINDA SAATLERCE AYAKTA KALIP ETRAFINDAKİ HERKESİ KESEBİLECEK Bİ YETENEĞE SAHİP
PEKİ NEDİR BU YETENEK ?
ÇOĞU BÜYÜCÜ HATTA TAMAMINA YAKINI KUTUP RÜZGARINI SADECE GB LERDE DEPREMLERE KARŞI VEYA SAVAŞÇIYA KARŞI EL TUTULMASI DURUMUNDA KULLANIR ANCAK GERÇEKLER ÇOK DAHA TATLI![]()
![]()
ŞİMDİ TAKTİĞİMİZE GEÇELİM
KUTUP RÜZGARI YETENEĞİ 15 OLAN 6 ADET BÜYÜCÜMÜZ VAR :!: :!:
KUTUBU AÇAN KİŞİNİN KENDİSİ 8 ETRAFINDAKİLER 10 SN KUTUP İÇİNDE
KUTUP RÜZGARININ YENİLEME SÜRESİ 1 DK 6 BÜYÜCÜ 10 SN DEN 60 SN YANİ 1 DK BU DEMEK OLUYOR Kİ ARALIK VERMEDEN SÜREKLİ KUTUP AÇILABİLİR STUARTTA KULLANDIĞIM TAKTİK KUTUBU AÇIP 2 SN ERKEN AÇILAN KİŞİNİN DİRENÇ KIRMASI VE SIRASI GELEN BÜYÜCÜNÜN KUTUP BİTTİKTEN YARIM SANİYE SONRA TEKRAR KUTUP AÇMASI
GERİYE KALAN 4 BÜYÜCÜ O YARIM SANİYE İÇİNDE ZATEN SEÇİLİ OLAN HEDEFE BUZ YETENEĞİYLE ABANIR
BU SÜREKLİ TEKRARLANIR :!:
EĞER STUART ERKEN AÇILAN KİŞİYE DÖNÜKSE YARIM SANİYEDE BEKLEMEDEN DİREK KUTUP AÇILIR YİYECEĞİ HASAR EN FAZLA TEK VURUŞLUKTUR BU YÜZDEN YANINIZA BİR MİKTAR CAN İKSİRİ ALMANIZI ÖNERİRİM :!:
GELELİM SAVAŞ DURUMUNDAKİ TAKTİĞE
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ SAVAŞ SIRASINDA ERKEN AÇILAN KİŞİYİ HEMEN KESERLER
VERECEĞİM CEVAP İSE BULURLARSA KESERLER![]()
6 BÜYÜCÜNÜNDE ÇANTASINDA MARATON AYAKKABI VEYA GİYEBİLECEĞİ BİR EŞYASI BULUNMALI (1 LVL BİLE OLUR ) KUTUP AÇILDIKTAN SONRA 6 BÜYÜCÜDE BU GİYEBİLDİĞİ İTEMİ Bİ KERE TAKIP ÇIKARIRSA KİMSENİN ÜZERİNDE KUTUP RÜZGARI EFEKTİ KALMADIĞINI FARKEDECEKSİNİZ
DAHA EKSİKSİZ OLSUN HİÇ FARKEDİLMESİN KUTUBU AÇAN KİŞİ DİYORSANIZ EĞER; KUTUBU AÇAN KİŞİ SAVAŞ POZİSYONU ALACAĞINDAN BUNU ENGELLEMEK İÇİN KUTUBU AÇAR AÇMAZ HER HANGİ Bİ YERE TIKLAMASI NORMAL POZİSYONA DÖNMESİNİ SAĞLAYACAKTIR
BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİP EKSİKSİZ YERİNE GETİREN 6 BÜYÜCÜ HER YERDE HER KOŞULDA TERÖR ESTİRİP ETRAFINDAKİ 10 LARCA KİŞİYİ YAVAŞ YAVAŞ ACI VEREREK ÖLDÜREBİLİR NASIL HASAR VERİLECEĞİNİ STUART TAKTİĞİNDE ANLATTIM BUNU ÇOK SERİ DAVRANIRSANIZ DİĞER KUTUBUN AÇILMA SÜRESİNİ YARIM SANİYEDEN MİLİSANİYELERE İNDİRİP İŞİNİZİ GARANTİYE ALABİLİRSİNİZ :!:
SAYGILAR BİZDEN
İYİ FORUMLAR :!:
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: RON
İKV dedin mi tanıdığımdan beri taktik anlamda en iyi adam bu
Ahmet keseriz dedimi keseriz
Ayrıca zaten videolarda herşey açık ve net biz bunu en iyi şekilde uyguladık.

Yüzeysel eleştiriden anlamıyorsunuz demiyeyim sanırım ben anlatamadım diyeyim.Şimdi biraz ayrıntılı yapayım eleştirimi hem daha anlaşılır olur hemde dönüp dönüp ha şimdi bunu yazarsak bu durumdan kendimizi kurtarırız halinden kurtulmuş olursunuz.wingrove yazdı:HALA ARGE MARGE KARIŞTIRIYOSUNUZ YORUM ATMIYIM ATMIYIM DEDİM AMA YETER ARTIK BE GÜZEL KARDEŞİMesekherif yazdı:
Sınıfların birlikteliğini konuşturmak için başladığımız bu macerada önce Şifacı birliğini kurarak yaptıklarımız :
Oyunun detayları hakkında herkesten fazla ve önce bilgi sahibi olan kişilerin oyunda bunu arkadaşlarıyla paylaşmasından doğan herkesin item peşinden koşmaktan denemeyi aklına getiremediği farklı yapılması güç kesimleri forumda başarı diye lanse etmek hiç hoş değil.Zaten sözkonusu loncanın üstünün çok önceden dizilmesi bile arge de görevli arkadaşın güzel bilgi paylaşımından dolayı olmuştu.Şimdi şöyle bişey yapalım isterseniz.Ben çalayım, siz oynayın.
BU OLAYIN TAKTİĞİNİ 5 AY ÖNCE PAYLAŞTIM BEN BİR TANENİZ Bİ TARAFINI KALDIRIP DENEDİ Mİ :?: :?:
OTURDUĞUN YERDEN BOL KESEDEN SALLAMASI KOLAY ALIN HEPİNİZE LİNK VE TAKTİK PAYLAŞIMIM 5 AY ÖNCESİNE DAYANIYOR O GRUPTA ARGE VAR MI İYİ BAK AMA :!:
ŞU SAATTEN SONRA HERHANGİ BİR ARGE LAFI GEÇİREN OLURSA TEK YAKIŞTIRMAM HAKLI OLARAK ANTENSİZ OLACAKTIR BİLGİNİZE :!: :!:
Arkadaşım sizin loncanızın kurucusu ve lideri çember bölgesi gelmeden şuana kadar aktif arge görevinde görevlimi ? Görevli.Siz gaffarı bölge geldikten biray sonra kesip bu forumda işte loncamızın farkı diye lanse ettiniz sonra oyuncuların tepki göstermesi yüzünden bu kesim yönetim tarafından iptal edildimi ? Edildi.O kesimde elde ettiğiniz itemler geri alındımı ? Alındı.Arge başkanınızın oyundaki hırsı teşkilat oyuncuları tarafından çok iyi bilinmektedir.Arge de görevli olmasından dolayı sıradan oyunculardan önce elde ettiği bilgileri kendi loncasıyla paylaşıp kendi loncasına mal etmeside meşhurdur.Şimdi soruyorum size lonca olarak yaptığınız herhangi bir başarıya saygı duymak mümkünmü ? Değil.Loncanızdan birinin tutup herhangi bir kesim icat etmesi, bulması bunu ben buldum arge başkanım söylemedi demesi inandırıcımıdır ? Gerçek olsa bile malesef inandırıcı değildir.Bu arada loncanızdaki arkadaşların playerlığı üzerine kimsenin bir laf ettiği yok.Burada söz konusu olan haksız bilgi paylaşımıdır.Oyunculuğunuz üzerine kimse laf etmiyor.Böyle bir manzarayla kim karşıma çıkarsa saygı duymam mümkün değil.Bunada emin olabilirsiniz.
esekherif
- ZoPa
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Revenge of Nobility
esekherif yazdı:Yüzeysel eleştiriden anlamıyorsunuz demiyeyim sanırım ben anlatamadım diyeyim.Şimdi biraz ayrıntılı yapayım eleştirimi hem daha anlaşılır olur hemde dönüp dönüp ha şimdi bunu yazarsak bu durumdan kendimizi kurtarırız halinden kurtulmuş olursunuz.wingrove yazdı:HALA ARGE MARGE KARIŞTIRIYOSUNUZ YORUM ATMIYIM ATMIYIM DEDİM AMA YETER ARTIK BE GÜZEL KARDEŞİMesekherif yazdı:
Arkadaşım sizin loncanızın kurucusu ve lideri çember bölgesi gelmeden şuana kadar aktif arge görevinde görevlimi ? Görevli.Siz gaffarı bölge geldikten biray sonra kesip bu forumda işte loncamızın farkı diye lanse ettiniz sonra oyuncuların tepki göstermesi yüzünden bu kesim yönetim tarafından iptal edildimi ? Edildi.O kesimde elde ettiğiniz itemler geri alındımı ? Alındı.Arge başkanınızın oyundaki hırsı teşkilat oyuncuları tarafından çok iyi bilinmektedir.Arge de görevli olmasından dolayı sıradan oyunculardan önce elde ettiği bilgileri kendi loncasıyla paylaşıp kendi loncasına mal etmeside meşhurdur.Şimdi soruyorum size lonca olarak yaptığınız herhangi bir başarıya saygı duymak mümkünmü ? Değil.Loncanızdan birinin tutup herhangi bir kesim icat etmesi, bulması bunu ben buldum arge başkanım söylemedi demesi inandırıcımıdır ? Gerçek olsa bile malesef inandırıcı değildir.Bu arada loncanızdaki arkadaşların playerlığı üzerine kimsenin bir laf ettiği yok.Burada söz konusu olan haksız bilgi paylaşımıdır.Oyunculuğunuz üzerine kimse laf etmiyor.Böyle bir manzarayla kim karşıma çıkarsa saygı duymam mümkün değil.Bunada emin olabilirsiniz.
ahmet arkadasım orda tek yakıstırmam antensız olacaktr demıs. benım ıse kendı uslubumla soyleyecegım tek sey
Bİ BİTMEDİNİZ
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Bize de tebrikler demekten başka bir şey düşmüyor
Ottomanxölümsüz anısına
ZoPa yazdı:esekherif yazdı:Yüzeysel eleştiriden anlamıyorsunuz demiyeyim sanırım ben anlatamadım diyeyim.Şimdi biraz ayrıntılı yapayım eleştirimi hem daha anlaşılır olur hemde dönüp dönüp ha şimdi bunu yazarsak bu durumdan kendimizi kurtarırız halinden kurtulmuş olursunuz.wingrove yazdı:HALA ARGE MARGE KARIŞTIRIYOSUNUZ YORUM ATMIYIM ATMIYIM DEDİM AMA YETER ARTIK BE GÜZEL KARDEŞİMesekherif yazdı:
ahmet arkadasım orda tek yakıstırmam antensız olacaktr demıs. benım ıse kendı uslubumla soyleyecegım tek sey
Bİ BİTMEDİNİZ
Hala daha yazı yazıp madur pozu veriyorsunuz ya enteresan.Yukarıda sizin hakkınızda yazdığım hangi cümle yalan, hangi cümle iftira.Hala daha pişkinlik yapıp mağduru oynayıp bu yazılanları çekemiyorlar diye yorumlaycaksanız ben size şu cümleyi söyleyeyim belki zihin dünyanıza bir katkım olur.'' Başarı, herkesin eşit şartlarda mücadele ettiğinde sizin bir farkınız ortaya konulmuşsa başarıdır, aksine başvurursanız sadece kendinizi kandırırsınız bide bunu farkedemeyenleri.
esekherif
- FERHATREYiZZ
- İri Fare Avcısı
:idea: + 1esekherif yazdı:Hala daha yazı yazıp madur pozu veriyorsunuz ya enteresan.Yukarıda sizin hakkınızda yazdığım hangi cümle yalan, hangi cümle iftira.Hala daha pişkinlik yapıp mağduru oynayıp bu yazılanları çekemiyorlar diye yorumlaycaksanız ben size şu cümleyi söyleyeyim belki zihin dünyanıza bir katkım olur.'' Başarı, herkesin eşit şartlarda mücadele ettiğinde sizin bir farkınız ortaya konulmuşsa başarıdır, aksine başvurursanız sadece kendinizi kandırırsınız bide bunu farkedemeyenleri.
Küfürü her ortamda sevmem.Ama hak eden için bence candır 
Sansar Salvo * Şehinşah Candır =)
Ferhat * Relaxeefendyy
Sansar Salvo * Şehinşah Candır =)
Ferhat * Relaxeefendyy