aynen damsız girilmiyor. hanımcım :roll:CruicaL yazdı:Güldüm. :mrgreen: ama sen CASPER'sin şimdi mezarına yürü istersen eşlikde ederim sorun yok :geek:FERHATREYiZZ yazdı:sana geçerim. iletişime geçerim yani . :lol:CruicaL yazdı:Hehehe gülüp geliyorum bi dk :mrgreen: hade yürü mezarına ölüler insanlarla iletişime geçmezFERHATREYiZZ yazdı:CruicaL yazdı: ölü adam boşver pna :mrgreen:
ama o ölü adam. Senin ölünü dirini hergün birini birgün hepsini BALOYA GÖTÜRÜR :lol:![]()
İKV'yi Bıraksaydınız :))
- FERHATREYiZZ
- İri Fare Avcısı

Re: İKV'yi Bıraksaydınız :))
Küfürü her ortamda sevmem.Ama hak eden için bence candır 
Sansar Salvo * Şehinşah Candır =)
Ferhat * Relaxeefendyy
Ferhat * Relaxeefendyy
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Anne sen nasıl hamile kaldın :?:FERHATREYiZZ yazdı:aynen damsız girilmiyor. hanımcım :roll:
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

sen zaten ailenle ölmüştün dam vardı yanındaFERHATREYiZZ yazdı:aynen damsız girilmiyor. hanımcım :roll:FERHATREYiZZ yazdı:sana geçerim. iletişime geçerim yani . :lol:CruicaL yazdı:Hehehe gülüp geliyorum bi dk :mrgreen: hade yürü mezarına ölüler insanlarla iletişime geçmezFERHATREYiZZ yazdı:CruicaL yazdı: ölü adam boşver pna :mrgreen:
ama o ölü adam. Senin ölünü dirini hergün birini birgün hepsini BALOYA GÖTÜRÜR :lol:![]()
Güldüm. :mrgreen: ama sen CASPER'sin şimdi mezarına yürü istersen eşlikde ederim sorun yok :geek:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

Boşver panpa bu ölüyü fazla takmayalım zaten kokmuştur bu üffsen zaten ailenle ölmüştün dam vardı yanında
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

hahaha vs de yenilmşti bu abim öldü kız kardeşiym ben vs attım diodu ertesi gün ölmedm dedi..çok istiosa çektirriz ön dişşini çok meraklı bayan olmaya çarı bile bayandı millet asılıoduCruicaL yazdı:Boşver panpa bu ölüyü fazla takmayalım zaten kokmuştur bu üffsen zaten ailenle ölmüştün dam vardı yanındaceset
![]()
:mrgreen:

Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

ahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:haydegidelumm yazdı:hahaha vs de yenilmşti bu abim öldü kız kardeşiym ben vs attım diodu ertesi gün ölmedm dedi..çok istiosa çektirriz ön dişşini çok meraklı bayan olmaya çarı bile bayandı millet asılıoduCruicaL yazdı:Boşver panpa bu ölüyü fazla takmayalım zaten kokmuştur bu üffsen zaten ailenle ölmüştün dam vardı yanındaceset
![]()
- FERHATREYiZZ
- İri Fare Avcısı

Velinizde aynen böyle gülüyordu . Sonu hüsran.CruicaL yazdı:ahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:haydegidelumm yazdı:hahaha vs de yenilmşti bu abim öldü kız kardeşiym ben vs attım diodu ertesi gün ölmedm dedi..çok istiosa çektirriz ön dişşini çok meraklı bayan olmaya çarı bile bayandı millet asılıoduCruicaL yazdı:Boşver panpa bu ölüyü fazla takmayalım zaten kokmuştur bu üffsen zaten ailenle ölmüştün dam vardı yanındaceset
![]()
Küfürü her ortamda sevmem.Ama hak eden için bence candır 
Ferhat * Relaxeefendyy
Ferhat * Relaxeefendyy
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

anca aynı tür sözleri yazıp kndni rekam ederek brrşey yaptğını sanıyorsun ölüsün sen ırkçı yalancı düzenbazFERHATREYiZZ yazdı:Velinizde aynen böyle gülüyordu . Sonu hüsran.CruicaL yazdı:ahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:haydegidelumm yazdı:hahaha vs de yenilmşti bu abim öldü kız kardeşiym ben vs attım diodu ertesi gün ölmedm dedi..çok istiosa çektirriz ön dişşini çok meraklı bayan olmaya çarı bile bayandı millet asılıoduCruicaL yazdı:Boşver panpa bu ölüyü fazla takmayalım zaten kokmuştur bu üffsen zaten ailenle ölmüştün dam vardı yanındaceset
![]()

Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

boşver şunu suçlu duruma biz düşmeyeknca aynı tür sözleri yazıp kndni rekam ederek brrşey yaptğını sanıyorsun ölüsün sen ırkçı yalancı düzenbaz
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

peki knk daa cvplamam.. söz :mrgreen:CruicaL yazdı:boşver şunu suçlu duruma biz düşmeyeknca aynı tür sözleri yazıp kndni rekam ederek brrşey yaptğını sanıyorsun ölüsün sen ırkçı yalancı düzenbaz

Video kaldırılmıştır.