Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
FERHATREYiZZ yazdı:Destek takımı * şuan için tek bırakma sebebim olabilir..
Kabul etmeselerde ; Çok berbat.
Bu oyunu bırakmak öyle kolay değil. Adamlar trafik kazası geçiriyor, öbür tarafa göçüyor. Yinede oyunu bırakamıyor öbür taraftan oyuna devam
+1
adam lafı gediğine yerleştirdi
Kapağın hası
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
FERHATREYiZZ yazdı:Destek takımı * şuan için tek bırakma sebebim olabilir..
Kabul etmeselerde ; Çok berbat.
Bu oyunu bırakmak öyle kolay değil. Adamlar trafik kazası geçiriyor, öbür tarafa göçüyor. Yinede oyunu bırakamıyor öbür taraftan oyuna devam
+1
adam lafı gediğine yerleştirdi
Kapağın hası
+1
ağır kapak eyidir.
this is a logar kapağı
:mrgreen:
Video kaldırılmıştır.
full çarımla 2 tane ezik adamın beni kesebilmesi.
başka hangi oyunda olursan ol üstün full ise katliam yaparsın durdurulamaz olursun bundaysa 2 tane adam yetiyo
o lafın altında kalcağına tırın altında kalsa dur yaf tır çarpmıştı ztn.. çok iyi insandı yazık oldu üzüldüm.. :?
Video kaldırılmıştır.