İYİ FORUMLAR!.!
Oyundan Zevk Alınmıyor!!!
Oyundan Zevk Alınmıyor!!!
Şu an bir şaheser üretmeye çalışıyorum fakat 3m para var
Oyuna giriyorum bişey yapasım gelmiyor.Herkes tutturmuş menekşe 8m menekşe 7m neden 3.seviye maden olduğu içinmi :?: :?: Sadece menekşe elmas 3.seviye maden deilki diğer 3.sınıflar 2m 3m olurken neden menekşe 8m bir açıklama :?: Bir yöntem Bir tavsiye :ugeek: :ugeek: :ugeek: Birde bişey belirtmek istiyorum Kanuni Yatağanı bir şaheser diyorsunuz (oyunda nadir rastlandığı için) o zaman 1 seviyelik Fiziksel Hasar artırıcı kolyede oyunda 5 kişide vardır veya yoktur. Budamı şaheser :?: Yapmayın şu piyasalar biraz düşsün bari...
İYİ FORUMLAR!.!
İYİ FORUMLAR!.!
***Always look on the bright side of life!!!***
- proCELLAT
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: loncasız
Re: Oyundan Zevk Alınmıyor!!!
menekşe elmas eskıden 40 m idi o zamanlar üretenler napsın ??
Szİn o DaLqA qECtİqİnİz CeDRİc, cHeNDeN bAsqAsNı SeFmDi.. !
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
proCELLAT yazdı:menekşe elmas eskıden 40 m idi o zamanlar üretenler napsın ??![]()
![]()
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Ata
Şimdi bazı madenlere rağbet fazla olur.Üretim reçetelerinde bolca istenir ve mecburen pahalı olur.Bu kural bütün MMORPG lerde geçerlidir. Bazı kişilerin geçim kaynağı sadece madenlerdir.Menekşe 3. sınıf madendir.Ve kolay da düşen bir şey değildir.Bu fiyatlar gayet normal.
Menekşe : 30m
Ganoderma :20m
Budaksız Abanoz : 9m
Bu Fiyatları daha unutmadık
Bu Fiyatları daha unutmadık
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: United İndead
menekse bir ara 50m i bulmusdu.ORHANBEY yazdı:Şimdi bazı madenlere rağbet fazla olur.Üretim reçetelerinde bolca istenir ve mecburen pahalı olur.Bu kural bütün MMORPG lerde geçerlidir. Bazı kişilerin geçim kaynağı sadece madenlerdir.Menekşe 3. sınıf madendir.Ve kolay da düşen bir şey değildir.Bu fiyatlar gayet normal.
Bu Fiyatları daha unutmadık![]()
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Bugün yaptığın iyilik naz etsenden biraz hoşuma gitti kardeşim millet 2mden aşağı inmiyor çocuğun biri 5x 10m ederken tanesine 2m 5x alacam diyince 14 m dedi küfretmemek için zor tuttum kendime 4m de KDV'mişproCELLAT yazdı:menekşe elmas eskıden 40 m idi o zamanlar üretenler napsın ??![]()
![]()
Göster

byalone38 yazdı:Bugün yaptığın iyilik naz etsenden biraz hoşuma gitti kardeşim millet 2mden aşağı inmiyor çocuğun biri 5x 10m ederken tanesine 2m 5x alacam diyince 14 m dedi küfretmemek için zor tuttum kendime 4m de KDV'mişproCELLAT yazdı:menekşe elmas eskıden 40 m idi o zamanlar üretenler napsın ??![]()
![]()