Sercan biz kutu dağıtıyoruz sen kutu yok diye oyun bırakıyorsun hatta loncayı bırakıyorsun.
Çok uzak değilsin gelir kırarım bacaklarını
Eğer gerçekten sebep kutu plus ise hakkaten tam dayaklıksın. Face den sana bir adet 3 aylık e pin gönderiyorum.
Hiç yok istemem falan deme direk hesabınada yükletirim bilirsin
Sorunu olanın benimle irtibata geçmesi daha hayırlı olur. Ben irtibata geçince sıkıntı oluyor
Ramazan dolayısı ile oyuna giremesemde her gün bu sayfayı kontrol ediyorum.
Gözüm üzerinizde. Hepinize iyi eğlenceler.
Merhaba çok sevdiğim abilerim , kardeşlerim
Ramazan sonuna kadar bu güzel şehir , İstanbuldayım
İstanbul'u pek bilmediğimden dolayı Kadıköy'den çıkamıyorum :lol:
Buluşmalara gelemediğim için çok üzgünüm fakat bunu burda telafi etmek istiyorum
Eğer Kadıköy'e gelirseniz bir yerlerde oturup buluşabiliriz.
Emin olun bunu çok isterim .
Eğer gelebilecek varsa özel mesaj yoluyla iletişime geçebiliriz .
Hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere
Merhaba kardeşim, uzaktasın o yüzden görüşemeyeceğiz. Kendine iyi bak, Allah'a emanetsin.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Harun abi sayesinde plus paketimin yüklenmesiyle beraber, oyuna ve loncaya Başkan Yardımcısı olarak dönmüş bulunmaktayım. Bilginize. Sağ ol Harun abi çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kable yazdı:Amisosxxdisplay=>SadButTrue değişimi oldu.Güzel nick oldu bence
SadButTrue karakterini loncada görmek isteriz Olcay.