~ Osmanlı Loncası ~

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: ~ Osmanlı Loncası ~

Mesaj gönderen SpyderFreak »

EREN DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN KANKA ANCAK YAZABILDIM SENI BIZE VERDIGI ICIN ANNENIN ELLERINDEN OP BENIM ICIN =))))
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
VMurad
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen VMurad »

Haha çok teşekkür ederim kardeşlerim iyi ki varsınız :)
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Fener böyle giderse Avrupa Ligi bile zor ...
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Loncadan ayrıldım, bilginize. Zaten oyuna falan girdiğim de yok, plus alacak da param yok. =) Sayfayı benim açmış olmamda benim açımdan bir sıkıntı yok isteyen olursa alıntı yapıp olduğu gibi kopyalarsa yeniden açabilir. Yeni sayfa açıldığında konuyu kapattırırım.Dostluğumuz, abi-kardeşliğimiz her zaman devam edecektir, loncaya girmeden önce olduğu gibi. Her şey için teşekkürler.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

Üzüldüm.Teker teker yaprak dökümü başladı.Fatih,Yasin,Sen. Hayatında başarılar dostum - ne kadar rap dinlesende :) - Keşke sana kutu almama izin verseydin :D
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kable yazdı:Üzüldüm.Teker teker yaprak dökümü başladı.Fatih,Yasin,Sen. Hayatında başarılar dostum - ne kadar rap dinlesende :) - Keşke sana kutu almama izin verseydin :D
ÜyelikAl'dan alacaktım elimde parayla oruçlu oruçlu Garanti Bankamatikden geri döndüm referans bilgilerini unuttum diye,aldım geldim bu sefer bankamatikten açıklama girilmiyordu halledemeyince sinirlendim. =) Koskoca Silivri'de kutu yok usta ben ne yapayım. Olsa da elime geçen para bir durmuyor, durunca da ben alamıyorum işte böyle. =D
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

SpyderFreak yazdı:
Kable yazdı:Üzüldüm.Teker teker yaprak dökümü başladı.Fatih,Yasin,Sen. Hayatında başarılar dostum - ne kadar rap dinlesende :) - Keşke sana kutu almama izin verseydin :D
ÜyelikAl'dan alacaktım elimde parayla oruçlu oruçlu Garanti Bankamatikden geri döndüm referans bilgilerini unuttum diye,aldım geldim bu sefer bankamatikten açıklama girilmiyordu halledemeyince sinirlendim. =) Koskoca Silivri'de kutu yok usta ben ne yapayım. Olsa da elime geçen para bir durmuyor, durunca da ben alamıyorum işte böyle. =D
İsteseydin kaç kere alırdım sana :D .
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yok kanka boşver ya. Zaten msnden smsden konuşuyoruz. Oyunda olsam da olmasam da, bir sms kadar uzağım. Seco parmaklarınızın ucunda =)
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Sercan hayırlısı olsun canem. :) Er geç bırakılıyor işte ne yapalım. :) İnşallah bu kararın daha mutlu olmanı sağlar. :)
Cumanızı mübarekliyorum canlarım.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen Kable »

Rescuer yazdı:Sercan hayırlısı olsun canem. :) Er geç bırakılıyor işte ne yapalım. :) İnşallah bu kararın daha mutlu olmanı sağlar. :)
Cumanızı mübarekliyorum canlarım.
Hayırlı be gülüm :) .
6 junon 5 HD WTF ? :!:
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...

“Lonca İletişim” sayfasına dön