Tanksız 4 Büyücü 2 Şifacı Gaffar PERT

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Re: Tanksız 4 Büyücü 2 Şifacı Gaffar PERT

Mesaj gönderen wingrove »

FERHATREYiZZ yazdı:
wingrove yazdı:FULL VİDEO KOYUYORUZ DAHA NEYİN TAKTİĞİNİ İSTİYORSUN :?: :?:
Uçak yapımı videolarını izliyorum .

- Ama ben o videoyu izleyince uçak yapamıyorum -.-

ZEKANLA İLGİLİ YORUM YAPMAK İSTEMEM :) :)

AMA KARDEŞİM MİLLET ANLASIN TAKTİĞİ DİYE KOYUYORUM O VİDEOLARI DAHA NE YAPAYIM

EMİN OL ANLATSAM DAHA AZ ŞEY ANLARSIN :)
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
Kullanıcı avatarı
FERHATREYiZZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FERHATREYiZZ »

wingrove yazdı:
FERHATREYiZZ yazdı:

O zaman ufak bir öneri yapayım sana..

Sadece RON şu bu yazacağına taktiğide yazarsan sevinirim..

Daha az reklam , Daha çok paylaşım olmuş olur derim..
Küfürü her ortamda sevmem.Ama hak eden için bence candır ;)

Sansar Salvo * Şehinşah Candır =)

Ferhat * Relaxeefendyy
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

FERHATREYiZZ yazdı:
wingrove yazdı:
FERHATREYiZZ yazdı:

O zaman ufak bir öneri yapayım sana..

Sadece RON şu bu yazacağına taktiğide yazarsan sevinirim..

Daha az reklam , Daha çok paylaşım olmuş olur derim..

KARDEŞİM BEN Mİ ANLATAMIYORUM SEN Mİ ANLAMIYORSUN YAPTIĞIMIZ HERŞEY VİDEO DA VAR DAHA FAZLASINI YAPMIYORUZ KAFAN ALMIYOSA YAPACAĞIM HİÇ BİRŞEY YOK :!: :!:
Kullanıcı avatarı
FERHATREYiZZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

wingrove yazdı:KARDEŞİM BEN Mİ ANLATAMIYORUM SEN Mİ ANLAMIYORSUN YAPTIĞIMIZ HERŞEY VİDEO DA VAR DAHA FAZLASINI YAPMIYORUZ KAFAN ALMIYOSA YAPACAĞIM HİÇ BİRŞEY YOK :!: :!:
anlıyorum iyi niyetli birisin. ama şunu söylim uzaktan çok itici bir lonca olarak duruyorsunuz nasıl görünüyoruz diyecek olursan ?

kendini beğenmiş

ve '' destek ekibinden bir çok oyuncusu olan bir lonca '' umarım gayet açık olmuşumdur. zekamla uğraşmanı tavsiye etmem bu arada 3 dür aynı hatayı yapıyorsun.

Ferhat * Relaxeefendyy
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

FERHATREYiZZ yazdı:
wingrove yazdı:KARDEŞİM BEN Mİ ANLATAMIYORUM SEN Mİ ANLAMIYORSUN YAPTIĞIMIZ HERŞEY VİDEO DA VAR DAHA FAZLASINI YAPMIYORUZ KAFAN ALMIYOSA YAPACAĞIM HİÇ BİRŞEY YOK :!: :!:
anlıyorum iyi niyetli birisin. ama şunu söylim uzaktan çok itici bir lonca olarak duruyorsunuz nasıl görünüyoruz diyecek olursan ?

kendini beğenmiş

ve '' destek ekibinden bir çok oyuncusu olan bir lonca '' umarım gayet açık olmuşumdur. zekamla uğraşmanı tavsiye etmem bu arada 3 dür aynı hatayı yapıyorsun.

ANLATMAK İSTEDİĞİMİZ ŞEYİ HİÇ KİMSE KABULLENMEK İSTEMİYOR AR GE MARGELİK DURUM YOK TÜM KESİMLER KENDİ TAKTİĞİMDİR ARGEDE FİLANDA DEĞİLİM

BU TAKTİĞİ 5 AY ÖNCE ANLATMIŞ OLMAMA RAĞMEN HİÇ KİMSE Bİ TARAFINI KALDIRIP BU İŞİ DENEMEDİ HADİ DEDİM YAPTIK SONRA ARGE Yİ ÖNE SÜRÜYOLAR ALIN HEPİNİZE LİNK

DAHA DA ARGE KARIŞTIRAN BEYİNSİZLER OLURSA ALLAH A HAVALE EDİYORUM :!:

viewtopic.php?f=46&t=89223&start=10
wingrove yazdı:ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM

BU TAKTİK İKV NİN GİDİŞATINI TAMAMEN DEĞİŞTİREBİLECEK Bİ TAKTİK

BU TAKTİĞİ EKSİKSİZ YAPABİLEN 6 BÜYÜCÜ 10LARCA HATTA 100LERCE KİŞİNİN ARASINDA SAATLERCE AYAKTA KALIP ETRAFINDAKİ HERKESİ KESEBİLECEK Bİ YETENEĞE SAHİP

PEKİ NEDİR BU YETENEK ?

ÇOĞU BÜYÜCÜ HATTA TAMAMINA YAKINI KUTUP RÜZGARINI SADECE GB LERDE DEPREMLERE KARŞI VEYA SAVAŞÇIYA KARŞI EL TUTULMASI DURUMUNDA KULLANIR ANCAK GERÇEKLER ÇOK DAHA TATLI :) :)

ŞİMDİ TAKTİĞİMİZE GEÇELİM

KUTUP RÜZGARI YETENEĞİ 15 OLAN 6 ADET BÜYÜCÜMÜZ VAR :!: :!:

KUTUBU AÇAN KİŞİNİN KENDİSİ 8 ETRAFINDAKİLER 10 SN KUTUP İÇİNDE

KUTUP RÜZGARININ YENİLEME SÜRESİ 1 DK 6 BÜYÜCÜ 10 SN DEN 60 SN YANİ 1 DK BU DEMEK OLUYOR Kİ ARALIK VERMEDEN SÜREKLİ KUTUP AÇILABİLİR STUARTTA KULLANDIĞIM TAKTİK KUTUBU AÇIP 2 SN ERKEN AÇILAN KİŞİNİN DİRENÇ KIRMASI VE SIRASI GELEN BÜYÜCÜNÜN KUTUP BİTTİKTEN YARIM SANİYE SONRA TEKRAR KUTUP AÇMASI

GERİYE KALAN 4 BÜYÜCÜ O YARIM SANİYE İÇİNDE ZATEN SEÇİLİ OLAN HEDEFE BUZ YETENEĞİYLE ABANIR

BU SÜREKLİ TEKRARLANIR :!:

EĞER STUART ERKEN AÇILAN KİŞİYE DÖNÜKSE YARIM SANİYEDE BEKLEMEDEN DİREK KUTUP AÇILIR YİYECEĞİ HASAR EN FAZLA TEK VURUŞLUKTUR BU YÜZDEN YANINIZA BİR MİKTAR CAN İKSİRİ ALMANIZI ÖNERİRİM :!:

GELELİM SAVAŞ DURUMUNDAKİ TAKTİĞE

ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ SAVAŞ SIRASINDA ERKEN AÇILAN KİŞİYİ HEMEN KESERLER

VERECEĞİM CEVAP İSE BULURLARSA KESERLER :)

6 BÜYÜCÜNÜNDE ÇANTASINDA MARATON AYAKKABI VEYA GİYEBİLECEĞİ BİR EŞYASI BULUNMALI (1 LVL BİLE OLUR ) KUTUP AÇILDIKTAN SONRA 6 BÜYÜCÜDE BU GİYEBİLDİĞİ İTEMİ Bİ KERE TAKIP ÇIKARIRSA KİMSENİN ÜZERİNDE KUTUP RÜZGARI EFEKTİ KALMADIĞINI FARKEDECEKSİNİZ

DAHA EKSİKSİZ OLSUN HİÇ FARKEDİLMESİN KUTUBU AÇAN KİŞİ DİYORSANIZ EĞER; KUTUBU AÇAN KİŞİ SAVAŞ POZİSYONU ALACAĞINDAN BUNU ENGELLEMEK İÇİN KUTUBU AÇAR AÇMAZ HER HANGİ Bİ YERE TIKLAMASI NORMAL POZİSYONA DÖNMESİNİ SAĞLAYACAKTIR

BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİP EKSİKSİZ YERİNE GETİREN 6 BÜYÜCÜ HER YERDE HER KOŞULDA TERÖR ESTİRİP ETRAFINDAKİ 10 LARCA KİŞİYİ YAVAŞ YAVAŞ ACI VEREREK ÖLDÜREBİLİR NASIL HASAR VERİLECEĞİNİ STUART TAKTİĞİNDE ANLATTIM BUNU ÇOK SERİ DAVRANIRSANIZ DİĞER KUTUBUN AÇILMA SÜRESİNİ YARIM SANİYEDEN MİLİSANİYELERE İNDİRİP İŞİNİZİ GARANTİYE ALABİLİRSİNİZ :!:

SAYGILAR BİZDEN

İYİ FORUMLAR :!:
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ferhaaattttttttt :o :shock: yinemi başladın.Reklam yapıyorlar diyorsun.Sen yok benle ws atacak varmı istediğiniz sunucuya gelirim falan diyordun hani sen ws atarken taktik paylaştınmı milletle e hadi önden buyur sen taktik paylaş biz öğrenelim.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
FERHATREYiZZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

wingrove yazdı:
FERHATREYiZZ yazdı:

kendini beğenmiş

ANLATMAK İSTEDİĞİMİZ ŞEYİ HİÇ KİMSE KABULLENMEK İSTEMİYOR AR GE MARGELİK DURUM YOK TÜM KESİMLER KENDİ TAKTİĞİMDİR ARGEDE FİLANDA DEĞİLİM

BU TAKTİĞİ 5 AY ÖNCE ANLATMIŞ OLMAMA RAĞMEN HİÇ KİMSE Bİ TARAFINI KALDIRIP BU İŞİ DENEMEDİ HADİ DEDİM YAPTIK SONRA ARGE Yİ ÖNE SÜRÜYOLAR ALIN HEPİNİZE LİNK

DAHA DA ARGE KARIŞTIRAN BEYİNSİZLER OLURSA ALLAH A HAVALE EDİYORUM :!:

viewtopic.php?f=46&t=89223&start=10
wingrove yazdı:ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM

BU TAKTİK İKV NİN GİDİŞATINI TAMAMEN DEĞİŞTİREBİLECEK Bİ TAKTİK

BU TAKTİĞİ EKSİKSİZ YAPABİLEN 6 BÜYÜCÜ 10LARCA HATTA 100LERCE KİŞİNİN ARASINDA SAATLERCE AYAKTA KALIP ETRAFINDAKİ HERKESİ KESEBİLECEK Bİ YETENEĞE SAHİP

PEKİ NEDİR BU YETENEK ?

ÇOĞU BÜYÜCÜ HATTA TAMAMINA YAKINI KUTUP RÜZGARINI SADECE GB LERDE DEPREMLERE KARŞI VEYA SAVAŞÇIYA KARŞI EL TUTULMASI DURUMUNDA KULLANIR ANCAK GERÇEKLER ÇOK DAHA TATLI :) :)

ŞİMDİ TAKTİĞİMİZE GEÇELİM

KUTUP RÜZGARI YETENEĞİ 15 OLAN 6 ADET BÜYÜCÜMÜZ VAR :!: :!:

KUTUBU AÇAN KİŞİNİN KENDİSİ 8 ETRAFINDAKİLER 10 SN KUTUP İÇİNDE

KUTUP RÜZGARININ YENİLEME SÜRESİ 1 DK 6 BÜYÜCÜ 10 SN DEN 60 SN YANİ 1 DK BU DEMEK OLUYOR Kİ ARALIK VERMEDEN SÜREKLİ KUTUP AÇILABİLİR STUARTTA KULLANDIĞIM TAKTİK KUTUBU AÇIP 2 SN ERKEN AÇILAN KİŞİNİN DİRENÇ KIRMASI VE SIRASI GELEN BÜYÜCÜNÜN KUTUP BİTTİKTEN YARIM SANİYE SONRA TEKRAR KUTUP AÇMASI

GERİYE KALAN 4 BÜYÜCÜ O YARIM SANİYE İÇİNDE ZATEN SEÇİLİ OLAN HEDEFE BUZ YETENEĞİYLE ABANIR

BU SÜREKLİ TEKRARLANIR :!:

EĞER STUART ERKEN AÇILAN KİŞİYE DÖNÜKSE YARIM SANİYEDE BEKLEMEDEN DİREK KUTUP AÇILIR YİYECEĞİ HASAR EN FAZLA TEK VURUŞLUKTUR BU YÜZDEN YANINIZA BİR MİKTAR CAN İKSİRİ ALMANIZI ÖNERİRİM :!:

GELELİM SAVAŞ DURUMUNDAKİ TAKTİĞE

ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ SAVAŞ SIRASINDA ERKEN AÇILAN KİŞİYİ HEMEN KESERLER

VERECEĞİM CEVAP İSE BULURLARSA KESERLER :)

6 BÜYÜCÜNÜNDE ÇANTASINDA MARATON AYAKKABI VEYA GİYEBİLECEĞİ BİR EŞYASI BULUNMALI (1 LVL BİLE OLUR ) KUTUP AÇILDIKTAN SONRA 6 BÜYÜCÜDE BU GİYEBİLDİĞİ İTEMİ Bİ KERE TAKIP ÇIKARIRSA KİMSENİN ÜZERİNDE KUTUP RÜZGARI EFEKTİ KALMADIĞINI FARKEDECEKSİNİZ

DAHA EKSİKSİZ OLSUN HİÇ FARKEDİLMESİN KUTUBU AÇAN KİŞİ DİYORSANIZ EĞER; KUTUBU AÇAN KİŞİ SAVAŞ POZİSYONU ALACAĞINDAN BUNU ENGELLEMEK İÇİN KUTUBU AÇAR AÇMAZ HER HANGİ Bİ YERE TIKLAMASI NORMAL POZİSYONA DÖNMESİNİ SAĞLAYACAKTIR

BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİP EKSİKSİZ YERİNE GETİREN 6 BÜYÜCÜ HER YERDE HER KOŞULDA TERÖR ESTİRİP ETRAFINDAKİ 10 LARCA KİŞİYİ YAVAŞ YAVAŞ ACI VEREREK ÖLDÜREBİLİR NASIL HASAR VERİLECEĞİNİ STUART TAKTİĞİNDE ANLATTIM BUNU ÇOK SERİ DAVRANIRSANIZ DİĞER KUTUBUN AÇILMA SÜRESİNİ YARIM SANİYEDEN MİLİSANİYELERE İNDİRİP İŞİNİZİ GARANTİYE ALABİLİRSİNİZ :!:

SAYGILAR BİZDEN

İYİ FORUMLAR :!:
Sözümün en başında bunu alıntı yapıp bu konuyu fazla uzatmayabilirdin. neyse.

Ferhat * Relaxeefendyy

“Genel Etkileşim” sayfasına dön