samedsedir06 yazdı:hahahohoho okadar isim yazmıs benı unutmus qq![]()
:arrow:
Sen sonra'dan geldın ya
samedsedir06 yazdı:hahahohoho okadar isim yazmıs benı unutmus qq![]()
RuTkaYx yazdı:Sormaaasamedsedir06 yazdı:hahahohoho okadar isim yazmıs benı unutmus qq![]()
Ah Barış ah... Ama şu var Çisil ablayı atlamamış helal olsun ben bile unutmuştum. Acaba şimdi ne yapıyordur?
ops:
Unutanın burnuna dolma kalem girdin kankkizilmaskee yazdı: kendısının İşlettiği bir kırtasıye vardı sanırım halen daha İş'leriyle ılgılenıyor ben oyle bılıyorum ^^ Çisil aplam unutulmaz![]()
![]()
kizilmaskee yazdı:samedsedir06 yazdı:hahahohoho okadar isim yazmıs benı unutmus qq![]()
Sen sonra'dan geldın yao yuzden yazmadım ama bundan sonrakı guncellemede yazıcam adını
![]()
![]()
![]()
Heaa a Hata Okadar Eskı Oyuncukı Samet Ilk Geldıgınde Sırma Saclı Fılınta Gıbıydısamedsedir0606 yazdı:kizilmaskee yazdı:samedsedir06 yazdı:hahahohoho okadar isim yazmıs benı unutmus qq![]()
Sen sonra'dan geldın yao yuzden yazmadım ama bundan sonrakı guncellemede yazıcam adını
![]()
![]()
![]()
ben ne sonrası gülüm 4.bucuk senelık oyunucuyum eskıler benı tanırr Sor herkeze![]()
![]()
Heaa a Hata Okadar Eskı Oyuncukı Samet Ilk Geldıgınde Sırma Saclı Fılınta Gıbıydısamedsedir0606 yazdı:kizilmaskee yazdı:samedsedir06 yazdı:hahahohoho okadar isim yazmıs benı unutmus qq![]()
![]()
![]()
![]()
ben ne sonrası gülüm 4.bucuk senelık oyunucuyum eskıler benı tanırr Sor herkeze![]()
![]()