haklı :geek:haydegidelumm yazdı:hmm seviyen düşük anlaşıamıyorsun düzgün konuşmayı öğrn efendi gbi dinleyelmproCELLAT yazdı:[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.Forum hesabınız 14 Gün kapatılmıştır.
Chardonnay
Büyücülerin Vs de ezeilmesi
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Büyücülerin Vs de ezeilmesi
- FERHATREYiZZ
- İri Fare Avcısı

Oynamayı bilen bir büyücü her sınıfa kafa tutabilir.. Yetenek kombinasyonu + ve en önemlisi kullanacağın itemler .. ezildiğini düşünmüyorum .. kişisel görüşünü belirt genel konuşma..
Küfürü her ortamda sevmem.Ama hak eden için bence candır 
Sansar Salvo * Şehinşah Candır =)
Ferhat * Relaxeefendyy
Ferhat * Relaxeefendyy
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

Durdurma zihin pertFERHATREYiZZ yazdı:Oynamayı bilen bir büyücü her sınıfa kafa tutabilir.. Yetenek kombinasyonu + ve en önemlisi kullanacağın itemler .. ezildiğini düşünmüyorum .. kişisel görüşünü belirt genel konuşma..
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben alıyorum reyizCruicaL yazdı:Durdurma zihin pertFERHATREYiZZ yazdı:Oynamayı bilen bir büyücü her sınıfa kafa tutabilir.. Yetenek kombinasyonu + ve en önemlisi kullanacağın itemler .. ezildiğini düşünmüyorum .. kişisel görüşünü belirt genel konuşma..hmm her sınıfa demişsin full asit şifacıyı kesinlikle alamaz bir büyücü kesinlikle :twisted:
Direnç Asit Ver + M2 Fiziksel korucu gozun olsun
300 Asit puanın olur reiz
Sonra alah ne verdiyse kons açıp abanıyom oluyo mubarek

- FERHATREYiZZ
- İri Fare Avcısı

Durdurma zihin tutunca 15 büyü bozman işe yarayabilir . DİRENÇ asiti 670 gibi bir rakam yapıp itemlerinle mantıklı bir yetenek kombinasyonuyla herşey olabilir...CruicaL yazdı:Durdurma zihin pertFERHATREYiZZ yazdı:Oynamayı bilen bir büyücü her sınıfa kafa tutabilir.. Yetenek kombinasyonu + ve en önemlisi kullanacağın itemler .. ezildiğini düşünmüyorum .. kişisel görüşünü belirt genel konuşma..hmm her sınıfa demişsin full asit şifacıyı kesinlikle alamaz bir büyücü kesinlikle :twisted:
Küfürü her ortamda sevmem.Ama hak eden için bence candır 
Ferhat * Relaxeefendyy
Ferhat * Relaxeefendyy
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

hmm 15te bile %25 ihtimalle bozuyor 4kerede 1yani şansına güveniyormusun :?: :ugeek:FERHATREYiZZ yazdı:Durdurma zihin tutunca 15 büyü bozman işe yarayabilir . DİRENÇ asiti 670 gibi bir rakam yapıp itemlerinle mantıklı bir yetenek kombinasyonuyla herşey olabilir...CruicaL yazdı:Durdurma zihin pertFERHATREYiZZ yazdı:Oynamayı bilen bir büyücü her sınıfa kafa tutabilir.. Yetenek kombinasyonu + ve en önemlisi kullanacağın itemler .. ezildiğini düşünmüyorum .. kişisel görüşünü belirt genel konuşma..hmm her sınıfa demişsin full asit şifacıyı kesinlikle alamaz bir büyücü kesinlikle :twisted:
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
büyücü oynamayı bilmio die bana laf eden varsa 29 lvlde büyü oynadım bu 1 yatırılmıyodum 2.si suan savascıyım
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

-
Sinholy
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.
Chardonnay
Chardonnay
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

komik.. güldürdü "peçete" gardaşSinholy yazdı:[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.
Chardonnay

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

peçeteden kendi imkanlarıyla üremş :mrgreen: :mrgreen:haydegidelumm yazdı:komik.. güldürdü "peçete" gardaşSinholy yazdı:Büyücülerin ta #@!? koyum bana kalıcı uzaklaştırma vermeyen yetkililerin amusunu sikim hepsini amcına çakarım kalıcı olarak silin lan beni forumdan #@!? kodumunun minik militanları sizi piçlerrr :arrow: :arrow: :arrow: