MOBİL AKÇE ALAMIYORUM
MOBİL AKÇE ALAMIYORUM
Tüm kriterler mevcut olduğu halde mobil akçe alamıyorum. onay yada evet mesajına geri dönüş olmuyor. önceki bir arkadasın dediği gibi şimdide paramızlamı rezil olacağız.
Re: MOBİL AKÇE ALAMIYORUM
Telefonunuz mobil ödemeye açık olmayabilir.adept5734 yazdı:Tüm kriterler mevcut olduğu halde mobil akçe alamıyorum. onay yada evet mesajına geri dönüş olmuyor. önceki bir arkadasın dediği gibi şimdide paramızlamı rezil olacağız.
mobil ödemeye açık. tüm kriterler mevcut
Hattınız yeni mi? yeni taşıdınızmı?
Yeni ve taşınan hatlarda mobil ödemeyi kullanabilmek için 1 ay beklenmesi gerekmektedir.
Yeni ve taşınan hatlarda mobil ödemeyi kullanabilmek için 1 ay beklenmesi gerekmektedir.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
hayır 1 sene olcak nerdeyse arkadaşlar dediğim gibi tüm kriterler uygun ama cevap gelmiyor anlamıyorum
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Çekme ozaman panpa :lol:adept5734 yazdı:hayır 1 sene olcak nerdeyse arkadaşlar dediğim gibi tüm kriterler uygun ama cevap gelmiyor anlamıyorum
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Merhabalar, hatanızın sorunu Turkcell vs alt yapı çalışmasından kaynaklıdır.
Sayın Nihat abi'nin (Nerull) Forumda açtığı konuya viewtopic.php?f=46&t=98426 Bakabilir, detayları öğrenebilirsiniz. 00:00-07:00 arasında akçe çekimi yapmamız uygun olacaktır...
İyi forumlar dilerim.
Sayın Nihat abi'nin (Nerull) Forumda açtığı konuya viewtopic.php?f=46&t=98426 Bakabilir, detayları öğrenebilirsiniz. 00:00-07:00 arasında akçe çekimi yapmamız uygun olacaktır...
İyi forumlar dilerim.
iyide benim hat vodafone D