İKV Oyuncusu Her Yerde :)
- TigerOfAnatolia
- Salgın Koruyucusu
İKV Oyuncusu Her Yerde :)
Program Paylaşım Platforumunda Gezerken Buna Denk Geldim Sizlerle Paylaşmak İstedim 

Konuş dediler önce susma hakkı vermeyip...
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Re: İKV Oyuncusu Her Yerde :)
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
İKV'nin grafikleri tam tersine türevlerine göre 2 kat daha iyidir.Yetenek ve özel efektleri saymazsak.AfoRozCuPaPazZ yazdı:Diğer oyunlardan vazcayarak grafikleri daha kotü olmasına rağmen sırf Türk oyunu olduğu için İKV oynayanlar 1 numaradır benim gözümde.
2006-2013
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Aslında bu konu kişiye göre değişir. Çoğu Kişiye Göre Ikv'nin Grafikleri kötü o yüzden böyle bir terim kullandım ki bu düşünceye sahip kişiler kendi oyunlarını piyasaya sürünce göreceğiz grafiklerini(!) Yoksa ben de sizinle aynı görüşteyim, özel efektlerden memnunun ama dediğiniz gibi yetenekler berbat denilecek seviyede hele büyücü yetenek efektleri tabiri caizse hercümerc olmuş durumdaizdirapgrafik yazdı:İKV'nin grafikleri tam tersine türevlerine göre 2 kat daha iyidir.Yetenek ve özel efektleri saymazsak.AfoRozCuPaPazZ yazdı:Diğer oyunlardan vazcayarak grafikleri daha kotü olmasına rağmen sırf Türk oyunu olduğu için İKV oynayanlar 1 numaradır benim gözümde.
(hercümerc:altüst)
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
+ Karakter grafikleri.izdirapgrafik yazdı:İKV'nin grafikleri tam tersine türevlerine göre 2 kat daha iyidir.Yetenek ve özel efektleri saymazsak.AfoRozCuPaPazZ yazdı:Diğer oyunlardan vazcayarak grafikleri daha kotü olmasına rağmen sırf Türk oyunu olduğu için İKV oynayanlar 1 numaradır benim gözümde.

LEPRECHAUN
- Splash
- Zincir Bozan
- Lonca: <Game Master>
Daha önce metin2, Knight gibi birçok oyun oynadım ama grafikleri bana göre çok çocuksu. Adamın gözünü yoruyor. Çok fazla efekt var o oyunlarda. İkv sade ama güzelAfoRozCuPaPazZ yazdı:Diğer oyunlardan vazcayarak grafikleri daha kotü olmasına rağmen sırf Türk oyunu olduğu için İKV oynayanlar 1 numaradır benim gözümde.
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Dediğin gibi olan oyunlara Cabal Online'ıda ekleyebilirizSplash yazdı:Daha önce metin2, Knight gibi birçok oyun oynadım ama grafikleri bana göre çok çocuksu. Adamın gözünü yoruyor. Çok fazla efekt var o oyunlarda. İkv sade ama güzelAfoRozCuPaPazZ yazdı:Diğer oyunlardan vazcayarak grafikleri daha kotü olmasına rağmen sırf Türk oyunu olduğu için İKV oynayanlar 1 numaradır benim gözümde.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Cabal 2 de bu sorunu çözmüşler mükemmel olmuş.
Bir gün ıkv 2 için de aynı şeyi şöylemeyi çok isterdim.
Bir gün ıkv 2 için de aynı şeyi şöylemeyi çok isterdim.

LEPRECHAUN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
sırf Türk oyunu diye ynamaya başladım ve bizim halkımız bize ait olanlara sahip çıkar umarım ilerde de bu durum ararak devam eder.her Türk genci en az 1 kere girmiştir bu oyuna bu yüzdenAfoRozCuPaPazZ yazdı:Diğer oyunlardan vazcayarak grafikleri daha kotü olmasına rağmen sırf Türk oyunu olduğu için İKV oynayanlar 1 numaradır benim gözümde.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bide şu lag sorununu çözseler çok güzel olcak , bi sığınağa girdik kutuba bastıktan 5 sn sonra attı , hareket etmek için tıklıyorum ileri çar 4 sn sonra hareketleniyo . bilgisayar özelliklerim gayet iyi , başka hiçbir oyunda lag sorunum olmuyor , ne online ne offline . bilmiyorum söylediklerinize az çok katılırım , grafik geliştirmesindense şu lag sorununu halletmelerini yeğlerim